Okibex spikač

Broj postova : 706 Datum registracije : 27.11.2012
 | Naslov: Re: zračna puška?koja? 24.04.13 22:48 | |
| - cutlass je napisao/la:
- decki , ja se bas ne kuzim u zracnice a htio bi ovu isprobati.. jer mi moze netko reci gdje i kako bi mogao doci do nje..
bas mi se svida ovako sjana cijev i jaka optika ..

unaprijed hvala na informaciji..
Jel može ovakva optika? Ima i dobar muzzle break  [img]  [/img] | |
|
Šimun guru

Broj postova : 2976 Godine : 27 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 26.06.2010
 | Naslov: Re: zračna puška?koja? 03.02.14 0:46 | |
| Za nove mlađe korisnike,a i one starije,da se ne opeku glede kazni,od srpnja čini mi se 2013. godine promijenjen je zakon o oružju,glede zračnih pušaka,a glasi: http://www.zakon.hr/z/270/Zakon-o-oru%C5%BEju Ukratko,sve zračne puške koje su iznad 4.5mm (.177cal),brzinom većom od 200m/s ili snagom većom od 10,5J zahtjevaju prijavu nadležnom tijelu MUP-a,najkasnije godinu dana od stupanja zakona. Te puške navedenog opisa zahtjevaju 21 godinu života. P.S. nedavno je bilo na vjestima,u Šibenskom zaleđu se posvađali brat i sestra,brat (60 i kusur godina) joj ubio najdražeg mačka zračnicom... | |
|
Wolfy bomber

Broj postova : 103 Godine : 34 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 22.01.2015
 | Naslov: Re: zračna puška?koja? 26.01.15 10:43 | |
| [img(800px,600px)]  [/img] Evo moje CZ Inače je bila stara kanta, hrđava i nikakva, jedva da je pucala... lepo sam ju rastavil (i shvatil kaj znači pazite kod otpuštanja opruge (jos imam rupu u zidu, nebi htel znati kaj da je glava bila.. i shvatil da ju nem uspel opet sastaviti sam tak...) i skužil da je brtva osla, pa sam ju lepo tak rastavljenu.  odnesel do Top Kristo (Puskar u Vž) i za 150 kn je opet bila skupa,,, onda malo farbanja, s nekim camo uzorkom i radi kak treba... i mislim da bu služila još dugo, za razliku od ovih kineza... Znam da je možda moglo bolje, ali bar se vratila u život  | |
|
josipp zelembara

Broj postova : 31 Godine : 30 Lokacija : Pokupsko Datum registracije : 18.11.2016
 | Naslov: Re: zračna puška?koja? 09.07.17 1:20 | |
| Ekipa trebam preporuku za nekakvu dobru i jaku zračnu pušku, pošto nisam u tom svijetu ne kužim se u kvalitetu i preciznost pojedinih marki i modela. Meni je za oko zapela WALTHER PARRUS WS 4,5mm pa sad neznam jel bi to bio pravi izbor za mene ili postoji nešto bolje a jeftinije? | |
|
Bushcrafter tipko

Broj postova : 55 Godine : 32 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.04.2014
 | Naslov: Re: zračna puška?koja? 06.08.17 19:53 | |
| Ja imam Uzkon vista pušku carbon verzija  5.5 mm, buši lim 1mm debel na 20metara. Odlična je i nije toliko skupa  | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: zračna puška?koja?  | |
| |
|