Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Druženje u Lepoglavi- REPORTAŽA
+20
PJER
Branimir76
nordfjord
Strider
Šimun
kengur32
sinke
hankok
Luftwaffe
Marko
orao
Dravman
LUKSA
Fratt
Mladen
Login
Mraz
Mije
tonka
Migach
24 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Druženje u Lepoglavi- REPORTAŽA
Ovog vikenda se u Lepoglavi održalo 1. Druženje ljubitelja prirode, preživljavanja i bushcrafta pod nazivom "VUDELJE 2011."
Kaže se da slika govori tisuću riječi, pa neču sad previše pisati , nego ću Vam probati dočarati druženje više kroz fotografije.
Što se tiče vremena, bilo je i više nego savršeno, kroz dan ugodnih 20 stupnjeva, a noći su pretežno bile oko 10 stupnjeva. Nit hladno nit vruće, jednostavno savršeno.
Sve je počelo u petak, ja sam došao u kamp oko 7 ujutro i istovario sve stvari koji će nam kroz ova 3 dana trebati.
Prvi su stigli DRAVMAN I NIĐO te smo zapalili vatru i prvo skuhali dobru kavu za poletnost tijekom dana.
Stigli su nam zatim VUK I MARIOBAB te započeli sa izradom svojih skloništa za prespavati noć.
Poslije podneva stigao je ostatak ekipe - PJER, RIS, NORTFJORD, NAVIGATOR i ANITA
Trebalo je sve pripremiti da nam navečer ne bude hladno, pa smo svi složno krenuli u šumu te sakupljali suho drveće kojeg je bilo podosta razbacanog po šumi okolo kampa.
Vode se i razgovori o...(pogodite o čemu).... noževima .
RIS I NAVIGATOR
Navečer smo počeli raditi finsku baklju.
Ovako to izgleda kad se male ruke slože.
Poslije toga slijedilo je predavanje o sigurnom boravku u prirodi. Ali zanimljivo je bilo gledati s moje strane to predavanje zbog toga jer ga nije održala jedna osoba, nego smo se svi kao ekipa nadopunjavali u temama vezanih za siguran boravak u prirodi te opasnostima vezanih uz to.
Druženje se nastavilo uz vatru te ugodan međusoban razgovor.
Ujutro se lagano spremao doručak , te kuhao čaj od raznolikog bilja kojeg je spremio VUK.
Poslije doručka su lagano krenule pripreme za poučnu šetnju po obroncima Ivanščice, ali prvo smo čekali da nam se pridruži FRATT koji je sa sobom dobio svu opremu da nam spremi čobanac od veprovine. FRATT, puno ti HVALA na tome, stvarno. Ljudi, došao je samo da nama napravi ručak, ak to nije volja onda neznam, ja mu skidam kapu.
Prije šetnje nam se još pridružio i PANONSKY koji je direktno s noćne smjene došao, te smo tako krenuli u šetnju.Šetnja je trajala oko 4 i pol sata, bilo je nekoliko vrlo zahtjevnih relacija, ali smo sve savladali, oko 10 km prohodanih , iscrpili se poprilično , ali vrijedilo je .
Polako se snima i materijal za reportažu koju isto s nestrpljenjem očekujemo od NAVIGATORA.
ANITA nam se i "tuširala" na šetnji.
Tijekom šetnje susreli smo i nekoliko žaba, te našli tragove veprova kojih ima na tom području, ali ni jednog nismo vidjeli. (Hvala Bogu, jer smo bili siti, tako da nije bilo potrebe da idemo spremat još veprovine )
Poslije šetnje nas je dočekao friško kuhani čobanac kojeg je FRATT napravio te smo se bacili na posao i pojeli sve. Popodne smo imali i nekoliko posjetitelja koje su najviše zainteresirali RIS i njegov hobi.
Jedna od mnogih "igračaka" u kampu. RIS-ov kukri, meni jedan od najljepših noževa, uskoro jedan i u mojem vlasništvu bude.
Slijedila je mala radionica čvorova u kojem su sudionici mogli naučiti osnovne čvorove za vezanje oko kampa.
A nakon toga, svatko uzeo svoju pračku i krenulo je gađanje.
Nakon naprezanja najbolje paše nešto fino za pojesti.
Jedna slika mene. Treba izrazito napomenuti da je moja prva strijela ispucana lukom uništena. lol . Recimo da sam promašio metu Ali nakon malo prakse krenulo je kak treba.
Pošto smo izradili baklju, trebalo je i provjeriti njezinu funkcionalnost koja nije bila upitna, voda u porciji je nakon nekoliko minuta zavrela.
Subotnja noć se nastavila uz druženje oko vatre.
Evo nekoliko fotografija kampa :
VUK i njegovo sklonište koje smo izradili i u kojem je VUK provodio noći.
Nedjelja je bila rezervirana za improvizirano kovanje koje je uspješno napravljeno.
NIĐO i MARIOBAB, majstori zanata.
Završni rad - vrh za strijelu.
PJER I ANITA
Da se ne raziđemo gladni pobrinuli su se dečki iz rafting kluba iz Varaždina koju su bili kuhari u nedjelju.
Nakon odličnog ručka, krenuli smo lagano u pospremanje i pripremu za put kući.
Jedna zajednička prije odlaska.
I tako nam prošla ova tri dana. Upoznao sam odlične ljude, stvarno svima hvala što se došli, evo, neznam kojim riječima da Vas nahvalim što se omogućili da se ovo održi. Uz druženje koje je bilo prioritet uspio sam naučiti puno korisnih stvari , ali najdraže od svega mi je što sam Vas upoznao.
Hvala i fotografu i vodiču koji je bio s nama kroz vikend Božidaru Breškom, možda se pridruži na forum ako bude sreće
Kaže se da slika govori tisuću riječi, pa neču sad previše pisati , nego ću Vam probati dočarati druženje više kroz fotografije.
Što se tiče vremena, bilo je i više nego savršeno, kroz dan ugodnih 20 stupnjeva, a noći su pretežno bile oko 10 stupnjeva. Nit hladno nit vruće, jednostavno savršeno.
Sve je počelo u petak, ja sam došao u kamp oko 7 ujutro i istovario sve stvari koji će nam kroz ova 3 dana trebati.
Prvi su stigli DRAVMAN I NIĐO te smo zapalili vatru i prvo skuhali dobru kavu za poletnost tijekom dana.
Stigli su nam zatim VUK I MARIOBAB te započeli sa izradom svojih skloništa za prespavati noć.
Poslije podneva stigao je ostatak ekipe - PJER, RIS, NORTFJORD, NAVIGATOR i ANITA
Trebalo je sve pripremiti da nam navečer ne bude hladno, pa smo svi složno krenuli u šumu te sakupljali suho drveće kojeg je bilo podosta razbacanog po šumi okolo kampa.
Vode se i razgovori o...(pogodite o čemu).... noževima .
RIS I NAVIGATOR
Navečer smo počeli raditi finsku baklju.
Ovako to izgleda kad se male ruke slože.
Poslije toga slijedilo je predavanje o sigurnom boravku u prirodi. Ali zanimljivo je bilo gledati s moje strane to predavanje zbog toga jer ga nije održala jedna osoba, nego smo se svi kao ekipa nadopunjavali u temama vezanih za siguran boravak u prirodi te opasnostima vezanih uz to.
Druženje se nastavilo uz vatru te ugodan međusoban razgovor.
Ujutro se lagano spremao doručak , te kuhao čaj od raznolikog bilja kojeg je spremio VUK.
Poslije doručka su lagano krenule pripreme za poučnu šetnju po obroncima Ivanščice, ali prvo smo čekali da nam se pridruži FRATT koji je sa sobom dobio svu opremu da nam spremi čobanac od veprovine. FRATT, puno ti HVALA na tome, stvarno. Ljudi, došao je samo da nama napravi ručak, ak to nije volja onda neznam, ja mu skidam kapu.
Prije šetnje nam se još pridružio i PANONSKY koji je direktno s noćne smjene došao, te smo tako krenuli u šetnju.Šetnja je trajala oko 4 i pol sata, bilo je nekoliko vrlo zahtjevnih relacija, ali smo sve savladali, oko 10 km prohodanih , iscrpili se poprilično , ali vrijedilo je .
Polako se snima i materijal za reportažu koju isto s nestrpljenjem očekujemo od NAVIGATORA.
ANITA nam se i "tuširala" na šetnji.
Tijekom šetnje susreli smo i nekoliko žaba, te našli tragove veprova kojih ima na tom području, ali ni jednog nismo vidjeli. (Hvala Bogu, jer smo bili siti, tako da nije bilo potrebe da idemo spremat još veprovine )
Poslije šetnje nas je dočekao friško kuhani čobanac kojeg je FRATT napravio te smo se bacili na posao i pojeli sve. Popodne smo imali i nekoliko posjetitelja koje su najviše zainteresirali RIS i njegov hobi.
Jedna od mnogih "igračaka" u kampu. RIS-ov kukri, meni jedan od najljepših noževa, uskoro jedan i u mojem vlasništvu bude.
Slijedila je mala radionica čvorova u kojem su sudionici mogli naučiti osnovne čvorove za vezanje oko kampa.
A nakon toga, svatko uzeo svoju pračku i krenulo je gađanje.
Nakon naprezanja najbolje paše nešto fino za pojesti.
Jedna slika mene. Treba izrazito napomenuti da je moja prva strijela ispucana lukom uništena. lol . Recimo da sam promašio metu Ali nakon malo prakse krenulo je kak treba.
Pošto smo izradili baklju, trebalo je i provjeriti njezinu funkcionalnost koja nije bila upitna, voda u porciji je nakon nekoliko minuta zavrela.
Subotnja noć se nastavila uz druženje oko vatre.
Evo nekoliko fotografija kampa :
VUK i njegovo sklonište koje smo izradili i u kojem je VUK provodio noći.
Nedjelja je bila rezervirana za improvizirano kovanje koje je uspješno napravljeno.
NIĐO i MARIOBAB, majstori zanata.
Završni rad - vrh za strijelu.
PJER I ANITA
Da se ne raziđemo gladni pobrinuli su se dečki iz rafting kluba iz Varaždina koju su bili kuhari u nedjelju.
Nakon odličnog ručka, krenuli smo lagano u pospremanje i pripremu za put kući.
Jedna zajednička prije odlaska.
I tako nam prošla ova tri dana. Upoznao sam odlične ljude, stvarno svima hvala što se došli, evo, neznam kojim riječima da Vas nahvalim što se omogućili da se ovo održi. Uz druženje koje je bilo prioritet uspio sam naučiti puno korisnih stvari , ali najdraže od svega mi je što sam Vas upoznao.
Hvala i fotografu i vodiču koji je bio s nama kroz vikend Božidaru Breškom, možda se pridruži na forum ako bude sreće
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Re: Druženje u Lepoglavi- REPORTAŽA
da, to je to- ima još puno fotki, svi smo imali fotkiće. ja sam se u busu sjetila da nismo napravili zajedničku fotku uopće, jer na ovoj falimo navi, ja, fratt i još neki koji su prošli kroz kamp...al vidjet će se kroz fotke drugih forumaša...
bilo je baš extra, sve se više zbližavamo i upoznajemo, postajemo baš prijatelji. to je ono najlipše...ne znam da li će navi staviti u reportažu moju rečenicu kad me pitao što mi se na kraju najviše dojmilo od svega; malo sam zastala i rekla" oči mojih kolega forumaša kad svi sjedimo oko vatre i pričamo....tu se to sve zaokruživa što počinje postovima...
bilo je toliko smjeha s nama, stalno smo se smijali,...pa toliko tih anegdota za sjećanje kad nas više ne bude...kako su me dečki zezali kad sam im pokazala moj defender suzavac koji sam kupila zbog otočke turneje..da bi zbog mog veeelikoooog noža i zbog defendera, pa sad i zbog veeeliiiikeee praćke na mom šatoru trebali napisati "pazi! anita!" stalni smjeh koji je sijao naš nordfjord( )..vuk kad je pričao anegdotu s magarcem, pa ja kad su došli snimatelji varaždinske tv...prišla sam snimatelju, mrtva hladna izvadila svoj veeeeliiikkiiii nož s opasača i ozbiljno ga pogledala istrsivši nož uz riječi" želite li vidjeti moj taktilni vojni nož za klanje?" pa onda nord koji se ponudio da mi kupi nož jer taj nož nije za mene...pregovaranje za cijenu..bilo je smjeha oko vatre... u šetnji kao da joj nije bilo kraja, blo je par opasnih dionica...hodali smo kosinom, već nam je svima bilo dosta, fratt nas je čekao u kampu, a mi nikako doći iz šume..jesmo to bilizu slovenije došli??? u jednom trenutku vodič, dečko moje generacije, kad sam rekla da ne mogu više, samo me digao kao vreću i ponio po šumi..i to kosinom...bio je nevjerovatan..dobila sam još jednog privatnog heroja( ne biti ljubomorni, svi ste vi na mom spisku) trčao je, i to udubinama..to je bilo nevjerovatno, šteta jer nito nije uslikao...dečko je manji od mene, izgleda i mršaviji, al ništa to njemu nije bilo, trčao je, samnom preko ramena nakon 4 sata hoda po šumi....a ja visim kao vreća i ne mogu vjerovati da je to moguće...dio surivala to nije nažalost vidio jer su odmakli ispred nas...
drugi će još pisati
@migach hoćeš da mi svoje fotke stavimo isto ovdje ili da otvorimo još jednu reportažu?
bilo je baš extra, sve se više zbližavamo i upoznajemo, postajemo baš prijatelji. to je ono najlipše...ne znam da li će navi staviti u reportažu moju rečenicu kad me pitao što mi se na kraju najviše dojmilo od svega; malo sam zastala i rekla" oči mojih kolega forumaša kad svi sjedimo oko vatre i pričamo....tu se to sve zaokruživa što počinje postovima...
bilo je toliko smjeha s nama, stalno smo se smijali,...pa toliko tih anegdota za sjećanje kad nas više ne bude...kako su me dečki zezali kad sam im pokazala moj defender suzavac koji sam kupila zbog otočke turneje..da bi zbog mog veeelikoooog noža i zbog defendera, pa sad i zbog veeeliiiikeee praćke na mom šatoru trebali napisati "pazi! anita!" stalni smjeh koji je sijao naš nordfjord( )..vuk kad je pričao anegdotu s magarcem, pa ja kad su došli snimatelji varaždinske tv...prišla sam snimatelju, mrtva hladna izvadila svoj veeeeliiikkiiii nož s opasača i ozbiljno ga pogledala istrsivši nož uz riječi" želite li vidjeti moj taktilni vojni nož za klanje?" pa onda nord koji se ponudio da mi kupi nož jer taj nož nije za mene...pregovaranje za cijenu..bilo je smjeha oko vatre... u šetnji kao da joj nije bilo kraja, blo je par opasnih dionica...hodali smo kosinom, već nam je svima bilo dosta, fratt nas je čekao u kampu, a mi nikako doći iz šume..jesmo to bilizu slovenije došli??? u jednom trenutku vodič, dečko moje generacije, kad sam rekla da ne mogu više, samo me digao kao vreću i ponio po šumi..i to kosinom...bio je nevjerovatan..dobila sam još jednog privatnog heroja( ne biti ljubomorni, svi ste vi na mom spisku) trčao je, i to udubinama..to je bilo nevjerovatno, šteta jer nito nije uslikao...dečko je manji od mene, izgleda i mršaviji, al ništa to njemu nije bilo, trčao je, samnom preko ramena nakon 4 sata hoda po šumi....a ja visim kao vreća i ne mogu vjerovati da je to moguće...dio surivala to nije nažalost vidio jer su odmakli ispred nas...
drugi će još pisati
@migach hoćeš da mi svoje fotke stavimo isto ovdje ili da otvorimo još jednu reportažu?
tonka- mr.spika
-
Broj postova : 1535
Godine : 49
Datum registracije : 08.06.2009
Dobar opis Anita svega.
Mislim da nema potrebe da svatko svoju temu otvara, možete svi na ovu se samo nadopunjavati, pa da bude potpuna .
Mislim da nema potrebe da svatko svoju temu otvara, možete svi na ovu se samo nadopunjavati, pa da bude potpuna .
Migach- ADMIN
-
Svaka cast decki i cura..to se zove entuzijazam!.nadam se da cu u skoroj buducnosti biti pozvan na jedno takvo druzenje (i da cu uspjeti prisustvovati naravno), pa da iskusim dio te atmosfere!.
Mije- spikač
-
Broj postova : 694
Godine : 33
Datum registracije : 30.09.2011
Stavio sam ovu sliku i u temu druženje u Lepoglavi, ali da ju stavim i tu. Zajednička fotografija u kampu.
Gornji red s lijeva na desno - PANONSKY , NIĐO , MARIOBAB , NAVIGATOR , NORDFJORD , RIS (ono malo kaj se vidi od njega) , FRATT ,DRAVMAN, VUK
Donji red - VALERIJAN (Odred izviđača Lepoglava) , MIGACH , ANITA I PJER
Gornji red s lijeva na desno - PANONSKY , NIĐO , MARIOBAB , NAVIGATOR , NORDFJORD , RIS (ono malo kaj se vidi od njega) , FRATT ,DRAVMAN, VUK
Donji red - VALERIJAN (Odred izviđača Lepoglava) , MIGACH , ANITA I PJER
Zadnja promjena: Migach; 03.10.11 17:02; ukupno mijenjano 1 put.
Migach- ADMIN
-
Zaboravil si Dravamana
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Ups
Ispravljeno hehe
Ispravljeno hehe
Migach- ADMIN
-
Svaka čast na reportaži, odlične fotke, mogu samo misliti kak vam je dobro bilo. Neka ovakvih susreta bude što češće.
Login- mr.spika
-
Broj postova : 1136
Datum registracije : 17.07.2010
Društvo ..ja budem morao otvoriti zasebnu temu ..ima brdo slika a svaku treba prilagoditi i dati opis ...zato moja reportaža bude jako dugačka i opširna ..danas očekujte prvi od desetak postova .. :migg:
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
Ja ću samo napisati da mi je bilo zadovoljstvo kuhati za vas i kasnije (nažalost kratko) družiti se s takvom osebujnom ekipom.
Ne želim nikoga posebno izdvajati jer ste mi se svi dopali kao osobe a još više kao gurmani,skoro da nisam kotao trebao ni prati.
Računajte na mene i koji drugi put,ovakvim bushcrafterima bi i Stevo Karapanđa s užitkom spremao klopu.
P.S. fala onima koji su mi ublažili nikotinsku krizu u više navrata
P.P.S. vaš povratak je bio savršeno tempiran jer mi se lopoglavska noha počela dopadati,pola sata kasnije i možda bi još danas lutao lepoglavskim gorjem,gol,krvavih očiju i sa sjekirom u jednoj a gemištom u drugoj ruci.
Hvala Vam što ste to spriječili.
Ne želim nikoga posebno izdvajati jer ste mi se svi dopali kao osobe a još više kao gurmani,skoro da nisam kotao trebao ni prati.
Računajte na mene i koji drugi put,ovakvim bushcrafterima bi i Stevo Karapanđa s užitkom spremao klopu.
P.S. fala onima koji su mi ublažili nikotinsku krizu u više navrata
P.P.S. vaš povratak je bio savršeno tempiran jer mi se lopoglavska noha počela dopadati,pola sata kasnije i možda bi još danas lutao lepoglavskim gorjem,gol,krvavih očiju i sa sjekirom u jednoj a gemištom u drugoj ruci.
Hvala Vam što ste to spriječili.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Ljepo druženje, radilo se nešto i znam da vam je bilo dobro!
Sizif tim je imao svoje druženje na Zrinskoj gori, nas 6, tako da smo se i mi dobro proveli uz grah, za razliku od vašeg čobanca! Kesteni su krenuli ali još nije nije to to!
12 ljudi , plus posjetitelji je nekakav optimalan broj koji se skupi na ovakvim druženjima i nadam se da Migač nije razočaran brojem najavljenih i onih koji nisu došli!
Uglavnom, lijepo vas je vidjeti da vas ima i da te našli vremena za druženje, veselim se slikamo ostalih sudionika, jer je ovo prava stvar, forumaši u akciji! :bog: =)
Sizif tim je imao svoje druženje na Zrinskoj gori, nas 6, tako da smo se i mi dobro proveli uz grah, za razliku od vašeg čobanca! Kesteni su krenuli ali još nije nije to to!
12 ljudi , plus posjetitelji je nekakav optimalan broj koji se skupi na ovakvim druženjima i nadam se da Migač nije razočaran brojem najavljenih i onih koji nisu došli!
Uglavnom, lijepo vas je vidjeti da vas ima i da te našli vremena za druženje, veselim se slikamo ostalih sudionika, jer je ovo prava stvar, forumaši u akciji! :bog: =)
pozdrav dobri ljudi!
kokiko vidim idu i fotke s druženja, komentari su OK, znači da nam je svima bilo lijepo se družiti ova tri dana
moji dojmovi su za čistu peticu, zahvaljujem organizatoru na uloženom trudu i njegovoj "prijateeeljici" koja je ispekla fine perece i klipiće s jegerom
pošto nisam imal fotač s sobom očekujem vaše fotke (možda imam koju u GPS-u budem pogledal)
ako se ne varam na druženju nas je bilo oko dvadesetak, molim migacha da iznese stvarnu brojku, jer je on to sve uredno zabilježil
idem sad pogledati kaj imam od slika
kokiko vidim idu i fotke s druženja, komentari su OK, znači da nam je svima bilo lijepo se družiti ova tri dana
moji dojmovi su za čistu peticu, zahvaljujem organizatoru na uloženom trudu i njegovoj "prijateeeljici" koja je ispekla fine perece i klipiće s jegerom
pošto nisam imal fotač s sobom očekujem vaše fotke (možda imam koju u GPS-u budem pogledal)
ako se ne varam na druženju nas je bilo oko dvadesetak, molim migacha da iznese stvarnu brojku, jer je on to sve uredno zabilježil
idem sad pogledati kaj imam od slika
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
evo par slikica s moje stane tak da nebude ispalo da sam ful ljenguza a osobno se smatram čistom neznalicom kaj se tiče fotkanja i stavljanja fotki na net (u školi bi rekli informatička pismenost-1)
dan prije
pogled na kamp s drugog brda
druženje bi bilo nezamislivo bez ove žene, koja zrači s ogromnom pozitivnom energijom i istinski joj se divim
MARIO I NIĐO prezantiraju kovanje u prirodi
NAVIGATOR odrađuje svoj posao
RISOV luk, bogme opasan alat
VUK u akciji gađanja mete i negova nastamba
za kraj rastanak dobrih prijatelja uz dogovor za skoro druženje
molim vas nemojte zamjeriti ljudi jer to su mi sve fotke
drugi put bude valjda nekaj više
dan prije
pogled na kamp s drugog brda
druženje bi bilo nezamislivo bez ove žene, koja zrači s ogromnom pozitivnom energijom i istinski joj se divim
MARIO I NIĐO prezantiraju kovanje u prirodi
NAVIGATOR odrađuje svoj posao
RISOV luk, bogme opasan alat
VUK u akciji gađanja mete i negova nastamba
za kraj rastanak dobrih prijatelja uz dogovor za skoro druženje
molim vas nemojte zamjeriti ljudi jer to su mi sve fotke
drugi put bude valjda nekaj više
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
Vuče, nema problema, ja s veseljem očekujem tvoju reportažu i nekako sam znatiželjan u vezi opisa cijelog druženja.
A što se tiče ljudi, kampiralo nas je 18, a kroz dan su boravila u kampu još trojica ljudi.
Tako da nas je u kampu bila 21 osoba.
Slika nije uslikana u trenutku kad nas je bilo najviše, nego kad je fotograf rekel da se idemo slikat. Napominjem da sam vodio evidenciju ljudi koji su bili u kampu, a to mogu i potvrditi svi iz ovog foruma, tako da nije brojka lažna .
Veselim se sljedećem susretu.
A što se tiče ljudi, kampiralo nas je 18, a kroz dan su boravila u kampu još trojica ljudi.
Tako da nas je u kampu bila 21 osoba.
Slika nije uslikana u trenutku kad nas je bilo najviše, nego kad je fotograf rekel da se idemo slikat. Napominjem da sam vodio evidenciju ljudi koji su bili u kampu, a to mogu i potvrditi svi iz ovog foruma, tako da nije brojka lažna .
Veselim se sljedećem susretu.
Migach- ADMIN
-
Bome jako ljepo..
Zao mi je sto nisam bio s vama..
Zao mi je sto nisam bio s vama..
orao- spikač
-
Broj postova : 556
Godine : 28
Datum registracije : 30.08.2010
Jako lijepo, drago mi je zbog vas
Ovo di je Anita, to je u Kaniži jelda? Kroz ljeto sam posjetil doticnu lokaciju
Ovo di je Anita, to je u Kaniži jelda? Kroz ljeto sam posjetil doticnu lokaciju
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Datum registracije : 03.08.2009
@marko ovo gdje je anita je jdno posebno mjesto...budi strpljiv pa ćeš saznati gdje anita čeka objavu božanskog
da bi saznao da li je dočekala morat ćeš se opet svratiti u temu
@drawman hvala ti za ove lipe riječi u gornjem psotu, taknuo si me
da bi saznao da li je dočekala morat ćeš se opet svratiti u temu
@drawman hvala ti za ove lipe riječi u gornjem psotu, taknuo si me
tonka- mr.spika
-
ma zna marko di je to ima marko i još nekih fotki
(moj brat nije nikaj docekal hehe, al je proglašen heretikom hahahah)
sorry na offu
Ekipa još jednom svaka vam cast
(moj brat nije nikaj docekal hehe, al je proglašen heretikom hahahah)
sorry na offu
Ekipa još jednom svaka vam cast
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Datum registracije : 03.08.2009
lijep provod ekipa...nadam se da vam je bilo dobro kao sto izgleda na slikama...tako treba...druzenja u prirodi a ne na forumu...
Luftwaffe- spikač
-
Broj postova : 666
Godine : 30
Datum registracije : 30.03.2011
ma ljudi ! furaju nas ,bilo im je totalno bezveze i dosadno,
svaka čast ,baš mi je krivo sto si ne mogu priuštit slobodnog vrimena za ovakvo druženje
svaka čast ,baš mi je krivo sto si ne mogu priuštit slobodnog vrimena za ovakvo druženje
hankok- lingua
-
Broj postova : 452
Datum registracije : 12.12.2010
Super izgleda. Vidim da je bila uživancija. Neka ste još puno puta ponovilo
sinke- spikač
-
Broj postova : 616
Godine : 45
Datum registracije : 09.02.2011
Da budem iskren.... bio sam malo skeptićan, mislio sam da će na druženju biti možda 5-6 ljudi tako da je ovo ugodno iznenađenje
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
Bilo je odlično, dojmovi koje sam čuo su i više nego dobri, tako da sljedeće druženje ide u 3. mjesecu na drugoj planini mog kraja Ravnoj gori.
Kengur, da budem iskren ni ja se nisam ovom nadal, odlično je ispalo s predobrom ekipom koje je bilo poprilično.
Kengur, da budem iskren ni ja se nisam ovom nadal, odlično je ispalo s predobrom ekipom koje je bilo poprilično.
Migach- ADMIN
-
Fantastično mi je ovo što je Vuk spavao u skloništu od prirodnih materijala koje je tamo našao. Uvjek kada idem na ovakve izlete planiram ili priželjkujem si napraviti ovako uredno i funkcionalno mjesto za spavanje ,a uvjek završi polu-gotovo sa ceradama i sl. jer nema vremena, mora se nest drugo obavljati.. trebam jednom sve otkačiti i posvetiti se ovako nečemu. Mora da je uživancija bilo spavati unutra.
Login- mr.spika
-
super ljudi,zavidim vam !
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Isto što i Rus kaže.
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
Samo Angeli znaju kako je u raju koji su jednom bar z nama bili hihhihihi.Drugi puta treba napraviti veću Norvege baklju i kresa većeg da se ne popiknem.Pozdrav veljiki ekipi.
nordfjord- lingua
-
Broj postova : 261
Godine : 57
Datum registracije : 28.06.2011
@ o norde pozzz kad te vidim samo se odvalim
i opet i opet
@hankok ako se ja vratim u Neretvu budemo mi organizirali skupa nešto iz naše doline, važi?
@ sinke ne znam zašto ste imali kestene isti ovaj vikend, malo mi je to žao..vudelje je bilo najavljeno navrijeme, mogli ste pomaknuti svoj susret i biti s nama..ne razumijem to, sorry i iskreno mi je žao jer ste tako postupili
@Login to vukovo sklonište koliko god je prirodno npr meni ga nisu preporučili...imala sam želju zadnju noć u njemu prespavati, al su dečki rekli da ima svoj prirodni smrad truleži..nije baš ugodno, tako da se nismo zamjenili. ja ipak imam nous nous.
i opet i opet
@hankok ako se ja vratim u Neretvu budemo mi organizirali skupa nešto iz naše doline, važi?
@ sinke ne znam zašto ste imali kestene isti ovaj vikend, malo mi je to žao..vudelje je bilo najavljeno navrijeme, mogli ste pomaknuti svoj susret i biti s nama..ne razumijem to, sorry i iskreno mi je žao jer ste tako postupili
@Login to vukovo sklonište koliko god je prirodno npr meni ga nisu preporučili...imala sam želju zadnju noć u njemu prespavati, al su dečki rekli da ima svoj prirodni smrad truleži..nije baš ugodno, tako da se nismo zamjenili. ja ipak imam nous nous.
Zadnja promjena: anita; 04.10.11 20:36; ukupno mijenjano 1 put.
tonka- mr.spika
-
Hehe ma naravno Anita da šatori i vreće za spavanje nisu bez razloga izmišljeni, večini ljudi je tako ugodnije. No meni je gušt ta prirodna "neugodnost" ,tj. da se treniram i prilagođavam toj neugodnosti i da mi s vremenom postane normalna kao što je danas vecini topli mekani krevet. To se moze prenijeti na mnoge stvari na relaciji civilizacija-divljina, treba trenirati full boravak u prirodi da ti nebude strano ono što nam ostane kada zanemarimo civilizaciju. Iz dva razloga mi je to bitno, ako se nađem u kriznoj situaciji u divljini ,navika i prilagođenost prirodi sigurno ce pomoći, a i zato jer sve više volim divljinu i svaki puta kad se maknem s betona mi je sve ljepše.
Login- mr.spika
-
Ko vama ne pozavidi taj nije pri zdravoj pameti
Svaka čast
Svaka čast
Branimir76- lingua
-
Broj postova : 344
Godine : 47
Datum registracije : 18.05.2011
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 3.