Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Oprema - JACK WOLFSKIN
+13
za akciju
neon
NAVIGATOR
rtiduti
mimir
Nero Rii
Aries
darko1
jratko30
amiklic1
LUKSA
Slym
Mladen
17 posters
Stranica 1 / 1.
Oprema - JACK WOLFSKIN
Viđam dosta opreme sa tom markom..
pa me zanima vaše mišljenje o isplativosti kupnje ..
te kvalitet same opreme koji su isprobali..
Vama koji se bavite googlanjem neće biti problem..
pa me zanima vaše mišljenje o isplativosti kupnje ..
te kvalitet same opreme koji su isprobali..
Vama koji se bavite googlanjem neće biti problem..
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
Re: Oprema - JACK WOLFSKIN
Po onome što sam ja vidio, mislim da je kvaliteta negdje otprilike između McKinleya i Deutera, ali mislim da je sve s tom markom debelo preskupo...
Slym- bomber
-
Broj postova : 183
Godine : 114
Datum registracije : 20.04.2010
ja sam vidio jednu jaknu koja je koštala 2500 kn, unutra je bila imitacija tuljanovog krzna, jakna je bila prekrasna i kvalitetna i nikako ju nebih usporedio sa McKinley opremom koja je robna marka Intersporta.
općenito mi na ovim prostorima smo ograničeni sa proizvođačima, Slovenija je daleko ispred nas!
ta jakna mi je zapela za oko!
Mislim da je pitanje tipa Mercedes ili Kia!?
Možda se varam ali kad pogledaš proizvode vidi se razlika!
ja sam si kupio Northland jaknu za 800 kn i fantastična je, za moje potrebe hodanja po Hrvatskoj .Nakon par sati hoda ispari sve iz mene, štiti me od vjetra, diše ali treba imati i dobru " drugu kožu" dakle slojevito oblačenje!
nekada ne treba bacati novac!
ali ta jakna je bila nešto što mi je je privuklo pozornost, izuzetno dobro napravljana!
općenito mi na ovim prostorima smo ograničeni sa proizvođačima, Slovenija je daleko ispred nas!
ta jakna mi je zapela za oko!
Mislim da je pitanje tipa Mercedes ili Kia!?
Možda se varam ali kad pogledaš proizvode vidi se razlika!
ja sam si kupio Northland jaknu za 800 kn i fantastična je, za moje potrebe hodanja po Hrvatskoj .Nakon par sati hoda ispari sve iz mene, štiti me od vjetra, diše ali treba imati i dobru " drugu kožu" dakle slojevito oblačenje!
nekada ne treba bacati novac!
ali ta jakna je bila nešto što mi je je privuklo pozornost, izuzetno dobro napravljana!
Ja imam dosta stvari od jack Wolfskina (jednodnevni ruksak, jakna, djeca imaju patike, razne torbice, sestra i zet su uzeli jakne prošle godine) i mislim da se radi o jako dobroj marki, koja te ni u kom slučaju neće iznevjeriti.
naravno, sve ovisi o kojem dijelu opreme se radi.
za ruksak, odabrao bih radije Deuter (iako ni sam ne znam radi čega jer ovog koristim već par godina i prezadovoljan sam!!), za neke druge stvari neke druge marke, al' dosta našeg mišljenja dugujemo raznim reklamama...
Jack Wolfskin te svakako neće iznevjeriti. Lani sam bio u parizu, i u samom centru ima njihov dućan, ogroman na dvije etaže. Nažalost, upravo su ga renovirali kad smo bili (točno preko puta muzeja Louvre). Ni McKinley nije loš, ali je to nekako "jeftinija" marka šta se svega tiče...
ne koštaju neke stvari puno baš za ništa. najbolji puno ulažu u vrhunske materijale, tehnologiju... pa ko ima para nek uzme. Mislim da svatko može nać nešto za sebe, da ga zadovolji... Nećeš na everest u McKinley opremi, al' za ove lokalne ture sasvim je dobar.
Cipele Jack Wolfskin su super, potvrđujem, također...
naravno, sve ovisi o kojem dijelu opreme se radi.
za ruksak, odabrao bih radije Deuter (iako ni sam ne znam radi čega jer ovog koristim već par godina i prezadovoljan sam!!), za neke druge stvari neke druge marke, al' dosta našeg mišljenja dugujemo raznim reklamama...
Jack Wolfskin te svakako neće iznevjeriti. Lani sam bio u parizu, i u samom centru ima njihov dućan, ogroman na dvije etaže. Nažalost, upravo su ga renovirali kad smo bili (točno preko puta muzeja Louvre). Ni McKinley nije loš, ali je to nekako "jeftinija" marka šta se svega tiče...
ne koštaju neke stvari puno baš za ništa. najbolji puno ulažu u vrhunske materijale, tehnologiju... pa ko ima para nek uzme. Mislim da svatko može nać nešto za sebe, da ga zadovolji... Nećeš na everest u McKinley opremi, al' za ove lokalne ture sasvim je dobar.
Cipele Jack Wolfskin su super, potvrđujem, također...
amiklic1- bomber
-
Broj postova : 173
Godine : 48
Datum registracije : 26.12.2010
Jack Wolfskin je dobra šminkerska oprema, ne mogu reći da je precijenjena, ali ako te ne zanima šminka... definitivno je precjenjena.
Moram priznati da nemam ništa od tog proizviđaća (tako da nisam ni isprobao) ali sam je gledao u trgovini, pošto imam puno opreme različitih proizvođaća znam je dobro procjenit.
Moram priznati da nemam ništa od tog proizviđaća (tako da nisam ni isprobao) ali sam je gledao u trgovini, pošto imam puno opreme različitih proizvođaća znam je dobro procjenit.
jratko30- lingua
-
Broj postova : 366
Godine : 33
Datum registracije : 22.11.2010
Bok
Dobra roba....bit ces zadovoljan.
Koristi je moj frend i kaze da je izrazito zadovoljan. Ja za odlazak u prirodu nosim Columbia i The North Face a za lov druge marke.
Pozdrav
Darko
Dobra roba....bit ces zadovoljan.
Koristi je moj frend i kaze da je izrazito zadovoljan. Ja za odlazak u prirodu nosim Columbia i The North Face a za lov druge marke.
Pozdrav
Darko
darko1- zelembara
-
Broj postova : 31
Godine : 47
Datum registracije : 20.01.2011
Vidim da dosta uspoređujete sa McKinley opremom, to je gotovo nemoguće uspoređivati.
McKinley ima toliko neujednačenu kvalitetu da je jednostavno ne možeš usporediti.
Recimo ja imam odličnu jaknu kupljenu prije par godina... prošlogodišnji model ne bi nikada kupio..., ....
McKinley ima toliko neujednačenu kvalitetu da je jednostavno ne možeš usporediti.
Recimo ja imam odličnu jaknu kupljenu prije par godina... prošlogodišnji model ne bi nikada kupio..., ....
jratko30- lingua
-
Jack Wolfskin spada u gornju klasu, McKinely je bar dvije klase niže. Na njemačkim forumima ima dosta recenzija o JW i u pravilu su pozitivne. Imaju svoju membranu (Texapore ili sl.) koja bi trebala biti dosta dobra. Imam mali ruksak i još uvijek odlično izgleda (istina, nije previše maltretiran ali je x-puta opran u vešmašini).
Mislim da su malo poskupi, ali ako naletiš na popustu - kupuj.
Inače, u Njemačkoj su se prije par godina zamjerili prirodoljupcima kada su sudski zatražili skidanje njihovog zaštitnog znaka sa svih mogućih blogova/avatara i sl. tako da njihove stvari danas nose isključivo šminkeri po gradovima.
Mislim da su malo poskupi, ali ako naletiš na popustu - kupuj.
Inače, u Njemačkoj su se prije par godina zamjerili prirodoljupcima kada su sudski zatražili skidanje njihovog zaštitnog znaka sa svih mogućih blogova/avatara i sl. tako da njihove stvari danas nose isključivo šminkeri po gradovima.
Aries- spikač
-
Broj postova : 651
Godine : 53
Datum registracije : 26.02.2010
tko god kaze da je Jack Wolfskin kao mckinley taj je u najmanju ruku smjesan.
vuka je zanimala kvaliteta te opreme opcenito i moje misljenje je da je vrhunska,
ruksaci su im vrlo cvrsti, kvalitetno sivani, i ne propustaju, jakne odlicne obicno sa postavom od imitacije tuljanovog krzna i preko neka vrsta nepropusnog platna sa nepromocivoscu 12 000 ... ( na primjer moja jakna od 3000 nije nikada promocila ), pozitivno je i to sto se moze odvojiti podstava od tog platna ..... cizme im nisma probao pa nemogu govoriti..
vuka je zanimala kvaliteta te opreme opcenito i moje misljenje je da je vrhunska,
ruksaci su im vrlo cvrsti, kvalitetno sivani, i ne propustaju, jakne odlicne obicno sa postavom od imitacije tuljanovog krzna i preko neka vrsta nepropusnog platna sa nepromocivoscu 12 000 ... ( na primjer moja jakna od 3000 nije nikada promocila ), pozitivno je i to sto se moze odvojiti podstava od tog platna ..... cizme im nisma probao pa nemogu govoriti..
Nero Rii- lingua
-
Broj postova : 472
Godine : 34
Datum registracije : 01.11.2010
Aries je napisao/la:
pa su se zbog toga odrekli kvalitetne opreme
jratko30- lingua
-
jratko30 je napisao/la:pa su se zbog toga odrekli kvalitetne opreme
nisu se odrekli kvalitetne opreme, a i JW je kasnije povukao odluku, samo šteta je već bila učinjena.
A tamo je tržište ipak "malo" bogatije/raznovrsnije ponudom a i ozbiljniji alpinisti/planinari se ionako drže drugih robnih marki (a u zadnje vrijeme Nijemci dosta naručuju online iz UK).
Da ne idemo u OT, jakne su im sigurno kvalitetne (i ako se ne varam, jakna u Intersportu je po sistemu 3-u-1) - jedino osobno mislim da su malo preskupe pa bih ih kupio samo na sniženju (slažem se u svemu što SAS napisa)
Aries- spikač
-
Kolko sam ja upoznati mislim da spadaju u kvalitetnije proizvode ali i u skuplje proizvode dok velik dio cjene odlazi na to sto je to marka.
mimir- lingua
-
Broj postova : 259
Datum registracije : 15.04.2009
jratko30 je napisao/la:Vidim da dosta uspoređujete sa McKinley opremom, to je gotovo nemoguće uspoređivati.
Potpisujem,
McKinley je light marka opreme (sa dobrim indeksom upotrebljivost/cijena koštanja) za povremeni odlazak u prirodu. I sam imam neke njihove proizvode, to što sam uzeo ispunjava svoju zadaću.
JW-ne posjedujem no ono što sam vidio svrstava ga uz recimo Columbiu, Merrell itd. Kvalitetna oprema za modno osviještene metroseksualce.
Oprema koja dobro izgleda i u prirodi i u urbanoj sredini.
Mene više privlači oprema kod koje je funkcionalnost i izdržlivost uz jednostavnost upotrebe na prvom mjestu.
Obično kupujem ili jako jeftino ili jako skupo. Naučio sam da nema univerzalne upotrebljivosti. Jeftinom opremom čuvam skupu. Skupa nudi sigurnost i performanse tamo gdje to treba.
JW, Merrell, isl. spadaju cjenovno negdje u sredinu. Za ozbiljnu upotrebu ni vrit ni mimo. Za povremene izlete zadovoljava kao i prije spomenuti Mc Kinley.
Dakle osnovna prednost metroseksualne outdor opreme je dizajn i udobnost.
(ta udobnost u ozbiljnoj upotrebi pada u vodu jer je dijametralno suprotna izdržljivosti i upotrebljivosti)
LP
rtiduti- bomber
-
Broj postova : 140
Godine : 54
Datum registracije : 08.05.2010
Upravo tako, JW je kvalitetna, ali ne i vrhunska oprema.
Odlična je za Plitvice, Paklenicu... dobra je za svakodnevno nošenje po gradu...
Kvalitetna oprema za izletnike i rekreativce (tako bi je ja kratko opisao)
Odlična je za Plitvice, Paklenicu... dobra je za svakodnevno nošenje po gradu...
jratko30- lingua
-
ja bi samo dodao : s dubokim đepom :-Djratko30 je napisao/la:Upravo tako, JW je kvalitetna, ali ne i vrhunska oprema.
mimir- lingua
-
Broj postova : 259
Datum registracije : 15.04.2009
jratko30 je napisao/la:Upravo tako, JW je kvalitetna, ali ne i vrhunska oprema.
potpisujem
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
jratko30 je napisao/la:Aries je napisao/la:
pa su se zbog toga odrekli kvalitetne opreme
Nisu se odrekli ničega. Svako veliko tržište u dobro uređenoj zemlji sa višim standardom života je vrlo konkurentno. Jack Wolfskin je odlična marka, ali svaki kupac u Njemačkoj može birati između barem deset jednako dobrih i boljih proizvođača. I to je cilj tržišne ekonomije, da izabereš nešto tebi najbolje pa makar onog drugog eliminirao zbog glupe odluke o upravljanju logoom tvrtke.
neon je napisao/la:...ali svaki kupac u Njemačkoj može birati između barem deset jednako dobrih i boljih proizvođača. I to je cilj tržišne ekonomije, da izabereš nešto tebi najbolje...
eh, još samo da i MI to doživimo
Gledam, u DE ljudi naruče po 2-3 zimske vreće za spavanje (i to vreće koje koštaju po 300-400 i više EUR) čisto da doma isprobaju koja im najbolje odgovara i onda (mislim unutar 2 tjedna) vrate one koje im ne odgovaraju (ne moraju obrazložiti razlog povrata) i bez problema dobiju lovu nazad.
Aries- spikač
-
istina je ja sam napisao vrhunska za ono sta treba prosjecnom covjeku koji odlazi u prirodu kao izletnik, nisam gledao na neke extremne situacije, također mislim da sigurno nece iznevjeriti u uvjetima koji vladaju u RH ...
Nero Rii- lingua
-
Broj postova : 472
Datum registracije : 01.11.2010
moj stari ima pun k... stvari od JW. (vozi kamion po EU). kupuje na sniženjima ili od šanera. uvijek ih je hvalio ali u zadnjih godinu dvije primjetio sam da kupuje uglavnom northface. ja sam imao jednu JW zimsku jaknu i znam da sam se preznojavao u njoj. pretopla je za preseravanje po gradu. moje skromno mišljenje: JW prešminkerska i malo preskupa marka za moj ukus.
za akciju- bebač
-
Broj postova : 5
Godine : 39
Datum registracije : 01.02.2011
BTW, North Face je izgubio na kvaliteti u zdanjih nekoliko godina za popiz__t. Imam dvije stare jakne, i super su, iznošene ali kao nove. ne puštaju vodu, ne znojiš se, flisevi još OK. Nove stvari dosta ljudi izbjegava jer su već davno ušli u šminku... Uz to, nikad ne znaš šta si kupio, jer su jedna od najkopiranijih marki... Pogotovo stvari koje kupiš kod "šanera" (koji zapravo prodaju Kinesko sranje pa lažu da je kupljeno po super cijeni ili ukradeno)...
amiklic1- bomber
-
Evo da podjelim svoje iskustvo.
Mislim da osoba prvo treba odlučiti što bi joj bilo potrebno odnosno kakva oprema bi joj
bila potrebna za destinaciju na koju ide.
Ako ide u Alpe ili u planine sve koje su više od 2000 m i ako se misli zadržati više dana i Mckinley i JW padaju u vodu jer to nisu robne marke za to. Nažalost u Zagrebu postoje
samo dva dućana sa pravom planinarskom robom, dok je Slovenija daleko ispred nas po ponudi.
Ako osoba treba neku opremu za jednodnevne izlete ili planinarske ture po Hrvatskoj tipa, Učka, Medvednica, Žumberak, Samoborsko gorje i slično. Onda za to je sasvim dovoljno da se ubode ili Mckinley ili JW. Ja bi u toj situaciji prije uzeo Mckinley zato jer je puno jeftiniji i sasvim je dovoljno dobar za tako nešto (tu ne mislim na cipele za planinarenje i ruksake) već jakne, hlače itd.
Što se tiče JW on je bolje kvalitete, ali ne znam koliko je pametno dati toliku lovu za JW da bi se hodalo po planinama po Hrvatskoj, dok se skoro za istu cijenu može kupiti prava
alpinistička i planinarska oprema u specijaliziranim dućanima.
Ono kaj mislim, da se ne bi smijelo štedjeti na obući. Znači da je bolje više dati za cipele a manje za jaknu ili hlače nego obrnuto.
Što se tiče ta dva proizvođaća, imam iskustva i sa jednim i sa drugim. Zanimljivo mi je da svu robu od Mckinleya koju sam kupio u Sloveniji još uvijek imam, dok ono kaj sam kupio u Hrvatskoj je otišlo. Zašto je to tako, to ne znam!? Mckinley koristim samo za kraće izlete.
Od JW imam cipele za planinarenje i ok. su mi, samo što sam se razočarao prilikom hodanja
po kiši. Dosta brzo su promočile, ali su super udobne. Njih sam također kupio u Sloveniji i to na sniženju. Mislim da sam 70 eura dao za njih. Za razliku od JW imam tenisice za Trekking od Alpine koje su jednostavno savršene i koje ne promoće. Zato bi se složio sa onima koji kažu da je JW dobra ali šminkerska marka.
Toliko od mene
Pozdrav!
Mislim da osoba prvo treba odlučiti što bi joj bilo potrebno odnosno kakva oprema bi joj
bila potrebna za destinaciju na koju ide.
Ako ide u Alpe ili u planine sve koje su više od 2000 m i ako se misli zadržati više dana i Mckinley i JW padaju u vodu jer to nisu robne marke za to. Nažalost u Zagrebu postoje
samo dva dućana sa pravom planinarskom robom, dok je Slovenija daleko ispred nas po ponudi.
Ako osoba treba neku opremu za jednodnevne izlete ili planinarske ture po Hrvatskoj tipa, Učka, Medvednica, Žumberak, Samoborsko gorje i slično. Onda za to je sasvim dovoljno da se ubode ili Mckinley ili JW. Ja bi u toj situaciji prije uzeo Mckinley zato jer je puno jeftiniji i sasvim je dovoljno dobar za tako nešto (tu ne mislim na cipele za planinarenje i ruksake) već jakne, hlače itd.
Što se tiče JW on je bolje kvalitete, ali ne znam koliko je pametno dati toliku lovu za JW da bi se hodalo po planinama po Hrvatskoj, dok se skoro za istu cijenu može kupiti prava
alpinistička i planinarska oprema u specijaliziranim dućanima.
Ono kaj mislim, da se ne bi smijelo štedjeti na obući. Znači da je bolje više dati za cipele a manje za jaknu ili hlače nego obrnuto.
Što se tiče ta dva proizvođaća, imam iskustva i sa jednim i sa drugim. Zanimljivo mi je da svu robu od Mckinleya koju sam kupio u Sloveniji još uvijek imam, dok ono kaj sam kupio u Hrvatskoj je otišlo. Zašto je to tako, to ne znam!? Mckinley koristim samo za kraće izlete.
Od JW imam cipele za planinarenje i ok. su mi, samo što sam se razočarao prilikom hodanja
po kiši. Dosta brzo su promočile, ali su super udobne. Njih sam također kupio u Sloveniji i to na sniženju. Mislim da sam 70 eura dao za njih. Za razliku od JW imam tenisice za Trekking od Alpine koje su jednostavno savršene i koje ne promoće. Zato bi se složio sa onima koji kažu da je JW dobra ali šminkerska marka.
Toliko od mene
Pozdrav!
Tomek- bebač
-
Broj postova : 13
Godine : 40
Datum registracije : 04.02.2011
amiklic1 je napisao/la:BTW, North Face je izgubio na kvaliteti...Uz to, nikad ne znaš šta si kupio, jer su jedna od najkopiranijih marki...
da, po BiH se prodaju po cca 200BAM (maraka) modeli koji koštaju po 300-400EUR...
Aries- spikač
-
i 2oo BiH maraka je puno za fejk,na Hrelicu nedjeljom ima dobrih NF kopija po 4ookn,par ljudi koji ih nose vele da su ok za zimu,imaju flis,vodoneprppusnost je druga prica.
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Godine : 61
Datum registracije : 31.01.2011
zapravo je kod opreme najteže postići dobar omjer da je artikl dovoljno čvrst i robustan, da ne propušta vodu, i minimalno vjetar i ono najteže: uz sve to da dobro diše(meni najvažnije) tu svi fejkovi padaju na testu.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Ja sam jednu kinesku kopiju isprobao na dva načina.
Prvo sam uzeo materijal, nategnuo ga preko slavine i otvorio vodu. I nije pustio pod tlakom.
nakon toga sam u kuhalu zakuhao vodu, rastegnuo preko otvora jaknu, i para je izlazila.
Znači da ta jakna nedvojbeno ne pušta vodu i pušta znoj van. E, sad. Koliko pušta znoja, o tom bi se dalo pričati.
Mislim čak da bi dosta ljudi uzelo dobru kopiju i ne prepoznavši je, pa bi im čak i bila OK za korištenje. Možda bi skužio samo netko tko je koristi u nekim ekstremnim uvjetima.
Ja imam ovo: http://www.arcteryx.com/Product.aspx?EN/Mens/Stinger-Jacket
a žena ovo (samo ženski model): http://www.arcteryx.com/Product.aspx?EN/Mens/Jackets-Vests/Sidewinder-SV-Jacket
i nakon dugih godina korištenja razne opreme, teško me netko može prevariti ili mi podvaliti nešto što mi ne treba.
Kupili smo te jakne kad smo počeli malo češće biti na tempearturama koje su daleko ispod HR prosjeka (do -35), a sve dotad smo se "šlepali" s drugim markama koje, iako dobre, nisu bile dorasle tim specifičnostima.
Prvo sam uzeo materijal, nategnuo ga preko slavine i otvorio vodu. I nije pustio pod tlakom.
nakon toga sam u kuhalu zakuhao vodu, rastegnuo preko otvora jaknu, i para je izlazila.
Znači da ta jakna nedvojbeno ne pušta vodu i pušta znoj van. E, sad. Koliko pušta znoja, o tom bi se dalo pričati.
Mislim čak da bi dosta ljudi uzelo dobru kopiju i ne prepoznavši je, pa bi im čak i bila OK za korištenje. Možda bi skužio samo netko tko je koristi u nekim ekstremnim uvjetima.
Ja imam ovo: http://www.arcteryx.com/Product.aspx?EN/Mens/Stinger-Jacket
a žena ovo (samo ženski model): http://www.arcteryx.com/Product.aspx?EN/Mens/Jackets-Vests/Sidewinder-SV-Jacket
i nakon dugih godina korištenja razne opreme, teško me netko može prevariti ili mi podvaliti nešto što mi ne treba.
Kupili smo te jakne kad smo počeli malo češće biti na tempearturama koje su daleko ispod HR prosjeka (do -35), a sve dotad smo se "šlepali" s drugim markama koje, iako dobre, nisu bile dorasle tim specifičnostima.
amiklic1- bomber
-
jel bi mi netko mogao nešto reći o JW vrećama za spavanje. radi se o purple haze modelu koji mogu dobit po vrlo jeftinoj cijeni (gotovo no-brainer ) no najviše me zanima kvaliteta
http://www.jack-wolfskin.com/en-uk/equipment/sleeping-bags/fibrefill/3000061-purple-haze-regular.aspx
http://www.jack-wolfskin.com/en-uk/equipment/sleeping-bags/fibrefill/3000061-purple-haze-regular.aspx
jura- tipko
-
Broj postova : 60
Godine : 36
Datum registracije : 31.10.2011
vratio se iz Berlina,bio 5 dana tamo. Nije normalno kolko ljudi fura jack wolfskin . DOslovno svaki 10 covijek ima nešto od JW-a. Bili oni baba ili klinac,lol. Iako,nisam naletio na neki ozbiljniji popust,vecina stvari im je bila snižena 30% MAX,što i nije neki popust,s obzirom da sam svoju soft shell prošle godine uzeo kod nas sniženu s 1600,na 600kn...
Fallen- tipko
-
Broj postova : 50
Godine : 37
Datum registracije : 12.09.2011
Stranica 1 / 1.