Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Malo kamperski...
+12
Šimun
hanuman
Migach
kengur32
Fratt
Mladen
Luftwaffe
Target
Mraz
krtica
Marko
girdeaux
16 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.
Malo kamperski...
Pozdrav svima!
Evo postavljam jednu reportažu što smo kolega i ja napravili onako iz gušta.
Dogovaralo se je da će ići oko 4 do 5 ljudi, na kraju ostadosmo samo nas dvojica. Ali nema veze...idemo!
Pa da krenemo....ovo je ulaz u šumu. Šuma je na području između dva sela Ivanbrijeg i Golenić u blizini Slatine.
Kolega tegli pun kufer stvari!
Ja u izviđanju lokacije za postavljanje kampa.....NAVY STILE!
Pronalazimo lokaciju....vrijeme je za okrijepu! Napokon jedno hladno....
Kako u blizini šumarija ruši drva, pronašli smo jednu poveću srušenu bukvu. Na vrhu je bilo dosta tanjih grana koje su nam dale dobru ideju....
E ali šta je stol bez stolica!!
Dovršen proizvod! Rambo style foto session!!
Bez sjekira ništa od ovoga nebi bilo moguće....pred kraj mi je bilo već stvarno dosta lamatanja..
Evo i novog rekvizita u kolekciji...cerada iz KTC-a. 50 kn.....milina!
Došlo je vrijeme za vatru i večeru!!
Ovaj primjerak nazvali smo Paracord Chicken....zato što smo ostali bez špage pa smo morali paracordom vezati pile za ražanj!!
Pogled kroz krošnje..
Krumpir na žaru...
Nakon Paracord Chickena i sočnih krumpira....došlo je vrijeme za jednu prijateljsku partiju pokera...inače smo obojica zaljubljenici u ovu igru..
Naravno ja pobjeđujem
Nakon dvije partije...legli smo spavati svako pored svoje stolice. Priča je tekla do 1 u noći. Oko pola 2 počelo je šuškanje i roktanje iz obližnjeg grmlja. Pa jel svinja ili nije, pa kako nije utekla kad smo počeli pričati, pa šta ako dođe napraviti reda u kamp?! 100 pitanja...odgovora nema. Nakon sat vremena skužim da su mi ostala dva ispečena krumpira pod nogama. Bacim ih u smjeru iz kojeg je dopiralo šuškanje. Smiri se na 15 min pa opet....onda sam popi.... i počeo se derati na sav glas. To ju je otjeralo..napokon malo mira i odmora.
Jutro je....najljepši dio dana!
Pije se kavica na deblu koje nam je pružilo sav potreban materijal...
Malo smo prolunjali po šumi....spakovali stvari i krenuli pješaćiti do Slatinskog jezera. Jezero je bilo udaljeno nekih 5 km, a vani je na suncu pakleno.
Cijelim putem smo sanjali o kafiću na jezeru i kako ćemo maznuti jednu Colu kad dođemo!
Po putu...
Naše lijepo jezero!
Dolazimo do kafića napokon....kafić zatvoren! Otvara se tek za sat i pol!
THE BAR IS CLOSED, BETTER DRINK MY OWN PISS!
A ništa sjedamo pod terasu drugog kafića koji ne radi ovu sezonu i guštamo u laganom povjetarcu...prekrasnom pogledu i činjenici da smo napokon izuli cipele i provjetrili tabane.
Nakon malo premišljanja.....odlučih se bacit! Mogu samo reći, da bolju odluku u životu nisam donio! Voda savršena a sunce još bolje...evo malo nogu:
Nakon sat i pol....dolazi konobar i otvara kafić.....bilo je i vrijeme! Stigla je jedna hladna...pošteno zaslužena Cola!
Na povratku doma stao sam da vam uslikam ovaj fenomenalni znak...
Eto to bi bilo to. Nadam se da vam se svidjelo. Stol i stolice smo ostavili na mjestu, jer se namjeravamo vratiti i to uskoro. Stvarno smo se izguštali u ta dva dana!
Evo postavljam jednu reportažu što smo kolega i ja napravili onako iz gušta.
Dogovaralo se je da će ići oko 4 do 5 ljudi, na kraju ostadosmo samo nas dvojica. Ali nema veze...idemo!
Pa da krenemo....ovo je ulaz u šumu. Šuma je na području između dva sela Ivanbrijeg i Golenić u blizini Slatine.
Kolega tegli pun kufer stvari!
Ja u izviđanju lokacije za postavljanje kampa.....NAVY STILE!
Pronalazimo lokaciju....vrijeme je za okrijepu! Napokon jedno hladno....
Kako u blizini šumarija ruši drva, pronašli smo jednu poveću srušenu bukvu. Na vrhu je bilo dosta tanjih grana koje su nam dale dobru ideju....
E ali šta je stol bez stolica!!
Dovršen proizvod! Rambo style foto session!!
Bez sjekira ništa od ovoga nebi bilo moguće....pred kraj mi je bilo već stvarno dosta lamatanja..
Evo i novog rekvizita u kolekciji...cerada iz KTC-a. 50 kn.....milina!
Došlo je vrijeme za vatru i večeru!!
Ovaj primjerak nazvali smo Paracord Chicken....zato što smo ostali bez špage pa smo morali paracordom vezati pile za ražanj!!
Pogled kroz krošnje..
Krumpir na žaru...
Nakon Paracord Chickena i sočnih krumpira....došlo je vrijeme za jednu prijateljsku partiju pokera...inače smo obojica zaljubljenici u ovu igru..
Naravno ja pobjeđujem
Nakon dvije partije...legli smo spavati svako pored svoje stolice. Priča je tekla do 1 u noći. Oko pola 2 počelo je šuškanje i roktanje iz obližnjeg grmlja. Pa jel svinja ili nije, pa kako nije utekla kad smo počeli pričati, pa šta ako dođe napraviti reda u kamp?! 100 pitanja...odgovora nema. Nakon sat vremena skužim da su mi ostala dva ispečena krumpira pod nogama. Bacim ih u smjeru iz kojeg je dopiralo šuškanje. Smiri se na 15 min pa opet....onda sam popi.... i počeo se derati na sav glas. To ju je otjeralo..napokon malo mira i odmora.
Jutro je....najljepši dio dana!
Pije se kavica na deblu koje nam je pružilo sav potreban materijal...
Malo smo prolunjali po šumi....spakovali stvari i krenuli pješaćiti do Slatinskog jezera. Jezero je bilo udaljeno nekih 5 km, a vani je na suncu pakleno.
Cijelim putem smo sanjali o kafiću na jezeru i kako ćemo maznuti jednu Colu kad dođemo!
Po putu...
Naše lijepo jezero!
Dolazimo do kafića napokon....kafić zatvoren! Otvara se tek za sat i pol!
THE BAR IS CLOSED, BETTER DRINK MY OWN PISS!
A ništa sjedamo pod terasu drugog kafića koji ne radi ovu sezonu i guštamo u laganom povjetarcu...prekrasnom pogledu i činjenici da smo napokon izuli cipele i provjetrili tabane.
Nakon malo premišljanja.....odlučih se bacit! Mogu samo reći, da bolju odluku u životu nisam donio! Voda savršena a sunce još bolje...evo malo nogu:
Nakon sat i pol....dolazi konobar i otvara kafić.....bilo je i vrijeme! Stigla je jedna hladna...pošteno zaslužena Cola!
Na povratku doma stao sam da vam uslikam ovaj fenomenalni znak...
Eto to bi bilo to. Nadam se da vam se svidjelo. Stol i stolice smo ostavili na mjestu, jer se namjeravamo vratiti i to uskoro. Stvarno smo se izguštali u ta dva dana!
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
Re: Malo kamperski...
i meni se cini da ste se izguštali. Super stari, ona šumska garnitura je predobra poslat sliku u lesninu
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
Marko je napisao/la:i meni se cini da ste se izguštali. Super stari, ona šumska garnitura je predobra poslat sliku u lesninu
Hvala!
Dobro izgleda! Malo žulja za guz....i fali joj bolji naslon! Čim rješim ovih par nedostataka pravac Lesnina!
girdeaux- honoris
-
Nije loš ovaj namještaj. samo nisam vidio kako je pile ispalo....
krtica- lingua
-
Broj postova : 230
Godine : 42
Datum registracije : 16.03.2010
Hmm... di si rekal de je to? Ovi rogovi bi mi jako dobro došli
Thumbs up za provod! I...jesi se počastio u BG stilu ili si pričekao hladnu kolu?
EDIT: fail za izbor pive, kako itko pri zdravoj pameti može to piti nikada mi nije bilo jasno
Thumbs up za provod! I...jesi se počastio u BG stilu ili si pričekao hladnu kolu?
EDIT: fail za izbor pive, kako itko pri zdravoj pameti može to piti nikada mi nije bilo jasno
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
e girdeaux, šteta što ne dolaziš na družnje, da bacimo pokericu (tj. da te opelješim za sve što imaš )
sve slike su mi izvrsne ali... Cola?? priznajem jedino produkte hmelja i grožđa!!
EDIT: Mraz, slažem se, jedini put kad sam je počeo pit završila je na asfaltu
nemaju svi poput nas tako istančan ukus, morat ćemo ih preodgojit
sve slike su mi izvrsne ali... Cola?? priznajem jedino produkte hmelja i grožđa!!
EDIT: Mraz, slažem se, jedini put kad sam je počeo pit završila je na asfaltu
nemaju svi poput nas tako istančan ukus, morat ćemo ih preodgojit
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
@Krtica - Ma pile je ispalo fenomenalno...samo smo bili gladni ko vukovi na dijeti pa nismo stigli ni uhvatiti koju sliku!
@Mraz - Rogovi su zakon...odrežem ti komad pa pošaljem poštom!
Kad sam vidio da je birc zatvoren....popiz.....ali suzdržao sam se od konzumacije vlastitog urina zbog toga što sam popio par deci jezerske vode!
A što se tiće pive!! Mogu ti reći da sam se tako privikao na Osječko da mi bolje paše od Karlovačkog ili Žuje.....ipak Pan mi je nekako naj, naj ali ga nije bilo kad smo kupovali!
@Target - Ima da bacimo jedan Heads-up na Dravanturi! Ponesi šuške!!
Nemam pojma zašto ali toliko smo se nabrijali na tu Colu da smo ju morali popit! Inače je standard piva!!
@Mraz - Rogovi su zakon...odrežem ti komad pa pošaljem poštom!
Kad sam vidio da je birc zatvoren....popiz.....ali suzdržao sam se od konzumacije vlastitog urina zbog toga što sam popio par deci jezerske vode!
A što se tiće pive!! Mogu ti reći da sam se tako privikao na Osječko da mi bolje paše od Karlovačkog ili Žuje.....ipak Pan mi je nekako naj, naj ali ga nije bilo kad smo kupovali!
@Target - Ima da bacimo jedan Heads-up na Dravanturi! Ponesi šuške!!
Nemam pojma zašto ali toliko smo se nabrijali na tu Colu da smo ju morali popit! Inače je standard piva!!
girdeaux- honoris
-
hahhaa....ove noge u zraku su mi najzesce...ali daj mi otkrij tajnu kako si uspio tako daleko skociti
odlican provod...samo tako nastavite
odlican provod...samo tako nastavite
Luftwaffe- spikač
-
Broj postova : 666
Godine : 30
Datum registracije : 30.03.2011
Da vas je bilo petorica možda nebi bio taj osjećaj pustolovine toliko izražen ..ovako je ispalo jako dobra škola ..kamp i događaj oko divlje svinje ,rad sa sjekirom, kartanje na ceradi , pečenje sa žeravice , jutro u šumi , pješačenje do jezera , kupanje u jezeru..reportaža prva liga ...
Možda me neki ljudi drže za prevelikog kritičara u vezi pijače ... nikad nisam bio protiv pijače..ali treba uvijek biti neka granica radi drugih ljudi a prije svega nas samih..mada ni coca cola u večoj količini nije dobra..
Ps..
Prvo pivo u životu koje sam spio bilo je osječko ...
Možda me neki ljudi drže za prevelikog kritičara u vezi pijače ... nikad nisam bio protiv pijače..ali treba uvijek biti neka granica radi drugih ljudi a prije svega nas samih..mada ni coca cola u večoj količini nije dobra..
Ps..
Prvo pivo u životu koje sam spio bilo je osječko ...
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
Super izlet!
Ja sam isto neki dan kampirao u toj okolici ali sam se brzo pokupio drugo jutro jer me neki luđak pogodio u glavu krumpirom zamotanim u alu-foliju.
Ludi svijet,što ćeš...
Ja sam isto neki dan kampirao u toj okolici ali sam se brzo pokupio drugo jutro jer me neki luđak pogodio u glavu krumpirom zamotanim u alu-foliju.
Ludi svijet,što ćeš...
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Zakon, stol i stolice za 5! Baš bi se volio zaletiti do vas na 2-3 dana.... moram i ja u svojoj gajbi tak nes napraviti
Nego kak se ponašao paracord na vatri? Nije se istopio? ja uvjek nosim žicu pa takve stvari odradim s njom.
I daj pripazi kam bacaš krumpire! viš da si čovjeka potjerao i još ga nazivaš svinjom
Nego kak se ponašao paracord na vatri? Nije se istopio? ja uvjek nosim žicu pa takve stvari odradim s njom.
I daj pripazi kam bacaš krumpire! viš da si čovjeka potjerao i još ga nazivaš svinjom
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
@Luftwaffe - Nisam skočio nego sam pokušavao izvesti malo vodene gimnastike. Ispala je slika kao da sam skočio! I hvala!
@Vuk - Istina u pravu si! Da nas je bilo više, brže bi napravili stol i stolice, možda se nebi ni obazirali na svinju, a ovako smo se pošteno štrecnuli i pamtit ćemo to zauvijek!
@Fratt - E al teorija ti ne drži vodu! Odmotao sam krumpire!
@kengur32 - Uvijek si dobro došao!....mogu ti ja poslati nacrte za izradu čim dobijem potvrdu od Lesnine!
Vezano za paracord ja sam se baš iznenadio, malo se onako zapekao i stisnuo ali se nije istopio!!
Hvala svima na pohvalama!! =)
@Vuk - Istina u pravu si! Da nas je bilo više, brže bi napravili stol i stolice, možda se nebi ni obazirali na svinju, a ovako smo se pošteno štrecnuli i pamtit ćemo to zauvijek!
@Fratt - E al teorija ti ne drži vodu! Odmotao sam krumpire!
@kengur32 - Uvijek si dobro došao!....mogu ti ja poslati nacrte za izradu čim dobijem potvrdu od Lesnine!
Vezano za paracord ja sam se baš iznenadio, malo se onako zapekao i stisnuo ali se nije istopio!!
Hvala svima na pohvalama!! =)
girdeaux- honoris
-
Super sada znam da mogu i paracord heb ako ponestane žice....
šta se tiće posjete nemoj se iznenaditi
šta se tiće posjete nemoj se iznenaditi
kengur32- MODERATOR
-
Ekipa evo mali update na staru reportažu....vratili smo se jači, sa više naoštrenih sjekira, sa više pive, sa više chipova i novim stolom za poker!!
Sve je počelo jednom borbom za goli život...
Nakon toga uslijedio je redizajn kampa! Morali smo napraviti više sjedećih mjesta, tako da su stolice fasovale ali su zato izniknule dvije puno udobnije klupice!
Proces obrade pilića....i pripreme vatre...
Bilo nas je više ovaj put pa smo morali misliti na više gladnih usta!
Majstor Robi vrti ražanj!
Dok smo čekali piliće pijuckali smo vino i buljili u vatru.. Tarikov smiješak predstavlja treću čašu bambusa na prazan želudac.
Nakon večere uslijedila je zabava, pokerica!! Kao što vidite malo smo to podigli na veću razinu! Ovo što vidite na stolu je laminat!!
Majstor Robi odnosi prvu partiju, igrali smo nekih 4 sata, to vrijeme je tako brzo proletjelo da nismo mogli vjerovati!
I odlazi spavat!
Kasnije smo se svi poredali po podu ali nismo oka sklopili! Zahebancija je trajala do 8 sati ujutro. U to vrijeme smo shvatili da se ne isplati ni spavat...
Oko 8.30 dolazi ekipa iz šumarije sa svojom teškom mašinerijom i počinje rušiti okolna stabla. Nažalost napravili smo kamp na dosta lošoj lokaciji, tako da ćemo ga uskoro napustiti i preseliti se na neku dalju i bolju lokaciju.
Eto to bi bilo to...bilo nam je super i nadam se da ćemo uskoro opet! :bog:
Sve je počelo jednom borbom za goli život...
Nakon toga uslijedio je redizajn kampa! Morali smo napraviti više sjedećih mjesta, tako da su stolice fasovale ali su zato izniknule dvije puno udobnije klupice!
Proces obrade pilića....i pripreme vatre...
Bilo nas je više ovaj put pa smo morali misliti na više gladnih usta!
Majstor Robi vrti ražanj!
Dok smo čekali piliće pijuckali smo vino i buljili u vatru.. Tarikov smiješak predstavlja treću čašu bambusa na prazan želudac.
Nakon večere uslijedila je zabava, pokerica!! Kao što vidite malo smo to podigli na veću razinu! Ovo što vidite na stolu je laminat!!
Majstor Robi odnosi prvu partiju, igrali smo nekih 4 sata, to vrijeme je tako brzo proletjelo da nismo mogli vjerovati!
I odlazi spavat!
Kasnije smo se svi poredali po podu ali nismo oka sklopili! Zahebancija je trajala do 8 sati ujutro. U to vrijeme smo shvatili da se ne isplati ni spavat...
Oko 8.30 dolazi ekipa iz šumarije sa svojom teškom mašinerijom i počinje rušiti okolna stabla. Nažalost napravili smo kamp na dosta lošoj lokaciji, tako da ćemo ga uskoro napustiti i preseliti se na neku dalju i bolju lokaciju.
Eto to bi bilo to...bilo nam je super i nadam se da ćemo uskoro opet! :bog:
girdeaux- honoris
-
dobraa!
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Ma pile na ražnju je zakon..... dva puta tako i navučeš se
kengur32- MODERATOR
-
Migach...Hvala!
Kengur...istinu zboriš, mislim da će to postati tradicija i kod nas! =)
Kengur...istinu zboriš, mislim da će to postati tradicija i kod nas! =)
girdeaux- honoris
-
jako dobro mladici neka ste vi aktivni to je najbitnije..
hanuman- bomber
-
Broj postova : 196
Godine : 48
Datum registracije : 13.10.2010
Ovisnik o pokeru
Savršeno!
Savršeno!
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Ludi A šta ćeš svi imamo neke poroke...
Hvala svima!
Hvala svima!
girdeaux- honoris
-
Pile je najžešče
beargrylls12- bomber
-
Broj postova : 165
Godine : 28
Datum registracije : 14.03.2011
super reportaža, baš se vidi da uživate,
Medo Gradela- spikač
-
Broj postova : 557
Godine : 30
Datum registracije : 16.09.2010
medo gradela je napisao/la:super reportaža, baš se vidi da uživate,
+1
beargrylls12- bomber
-
Broj postova : 165
Godine : 28
Datum registracije : 14.03.2011
i sam sam u nekoliko navrata radio u divljini namještaj stolove klupe kredence, uglavnom od bambusa pa znam da nije jednostavno sve sastaviti samo špagom a da traje i sigurno nosi težinu. zgodan izlet dobre fotke samo fali malo krupnjaka.
iznenadilo me ovo za pečenje s parakordom, bio bi siguran da će se od topline rastaliti i još usmrditi meso.
iznenadilo me ovo za pečenje s parakordom, bio bi siguran da će se od topline rastaliti i još usmrditi meso.
Zadnja promjena: NAVIGATOR; 26.07.11 13:21; ukupno mijenjano 1 put.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
I ja sam ostao iznenađen paracordom...stvarno je vrhunski odradio posao!
girdeaux- honoris
-
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.