Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
OBA SU PALA
+3
cutlass
Mladen
NAVIGATOR
7 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 1 / 1.
OBA SU PALA
u zadnje vrijeme prilično puno radim i imam vrlo malo vremena za svoje hobije, no ovaj sam slobodan vikend odlučio posvetiti dokoličarenju.
zapravo odlučio sam ga provesti na način na koji to vrlo rijetko radim. u ugodnom razgovoru s zanimljivim ljudima.
subotu sam proveo na streljani u karlovcu ali o tome pod drugom temom. vračajući se iz karlovca zapeo sam u gužvi na autoputu zbog turističke sezone. pribojavao sam se da ću zakasniti na dogovoreni sastanak sa Cutlassom, Vilcambuom i Urban_gorilom koji smo dogovorili za subotu u 5 sati, u bircu pored streljane oboj, nekada se zvao pun pogodak i imali su odličan zapečeni grah i pljeskavice. a ja sa streljane na streljanu.
na sastanak sam ipak stigao na vrijeme a rasprava je krenula u željenom smjeru.
vrlo brzo su majstorska umjetnička dijela iz cutlassove Budak knives radionice popunila stol.
na fotkama ovdje na forumu njegovi su noževi prekrasni ali sad smo ih svi imali prilike i isprepipati u živo.
vilcambu
Urban_gorila
i michelangelo nožarskog zanata(ajmo narode noževi, noževi dam samo da prodam)
zatim smo se dotakli ostalih tema vezanih uz tematiku foruma, a ovo nam je ispalo iz džepova
bilo je tu riječi o folderima
o svjetiljkama
multialatima
kao i svi muški razgovori i ovaj je naš završio u kasnim noćnim satima dokazivanjem tko ima večega i s čašicom žestice
još jedno uspjelo spontano okupljanje forumaša
drugi od "oba" slijedi za koji tren
zapravo odlučio sam ga provesti na način na koji to vrlo rijetko radim. u ugodnom razgovoru s zanimljivim ljudima.
subotu sam proveo na streljani u karlovcu ali o tome pod drugom temom. vračajući se iz karlovca zapeo sam u gužvi na autoputu zbog turističke sezone. pribojavao sam se da ću zakasniti na dogovoreni sastanak sa Cutlassom, Vilcambuom i Urban_gorilom koji smo dogovorili za subotu u 5 sati, u bircu pored streljane oboj, nekada se zvao pun pogodak i imali su odličan zapečeni grah i pljeskavice. a ja sa streljane na streljanu.
na sastanak sam ipak stigao na vrijeme a rasprava je krenula u željenom smjeru.
vrlo brzo su majstorska umjetnička dijela iz cutlassove Budak knives radionice popunila stol.
na fotkama ovdje na forumu njegovi su noževi prekrasni ali sad smo ih svi imali prilike i isprepipati u živo.
vilcambu
Urban_gorila
i michelangelo nožarskog zanata(ajmo narode noževi, noževi dam samo da prodam)
zatim smo se dotakli ostalih tema vezanih uz tematiku foruma, a ovo nam je ispalo iz džepova
bilo je tu riječi o folderima
o svjetiljkama
multialatima
kao i svi muški razgovori i ovaj je naš završio u kasnim noćnim satima dokazivanjem tko ima večega i s čašicom žestice
još jedno uspjelo spontano okupljanje forumaša
drugi od "oba" slijedi za koji tren
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Re: OBA SU PALA
u nedjelju (danas ) sam morao do varaždina dosnimiti najavu za dravanturu koja u emitiranje ide ovoga petka.
kad sam već u varaždinu (postao mi je to drag običaj) odlučio sam se naći s Vukom. i Dravman je najavio dolazak. ne samo da je došao nego nas je pozvao na svoj otok. da dobro ste čuli Dravman ima svoj "otok" na dravi, tom spoznajom forumaški nick mu još bolje paše.
najprije smo skupljali snagu u lokalnoj birtiji. nestalo im struje pa kavu nisu kuhali a mi smo lupali po gemištima.
kad smo skupili snagu za nadolazeče izazove probijanja kroz đunglu do pustog otoka, odlijepili smo se od stolica i najprije krenuli u razgledavanje varaždinskog mora. malo ga hebe vodostaj pa ga baš nije puno ostalo. no ono što je ostalo i dalje je oku zanimljivo.
a bi došli na otok normalno je da nam treba čamac, no ovaj je došao u kompletu sa gondoljerom.
malo mu je kvrgavo veslo i ne pjeva baš lijepo no poslužio je pa smo se vesela družina dotakli obale
a na otoku idila
ima i vode (ma tko bi reko da će bit vode na otoku u sred rijeke)
na otoku je i mini ranč mističnog imena
to mu je kayak za spašavanje ako mu otok potone.
Dravman nas je lijepo ugostio, ugodni je razgovor nastavljen uz hladnu pivu.
vlasnik otoka, aristokrat, vidi se već na prvi pogled, bez zezanja tko se ovdje na forumu može pohvaliti da ima vlastiti otok?
pogled sa trijema
da ne bi ispalo da smo samo sjedili i pili, mašili smo se malo i oštrih barbudo alata
barbudova su mi dva noža koja sam nedavno kupio baš u vrlo kratkom roku prirasli srcu. iznimna kvaliteta i funkcionalnost(i cijena)
i GB sjekira koju stalno vucaram sa sobom se pokazala na nivou zadatka mada ju već pola godine nisam oštrio.
tinder imamo, sad još samo vješte ruke i iskra
i vatra je tu
zapalili smo je na domaćinovoj dasci za rezanje mesa tako da smo je brže bolje morali i ugasiti da za vječno ne skončamo ovdje na crnom otoku jer nas je Dravman smrknutim pogledom prostrijelio.
tko zna kako bi priča završila, možda bi ovako izgledao Vukov i moj nadgrobni spomenik
https://2img.net/h/i1217.photobucket.com/albums/dd396/NAVIGATOREXTREM/STRELJANA%20POGODAK%20DRAVA/IMG_5089Small.jpg
da nas nisu spasili cigani i donijeli pred koji tren upecanu ribu.
to je odobrovoljilo gazdu otoka i možda nam spasilo živote.
šalu na stranu, ovaj je Dravmanov otok krasno mjesto za pobjeći od svakodnevice, grada i buke. još jednom hvala na gostoprimstvu.
siguran sam da bi i ovo druženje potrajalo do ranih jutarnjih sati ali umoran od predhodnog dana i današnjih snimalačkih poduhvata sa zadnjim sam zrakama sunca motorom krenuo prema zagrebu.
eto u dva dana dva susreta "oba su pala"
kad sam već u varaždinu (postao mi je to drag običaj) odlučio sam se naći s Vukom. i Dravman je najavio dolazak. ne samo da je došao nego nas je pozvao na svoj otok. da dobro ste čuli Dravman ima svoj "otok" na dravi, tom spoznajom forumaški nick mu još bolje paše.
najprije smo skupljali snagu u lokalnoj birtiji. nestalo im struje pa kavu nisu kuhali a mi smo lupali po gemištima.
kad smo skupili snagu za nadolazeče izazove probijanja kroz đunglu do pustog otoka, odlijepili smo se od stolica i najprije krenuli u razgledavanje varaždinskog mora. malo ga hebe vodostaj pa ga baš nije puno ostalo. no ono što je ostalo i dalje je oku zanimljivo.
a bi došli na otok normalno je da nam treba čamac, no ovaj je došao u kompletu sa gondoljerom.
malo mu je kvrgavo veslo i ne pjeva baš lijepo no poslužio je pa smo se vesela družina dotakli obale
a na otoku idila
ima i vode (ma tko bi reko da će bit vode na otoku u sred rijeke)
na otoku je i mini ranč mističnog imena
to mu je kayak za spašavanje ako mu otok potone.
Dravman nas je lijepo ugostio, ugodni je razgovor nastavljen uz hladnu pivu.
vlasnik otoka, aristokrat, vidi se već na prvi pogled, bez zezanja tko se ovdje na forumu može pohvaliti da ima vlastiti otok?
pogled sa trijema
da ne bi ispalo da smo samo sjedili i pili, mašili smo se malo i oštrih barbudo alata
barbudova su mi dva noža koja sam nedavno kupio baš u vrlo kratkom roku prirasli srcu. iznimna kvaliteta i funkcionalnost(i cijena)
i GB sjekira koju stalno vucaram sa sobom se pokazala na nivou zadatka mada ju već pola godine nisam oštrio.
tinder imamo, sad još samo vješte ruke i iskra
i vatra je tu
zapalili smo je na domaćinovoj dasci za rezanje mesa tako da smo je brže bolje morali i ugasiti da za vječno ne skončamo ovdje na crnom otoku jer nas je Dravman smrknutim pogledom prostrijelio.
tko zna kako bi priča završila, možda bi ovako izgledao Vukov i moj nadgrobni spomenik
https://2img.net/h/i1217.photobucket.com/albums/dd396/NAVIGATOREXTREM/STRELJANA%20POGODAK%20DRAVA/IMG_5089Small.jpg
da nas nisu spasili cigani i donijeli pred koji tren upecanu ribu.
to je odobrovoljilo gazdu otoka i možda nam spasilo živote.
šalu na stranu, ovaj je Dravmanov otok krasno mjesto za pobjeći od svakodnevice, grada i buke. još jednom hvala na gostoprimstvu.
siguran sam da bi i ovo druženje potrajalo do ranih jutarnjih sati ali umoran od predhodnog dana i današnjih snimalačkih poduhvata sa zadnjim sam zrakama sunca motorom krenuo prema zagrebu.
eto u dva dana dva susreta "oba su pala"
NAVIGATOR- master
-
Jako lijepo provedeno popodne ..baš odmarajući ..
kak i nebi kad polako bushcraft selimo u birtije i na terase ..
šalu na stranu ..
Ovakvi susreti su uvijek zanimljivi pogotovo ako se sastanu ljudi koji si imaju puno toga za reći ..
vrijeme leti ..razgovara se samo o temama bushcrafta i nikad ne dosadi..
koliko smo več fanatici u toj priči ..
Mene je posebno oduševio nož koji je napravio bradonja ..
isprobao sam ga i iz prve se ruke uvjerio o kakvom je majstoru rijeć ..
zato i jesu ovakva druženja da se dobre vibracije šire ..
veseli me da se to sve nastavlja i da postoje interesi za veče susrete ...
obje su priče lijepo posložene , svaka čast majstore ..
kak i nebi kad polako bushcraft selimo u birtije i na terase ..
šalu na stranu ..
Ovakvi susreti su uvijek zanimljivi pogotovo ako se sastanu ljudi koji si imaju puno toga za reći ..
vrijeme leti ..razgovara se samo o temama bushcrafta i nikad ne dosadi..
koliko smo več fanatici u toj priči ..
Mene je posebno oduševio nož koji je napravio bradonja ..
isprobao sam ga i iz prve se ruke uvjerio o kakvom je majstoru rijeć ..
zato i jesu ovakva druženja da se dobre vibracije šire ..
veseli me da se to sve nastavlja i da postoje interesi za veče susrete ...
obje su priče lijepo posložene , svaka čast majstore ..
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
je, istina, slazem se s vukom.. fino to NAVI upakira ,poslika , preprica i prezentira tak da i ostali koji na zalost nisu bili akteri doticnih druzenja mogu dobiti komadic tog veselog "forumskog" ugodaja.. bravo!
evo i ja imam koju...
ne obracajte paznju na pozadinu.. sve su prirodne supstance..
a i ta je na racun konobara, kad je vidio pun stol spravica nekak je htio bit "dobar s nama"...
jos ima traume od prosli put... :bog:
evo i ja imam koju...
ne obracajte paznju na pozadinu.. sve su prirodne supstance..
a i ta je na racun konobara, kad je vidio pun stol spravica nekak je htio bit "dobar s nama"...
jos ima traume od prosli put... :bog:
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Datum registracije : 16.04.2011
Lijepo ljudi,ovo me stvarno veseli,da se svi pomalo međusobno upoznaju,jako lijepo.Sumnjam da ikoji forum ima takvo društvo i prijateljstvo.Svaka čast!
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
ode nam Rus na avataru u muđahedine
osobno nisam nikada bio lud za fiktivnom komunikacijom preko neta. valjda sam i zbog tih razloga ulogiran samo na ovaj forum koji mi je jedina vezas netom stoga ne znam kakav je obićaj na drugim forumima. osobno bi radije da mogu sa svima vama komunicirao u živo i kod pohvala ali i kod svađa i psovki. iznimno mi je drago kada se s nekima od vas ipak uspijem sresti oči u oči. u ovome sliučaju oči u oči i s cutlassovim majstorskim djelima
osobno nisam nikada bio lud za fiktivnom komunikacijom preko neta. valjda sam i zbog tih razloga ulogiran samo na ovaj forum koji mi je jedina vezas netom stoga ne znam kakav je obićaj na drugim forumima. osobno bi radije da mogu sa svima vama komunicirao u živo i kod pohvala ali i kod svađa i psovki. iznimno mi je drago kada se s nekima od vas ipak uspijem sresti oči u oči. u ovome sliučaju oči u oči i s cutlassovim majstorskim djelima
NAVIGATOR- master
-
NAVIGATOR je napisao/la:ode nam Rus na avataru u muđahedine
iznimno mi je drago kada se s nekima od vas ipak uspijem sresti oči u oči. u ovome sliučaju oči u oči i s cutlassovim majstorskim djelima
haha,ma to sam bil u Libiji..
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Ispada da navigator uvijek nas slika ....u mojem albumu nek bude obratno..
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
sve 5 ovo
možda NAVI da svratiš i do Lepoglave drugi put na jedan gemišt
Jedva čekam da vidim reportažu koju ćeš složiti.
možda NAVI da svratiš i do Lepoglave drugi put na jedan gemišt
Jedva čekam da vidim reportažu koju ćeš složiti.
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
jap. pričali smo na dravi i o toj mogućnosti.
NAVIGATOR- master
-
Rekao mi nešto Vuk o tome.
Danas sam se čuo s čovjekom zaduženim za ovaj dio šuma, pa ćemo na kavu ovaj tjedan da mu objasnim za ono moje planirano druženje početkom 10 mjeseca i nadam se da bude dal zeleno svijetlo pa da se možemo podružiti
Danas sam se čuo s čovjekom zaduženim za ovaj dio šuma, pa ćemo na kavu ovaj tjedan da mu objasnim za ono moje planirano druženje početkom 10 mjeseca i nadam se da bude dal zeleno svijetlo pa da se možemo podružiti
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
skidam kapu, navigator sve to odradi profi od slika i komentara, a još je k tome i brz
valjda se još ni Kawasaki nije ohladil a slike su već na forumu.
Priznajem susret se dogodio na brzinu i neplanski tak da sam ostao malo zatećen, drugi put bi ja i skuhal nekakvi fiš..
Mislim da je dobra prilika dok bude sajam lova i ribolova početkom 10. mjeseca, pa tko bude dolazio u VŽ nek se javi, otok je nekakvih 300m od dvorane gdje će biti sajam
A do toga bude i možda koje mini druženje..
valjda se još ni Kawasaki nije ohladil a slike su već na forumu.
Priznajem susret se dogodio na brzinu i neplanski tak da sam ostao malo zatećen, drugi put bi ja i skuhal nekakvi fiš..
Mislim da je dobra prilika dok bude sajam lova i ribolova početkom 10. mjeseca, pa tko bude dolazio u VŽ nek se javi, otok je nekakvih 300m od dvorane gdje će biti sajam
A do toga bude i možda koje mini druženje..
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
Da se zahvalim trojci aktera koji su sudjelovali u popodnevno, noćnom druženju u Zagrebu. Bilo mi je ugodno, korisno i poučno druženje.
Hvala momci.
Hvala momci.
Vilcambu- tipko
-
Broj postova : 65
Godine : 44
Datum registracije : 22.10.2010
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 1 / 1.