FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers)

+22
remez
Guybrush
Lovac23
zenomorf
trolshein
Login
Fratt
Marko
Igsy
tonka
TomislavOS
Stribog
Tatanka
ebola
Branimir76
robert
crospider
Surfer
Migach
Target
Šimun
goxxon
26 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers)

Postaj by goxxon 29.06.11 13:08

pokušao sam to što bolje prevesti, no uglavnom zanimljiv dokumentarac od National Geographica Doomsday Preppers, imate za skinuti u svim boljim piratskim sajtovima Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) 747986

radi se o ekipi koja se priprema za Sudnji dan tj. pokušavaju napraviti samoodrživi sustav za totalnu apokalipsu, pad monetarnog sustava, prirodnu katastofu, zombije itd...

evo trailera

http://channel.nationalgeographic.com/episode/doomsday-preppers-6202/Overview#tab-Videos/10607_00
goxxon
goxxon
guru
guru

Male
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010

[Vrh] Go down

Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty Re: Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers)

Postaj by Šimun 29.06.11 13:15

Zombije Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) 747986
Šimun
Šimun
guru
guru

Male
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010

[Vrh] Go down

Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Empty Re: Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers)

Postaj by Target 29.06.11 13:49

u slučaju katastrofe, dajem im 2 tjedna života, tj. onoliko vremena koliko je potrebno da ih pronađu "strvinari"

svi resursi su im praktički na otvorenom, glavni pogoni su u vidnom polju sa svih strana, mjere zaštite ne postoje. bez mini-guna i neograničene municije neće imati šanse
Target
Target
honoris
honoris

Male
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Migach 29.06.11 14:26

kak i target veli, fali mu još samo jedna specijalan jedinica s bezbroj municije da obrani to sve kaj ima..
Migach
Migach
ADMIN
ADMIN

Male
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Surfer 29.06.11 15:12

@goxxon

Hvala na linku :migg:

Skidam i jedva čekam da pogledam.

Vidim da dećki sa videa imaju odličnih ideja.

Što se tiče zaštite i komentara na koliko im vremena dajete,ne znam sad točno gdje im je lokacija a siguran sam da neću ni saznati u videu,ali recimo da se radi o Montani, sigurno je samo to da će većina ljudi u Los Angelesu biti mrtvo u slučaju globalne katastrofe i neće im biti do penjanja po planinama Montane do kojih ima oko 2000 km pješke.
Nije Montana odabrana bez veze kao odlična lokacija u slučaju raspada sistema.
Najbliži veliki grad je Washinton na nekoh 1000 km udaljenosti, blizu je granica sa Kanadom i okolo u krugu 1000 km2 je sve divljina do koje je vrlo teško doći jer je opasana planinama a ima sve resurse koji su potrebni čovjeku da preživi.

A ako i bude nekih koji se nekim čudom probiju iz Washingtona, siguran sam da će ih srdačno dočekati sa teškim naoružanjem.
Nemojte se zavaravati, koliko imaju u hrani toliko imaju i u oružju i municiji.
Surfer
Surfer
lingua
lingua

Male
Broj postova : 335
Godine : 56
Datum registracije : 23.05.2010

[Vrh] Go down

Postaj by crospider 29.06.11 16:19

za apokalipsu se nemožeš pripremiti na takav način na koji je se oo pripremio, ovo mu može proči samo u slučaju propasti ekonomije i to može živjeti par mjeseci u miru dok ljudi iz gradova nepotroše sve rese, pa i oni koji ga budu napadali pa neče ga napadati sa kamenjem i štapovima , ameri su puni naoružanja rasturiti če cijelu kuću ako je potrebno da bi došli do jedne konzerve...

kad nebi nitko saznao za njega i njegovo imanje sa zalihama tu su i druge opasnosti, potresi poplave i naravno požar, kuća mu je drvena i okružen je šumom...

ja bi se radije naoružo znanjem , strpljenjem, vjerom i dobrom voljom ,a sve ostalo če doći kad tad..

zamisli da se pripremiš kao on, i da iznenada moraš otputovati na drugi kraj svijeta bilo poslovno ili turistički i dodje do apokalipse , šta ti vrijedi tvoje sklonište puno resa kada je udaljeno 10 000 km
crospider
crospider
zelembara
zelembara

Male
Broj postova : 34
Godine : 42
Datum registracije : 28.06.2011

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 29.06.11 17:13

e, ali oni se pripremaju i na način da imaju već spremne ljude koji će biti u njihovoj budućoj vojsci. buksaju si oružje i tako to...

ovo je kanal od jednog "pripremača"
https://www.youtube.com/user/southernprepper1#p/u
goxxon
goxxon
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Surfer 29.06.11 17:46

goxxon je napisao/la:e, ali oni se pripremaju i na način da imaju već spremne ljude koji će biti u njihovoj budućoj vojsci. buksaju si oružje i tako to...

ovo je kanal od jednog "pripremača"
https://www.youtube.com/user/southernprepper1#p/u

To ti je isti čovjek sa Nat Geo emisije.
Inače, ex US Army i kao što možete vidjeti u ovom videu na youtube,
čovjek zna vrlo dobro kako zaštititi imanje i ljude i kao što sam i mislio spreman je na apsolutno sve.
Surfer
Surfer
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by robert 29.06.11 19:28

Ako je sudnji dan onda Krscani ne ocekuju strahote nego dolazak
Spasitelja Isusa Krista koji ce ih odvesti u raj i suditi grijesnike .
Kakve pripreme ?
robert
robert
lingua
lingua

Male
Broj postova : 454
Godine : 39
Datum registracije : 09.12.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Branimir76 14.07.11 0:15

Čovek se dobro pripremio. Vidi se da je tu uloženo puno novaca. Ima puno zemlje i to na pogodnom mestu. Uglavnom se zna kada dolazi ekonomski kolaps i siguran sam da će ga ova porodica dočekati kući. Što se tiče požara, osim ako mu prvo ne bude gorela kuća, verujem da je smislio plan za preventivnu seču šume oko imanja.

Dolazak Isusa je sigurno neću čekati iako sam hrišćanin. Nisam siguran da li će prva naredna globalna kriza značiti dolazak Isusa. Mnogi su se toma nadali i kad je Evropom harala kuga, pa se nisu čuvali, nego su se molili...i kad ih je ubila bolest spaljeni su na gomili.

Jedino što mi se ne sviđa kod ovog tipa sa Nacionalne Geo. je to da sad ceo svet zna gde se on nalazi i šta ima.
Branimir76
Branimir76
lingua
lingua

Male
Broj postova : 344
Godine : 47
Datum registracije : 18.05.2011

[Vrh] Go down

Postaj by ebola 18.07.11 18:14

Molim vas pogledajte pa dajte neke suvisle komentare, jer ja ih trenutno nemam.

https://www.youtube.com/watch?v=w0FFdQ0SZUA

ebola
zelembara
zelembara

Male
Broj postova : 31
Godine : 52
Datum registracije : 15.03.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Surfer 18.07.11 21:59

ebola je napisao/la:Molim vas pogledajte pa dajte neke suvisle komentare, jer ja ih trenutno nemam.

https://www.youtube.com/watch?v=w0FFdQ0SZUA

BS.

To je govor nakon potresa u Haitiju
Surfer
Surfer
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Tatanka 19.07.11 2:00

ljudi moji o kojim vi glupostima pišete na ovome sajtu niste svijesni,kakav sudnji dan,
2012 uopče ne postoji, alooooooo ,kako vas peru u mozak.I vi bi ste preživljavali,
no coment.

Tatanka
bebač
bebač

Male
Broj postova : 9
Datum registracije : 03.10.2010

[Vrh] Go down

Postaj by ebola 19.07.11 8:52

@ Surfer

I ja sam to pomislio pa sam i poslušao Obamine govore vezane uz Haiti:

https://www.youtube.com/watch?v=u6zLEWOMVLo

https://www.youtube.com/watch?v=sKHoc0e2oYQ

Nisam našao sločnosti niti poveznica. Da li si ti našao neku vezu??

@ Tatanaka

Cut the creap, i ako nemas kaj pametnije za reći molim te susdrži se komentara.

ebola
zelembara
zelembara

Male
Broj postova : 31
Godine : 52
Datum registracije : 15.03.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Stribog 19.07.11 9:26

Izasla je jedna epizoda ili sto vec od 45 min, dali je to sve ili ce jos izlaziti?
Stribog
Stribog
lingua
lingua

Male
Broj postova : 468
Godine : 33
Datum registracije : 09.07.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Surfer 19.07.11 11:00

ebola je napisao/la:@ Surfer

I ja sam to pomislio pa sam i poslušao Obamine govore vezane uz Haiti:

https://www.youtube.com/watch?v=u6zLEWOMVLo

https://www.youtube.com/watch?v=sKHoc0e2oYQ

Nisam našao sločnosti niti poveznica. Da li si ti našao neku vezu??

@ Tatanaka

Cut the creap, i ako nemas kaj pametnije za reći molim te susdrži se komentara.

Jesam, našao sam.
Ovo ti je taj isti govor koji se odnosi na Haiti potres samo ga je netko editirao i napravio heb na temu 2012 da se malo našali.

Dakle čisti BS

https://www.youtube.com/watch?v=htEHWfJbBtU
Surfer
Surfer
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 19.07.11 12:52

Stribog je napisao/la:Izasla je jedna epizoda ili sto vec od 45 min, dali je to sve ili ce jos izlaziti?

mislim da je to to, ali imaš na jubitou raznih kanala.
goxxon
goxxon
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 19.07.11 12:54

Tatanka je napisao/la:ljudi moji o kojim vi glupostima pišete na ovome sajtu niste svijesni,kakav sudnji dan,
2012 uopče ne postoji, alooooooo ,kako vas peru u mozak.I vi bi ste preživljavali,
no coment.

ne brijem na sudnji dan, samo sam pokazao neke samoodržive sustave, koji se mogu primjeniti u svakodnevnom životu.
goxxon
goxxon
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by TomislavOS 07.08.11 23:56

mislim da s obzirom na skori krah ekonomije ovo uopće nije loše, samoodrživost je bit sustava, pa tako i nas samih, drage volje bih se preselio negdje u neku planinu, ionako preko interneta možeš raditi svugdje Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) 478256
TomislavOS
TomislavOS
tipko
tipko

Male
Broj postova : 93
Datum registracije : 13.06.2010

[Vrh] Go down

Postaj by tonka 08.08.11 0:49

nemam sad vremena za pogledati video. sudnji dan neće doći tako brzo, ne nadajte se, ima još vremena za vladanje zločestih. bit će pročišćenje zemlje i to je već počelo, a završit će tako što će preživjeti samo trećina ljudi i tako što će kugla zemaljska potpuno izmjenit izgled. i dosad je bilo čišćenja zemlje na takve načine, znamo to i po svetim knjigama, i po povjesti...samo što se nas dosad nije ticalo..bilo bi lijepo biti među onih trećinu koji će sve preživjeti..ali sam Isus kaže svojim sadašnjm prorocima da nas čekaju toliko jake pročišćujuće muke da ćemo zavidjeti mrtvima...i da progoni prvih kršć. nisu ništa što ćemo mi sad imati ako se ne budemo željeli pokloniti doalzećem antikristu i čipiranju. ovog čovjeka iz videa kao i svakog od nas ovaj put može spasiti samo jedna činjenica; da li si prijatelj s Isusom i da li si u njegovoj milosti i da li živiš moralno. i koji vam je život važniji ovaj tjelesni ili vječni, jer u progonima smo gotovi oni koji prežive tri dana mraka i opomenu. i ne radi se o tome da li si kršćanin nego da li si vjernik, moralan i hrabar.
tonka
tonka
mr.spika
mr.spika

Female
Broj postova : 1535
Godine : 49
Datum registracije : 08.06.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Stribog 08.08.11 1:35

Mislim da vjera u boga ti nece pomoci u opiranju od tiranije zivih
Stribog
Stribog
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by tonka 08.08.11 1:45

pa ja sam jasno napisala svoj post. pomoći će koliko treba, krv mučenika sjeme je novih vjernika. rekla sma i to da li vam je važan ovaj tjesni život ili vječni. Vjernici, posebno kršć se pripremaju na sve što treba doći. al recimo mnogi ih ne žele čuti ili počmu poruge. al sve što treba biti znamo, Isus sve govori modernim prorocima, i pripremamo se. pa i u Hrv i u Bosni postoji nekoliko katoličkih proroka kojima je sve ili većina objavljena. Bogu hvala spremamo se. Vjera uvijek pomaže negdje u čovjeku, ona niakd ne šteti. Tako da će i tada u tiraniji trebati. Kao što je trebala i krščanima prvih stoljeća.
tonka
tonka
mr.spika
mr.spika

Female
Broj postova : 1535
Godine : 49
Datum registracije : 08.06.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Igsy 08.08.11 2:48

Tema je malo zastranila i prije nego što dođe to "čišćenja zemlje" trebalo bi malo počistiti svoje dvorište tj. ovu temu...
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Stribog 08.08.11 15:26

Treba procistiti ovaj post slazem se, no samo da nadodam kako nevidite da religije imaju ogroman utjecaj na danasnji svijet i to ne u pozitivnom smislu jedan od scenarija borbe za opstanak bi vrlo lako mogao biti u obliku vjerskog rata, tako da Liberate your mind f**k the religion (i pri tome nemislim samo na krscane da nebude uvrijedjenih)
Stribog
Stribog
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Igsy 08.08.11 21:13

Ali si pri tom uvrijedio sve osim ateista... Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) 368870

Vjerski ratovi su u pravili oni koji najduže traju i u kojima ima najviše žrtava.
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Stribog 08.08.11 21:15

Igsy je napisao/la:Ali si pri tom uvrijedio sve osim ateista... Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) 368870

Vjerski ratovi su u pravili oni koji najduže traju i u kojima ima najviše žrtava.

Da, zaboravio sam napomenuti da je to samo MOJE skromno misljenje, ispricavam se svima koji su se nasli uvrijedjeni :bog:
Stribog
Stribog
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Marko 09.08.11 11:13

Stribog je napisao/la:
Igsy je napisao/la:Ali si pri tom uvrijedio sve osim ateista... Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) 368870

Da, zaboravio sam napomenuti da je to samo MOJE skromno misljenje, ispricavam se svima koji su se nasli uvrijedjeni :bog:

god's gonna cut you down Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) 350615
Marko
Marko
guru
guru

Male
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 09.08.11 12:49

Ishmael Boorg is watching you...

Pripremači za sudnji dan (Doomsday preppers) Randyquaid_i-774308
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 15.02.12 10:00

izašla je druga epizoda Doomsday preppersa. potražite na vašim omiljenim sajtovima, dok ih nisu ugasili.
goxxon
goxxon
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Login 15.02.12 15:06

A bome i treća
Login
Login
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1136
Godine : 38
Datum registracije : 17.07.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]