Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
EU herbal ban
+20
neven
diskotip
Mad Max
Vikingson
hrvoje-gs
Ris
Marko93
LUKSA
bobrok
sgt bear
Fratt
kengur32
goxxon
cvelle89
dkclaymore
Mraz
Aries
Elp
Target
ebola
24 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: URBANO PREŽIVLJAVANJE :: PREŽIVJETI NEMOGUĆE
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: EU herbal ban
Čitam ovo i primječujem jednu stvar a to je ko će me naći u šumi i ko će mi zabranti u šumi
a svi zaboravljaju da iz te šume moraju izaći da bi došli kući a obićno se ljude ulovi kad su na putu kući i kad te jednom ulove i opale kaznetinu kakvu samo oni mogu mislim da će drugi put biti ma ne idem to brati jer još plaćam onu kaznu od zadnjeg puta.
a svi zaboravljaju da iz te šume moraju izaći da bi došli kući a obićno se ljude ulovi kad su na putu kući i kad te jednom ulove i opale kaznetinu kakvu samo oni mogu mislim da će drugi put biti ma ne idem to brati jer još plaćam onu kaznu od zadnjeg puta.
diskotip- bebač
- Broj postova : 6
Datum registracije : 28.01.2011
Vikingson je napisao/la:Pa da, svako malo neko krepa od sira s Dolca, familije se masovno truju s travama i čajevim, a to je jer nemaju deklaraciju!!! Kolko su samo kumice u zadnji 100 g. potrovale ljudi, ma sve samo prikriveni teroristi, treba to uz Zid postrojiti!!!
Al zato prehranbena industrija ima deklaraciju na kojoj piše "zdravo, prirodno, najbolje za vas i vašu djecu,a imaju i neku sliku iz prirode,".
Živjela industrijska proizvodnja, živio GMO, sve pod kontrolu, sve čipirati, etiketirati, skenirati, deklarirat
Primjetio sam jednu zanimljivu stvar, u EU formalno ništa neće biti izričito zabranjeno, ali sve bude bilo toliko birokratizirano putem raznih pravila i uvjeta koja nitko neće moći ispuniti osim industrija, odnosno onemogućiti će se bilo kakva samodostatnost. Svi budemo priključeni na jednu korporativnu cicu
Mislim da bi tebe prvog trebalo čipirati i to iz razloga jer si opasan za ostale.
Ovaj tvoj post ide mi generalno na onu stvar.Večina ljudi na ovom forumu su ekološki
osvješteni ljudi i zato ne radi sr....nja.
neven- lingua
-
Broj postova : 396
Godine : 56
Datum registracije : 21.09.2009
Gledam,čitam i ne vjerujem!
Zasada nisam našao ništa o tome,ali što će biti sa onima koji kamilicu,mentu itd imaju iza kuće,na svojem čvarku zemlje i koriste ju za svoje potrebe?
Bez uvrede,ali meni od kada sam prvi puta čuo za EU,od tada mi EU ide na onu stvar!
Nisam travar ni vinar,moj djed je bio vinar pa znam nešto o tome,jer sam i radio sa njim,tako da,kao i većina vas,znam da se grožđe šprica - no nikad nisam čuo da se kamilica,menta itd špricaju protiv nametnika! Koliko ja znam,to raste di stigne bez frke! Baš pijem svoj čaj od mente (dakle,pijem čaj od bilja po kojem je možda - ne znam- susjedova ili bilo čija,možda čak i...ničija...mačka ili tko zna kakva životinja obavila malu nuždu...tragove velike nisam vidio!) te bih,kao čovjek kojemu to raste iza kuće bez ikakve brige o tom,i koji to pije čitav život,bez ikakvih posljedica već 31 godinu 5 mjeseci i 26 dana zaista rado čuo kakvi su to adekvatni uslovi za uzgoj kamilice i mente. A onda ću vas zamoliti da mi kažete gdje točno Franck,Podravka,Cedevita ili koji god naš proizvođač uzgaja tu mentu,kamilicu ali i hibiscus koji čini većinu svakog čaja koji nije lipa,menta ili kamilica. Pa ću lijepo otići tamo i fotkati vam dotična,kladim se : polja na koja također svaka mačka može doći obaviti malu nuždu.
Ili će mi možda netko reći da dotično bilje treba prvo oprati pa tek onda sušiti?
Pa nisam ni ja sveznajuć,možda sam pogriješio jer ne znam...u tom slučaju ću se rado naći sa dotičnim i donijeti jednu dozu kamilice,tj za jednu šalicu čaja,da vidim kako će ga oprati. Pa ću ga probati kad se osuši. Očekujem da bude bolji od onog što sam do sada pio.
A ako sam ipak u pravu kad kažem da ti veliki proizvođači posvećuju svojoj kamilici istu pažnju,njegu i trud kao i ja svojoj,onda molim lijepo da me EU zaobiđe i .
Zasada nisam našao ništa o tome,ali što će biti sa onima koji kamilicu,mentu itd imaju iza kuće,na svojem čvarku zemlje i koriste ju za svoje potrebe?
Bez uvrede,ali meni od kada sam prvi puta čuo za EU,od tada mi EU ide na onu stvar!
Nisam travar ni vinar,moj djed je bio vinar pa znam nešto o tome,jer sam i radio sa njim,tako da,kao i većina vas,znam da se grožđe šprica - no nikad nisam čuo da se kamilica,menta itd špricaju protiv nametnika! Koliko ja znam,to raste di stigne bez frke! Baš pijem svoj čaj od mente (dakle,pijem čaj od bilja po kojem je možda - ne znam- susjedova ili bilo čija,možda čak i...ničija...mačka ili tko zna kakva životinja obavila malu nuždu...tragove velike nisam vidio!) te bih,kao čovjek kojemu to raste iza kuće bez ikakve brige o tom,i koji to pije čitav život,bez ikakvih posljedica već 31 godinu 5 mjeseci i 26 dana zaista rado čuo kakvi su to adekvatni uslovi za uzgoj kamilice i mente. A onda ću vas zamoliti da mi kažete gdje točno Franck,Podravka,Cedevita ili koji god naš proizvođač uzgaja tu mentu,kamilicu ali i hibiscus koji čini većinu svakog čaja koji nije lipa,menta ili kamilica. Pa ću lijepo otići tamo i fotkati vam dotična,kladim se : polja na koja također svaka mačka može doći obaviti malu nuždu.
Ili će mi možda netko reći da dotično bilje treba prvo oprati pa tek onda sušiti?
Pa nisam ni ja sveznajuć,možda sam pogriješio jer ne znam...u tom slučaju ću se rado naći sa dotičnim i donijeti jednu dozu kamilice,tj za jednu šalicu čaja,da vidim kako će ga oprati. Pa ću ga probati kad se osuši. Očekujem da bude bolji od onog što sam do sada pio.
A ako sam ipak u pravu kad kažem da ti veliki proizvođači posvećuju svojoj kamilici istu pažnju,njegu i trud kao i ja svojoj,onda molim lijepo da me EU zaobiđe i .
MaxMagnus- zelembara
-
Broj postova : 24
Godine : 44
Datum registracije : 02.05.2011
I da napomenem,odsada ću svima koji mi dođu u goste na čaj podsjetiti da ja dotično bilje samo berem i sušim...pa ako neće,skuhati ću mu Twinings!
Btw...za vinograd se pun kufer i 800 koristio stajski gnoj...kao što se i danas koristi...i tko god da je umro od vina,umro je zato kaj ga je bilo previše u organizmu,a ne zato kaj je dobio neku bakteriju itd koja se dobiva npr konzumacijom stajskog gnoja.
Off-topic : isprike svima što sam napisao 2 posta,ali spojio sam se mobitelom i nije sve stalo u jedan post. Hvala na razumijevanju!
Btw...za vinograd se pun kufer i 800 koristio stajski gnoj...kao što se i danas koristi...i tko god da je umro od vina,umro je zato kaj ga je bilo previše u organizmu,a ne zato kaj je dobio neku bakteriju itd koja se dobiva npr konzumacijom stajskog gnoja.
Off-topic : isprike svima što sam napisao 2 posta,ali spojio sam se mobitelom i nije sve stalo u jedan post. Hvala na razumijevanju!
MaxMagnus- zelembara
-
neven je napisao/la:Vikingson je napisao/la:Pa da, svako malo neko krepa od sira s Dolca, familije se masovno truju s travama i čajevim, a to je jer nemaju deklaraciju!!! Kolko su samo kumice u zadnji 100 g. potrovale ljudi, ma sve samo prikriveni teroristi, treba to uz Zid postrojiti!!!
Al zato prehranbena industrija ima deklaraciju na kojoj piše "zdravo, prirodno, najbolje za vas i vašu djecu,a imaju i neku sliku iz prirode,".
Živjela industrijska proizvodnja, živio GMO, sve pod kontrolu, sve čipirati, etiketirati, skenirati, deklarirat
Primjetio sam jednu zanimljivu stvar, u EU formalno ništa neće biti izričito zabranjeno, ali sve bude bilo toliko birokratizirano putem raznih pravila i uvjeta koja nitko neće moći ispuniti osim industrija, odnosno onemogućiti će se bilo kakva samodostatnost. Svi budemo priključeni na jednu korporativnu cicu
Mislim da bi tebe prvog trebalo čipirati i to iz razloga jer si opasan za ostale.
Ovaj tvoj post ide mi generalno na onu stvar.Večina ljudi na ovom forumu su ekološki
osvješteni ljudi i zato ne radi sr....nja.
ja tebe ne razumijem...covijek ima pravo...drzava nas prva drzi pod povecalom i kontrolira sve...EU oce nas u nutra samo zato sto ce od toga imati koristi a ne zato sto oni nas jako vole pa zele da nam bude bolje...cim udjemo nutra bit ce isti k***c
kao i u 3. reich-u...kontrola i samo kontrola...necemo se moci pos*ati bez da trazimo dopustenje za to...drzava ide nutra zato so imaju guzonje u saboru koristi od toga...pa imat ce visu placu i bolje "veze"...a narod...ko heb narod...neka krepa rodit ce se drugi...pa danas bi covijek mater rodjenu prodao za rubine...mi smo prodan narod...imamo 20 godina ovu drzavu i sada je vec prodajemo...
Luftwaffe- spikač
-
Broj postova : 666
Godine : 30
Datum registracije : 30.03.2011
koliko sam ja shvatio radi se o tome da nebude svatko mogao brat ljekovito bilje i trave i onda to lijepo nesmetano prodavat.isto tako tko će se bavit time morat će imati to prijavljeno u skladu sa zakonima(vidjet ćemo kakvi će oni biti)pa da i naša vječno gladna država uzme svoj dio kolača.nitko neće zabraniti meni,vama ili bilo kome da sad ode u livadu i nabere si kopriva,bazge...itd za svoje potrebe.bar se nadam...
skyrunner- lingua
-
Broj postova : 323
Godine : 45
Datum registracije : 01.01.2011
Kumice, korporacije, mali i veliki, svi koji proizvode u svrhu prodaje prije ili kasnije razviju procese kojima smanje troskove proizvodnje a povecaju masu proizvoda a time i profit.
Na kraju kad novac zamirisi svi su oni isti.
Oni mali poture malo u proizvod a veliki poture svasta i jos plate da se zakonom zastiti.
Educirati ljude da sami brinu oko svoje hrane a i lijekova je najbolji pristup.
Ljudi koji se ekoloskom i zdravom prehranom i lijekovima zele baviti...
Dobro dosli u moderno doba. Prvo razviti marketiski plan i naci trziste a onda stvarno plasirati posten proizvod. Danas bez boljega i naljepnica nisi nitko.
Mi ostali, mi cemo skupljati po sumarcima i tratinama i nitko nas nista nece pitati.
Sto se tice knjiga, dok ima interneta nema toga tko ce ista zabraniti.
Pozdrav,
Na kraju kad novac zamirisi svi su oni isti.
Oni mali poture malo u proizvod a veliki poture svasta i jos plate da se zakonom zastiti.
Educirati ljude da sami brinu oko svoje hrane a i lijekova je najbolji pristup.
Ljudi koji se ekoloskom i zdravom prehranom i lijekovima zele baviti...
Dobro dosli u moderno doba. Prvo razviti marketiski plan i naci trziste a onda stvarno plasirati posten proizvod. Danas bez boljega i naljepnica nisi nitko.
Mi ostali, mi cemo skupljati po sumarcima i tratinama i nitko nas nista nece pitati.
Sto se tice knjiga, dok ima interneta nema toga tko ce ista zabraniti.
Pozdrav,
Koaksijalac- lingua
-
Broj postova : 243
Godine : 48
Datum registracije : 19.03.2011
Tak je!
MaxMagnus- zelembara
-
Stranica 2 / 2. • 1, 2
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: URBANO PREŽIVLJAVANJE :: PREŽIVJETI NEMOGUĆE
Stranica 2 / 2.