Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Škola u prirodi za Facbook generaciju
+13
Mraz
biga
snajps
antun
Marko
Šimun
Igsy
Cave Bear
Strider
Kalašnjikov
Fratt
Target
LUKSA
17 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO GALERIJA I PODFORUM :: LUKSIN KUTAK
Stranica 1 / 1.
Škola u prirodi za Facbook generaciju
Danas sam otišao sa svojom pokćerkom i njezinom najboljom prijateljicom u šetnju.
Žena mi radi cijeli vikend, sutra sam dežuran i očekuje me naporan tjedan, pa odlučih Facebook i You Tube generaciju odvesti malo van i naravno zadovoljiti svoje potrebe za prirodom. Naravno treba dobiti i povjerenje roditelja prijateljice.
Gledam ih svaki dan, neznaju se igrati, ne idu van, moraš ih tjerati da se odu npr. sanjkati!?
Upale kompjuter, ova na fejsu, ova gleda crtiće, Max tv crtići, pa rekoh da malo razbijem to!
Pa ja nisam htio doma biti, samo sam vani htio biti, dobro nisu one ja , ali ipak...
Izlet od kojih sat hoda, po planinarskim stazama oko Petrinje i malo samo meni poznatima, sa zanimljivim detaljima i pošto je treći razred sa naglaskom na prirodu u osnovnoj školi, da malo cure poučim nečemu!
Ništa posebno, ali mislim da je bilo njima za pamćenje! Dakle soft!
Malo sam razočaran kvalitetom fotografija, možda je to zbog oblačnog vremena ali nije ni neki fotić! Ali bilo je i boljih dana!
Nema što pametno za raditi pa da podjelim sa vama.
Komentari i opis je ispod slika!
Obukle se kao da idu van, izašli smo iz auta i omah na vodu! Koja je ovo rijeka, kako je prljavo? Zašto ima toliko smeća?. Naime stanovnici sela uz Petrinjčicu bacaju smeće u nju, na što sam lud , ali nema pomoći! Naravno nisam slikao smeće!
Evo dokaza da ne nalazi samo Bear Grillys mrtve životinje!
Odvukao sam mrtvu životinju u tok riječice, jer ipak će voda bolje isprati to što slijedi nego da ostane u kanalu izvora , koji se uljeva u Petrinjčicu.
Evo , pa neka ju voda , ispere! Cure su bile tužne zbog prizora , ali....
Hoće li krenuti nizvodno?
Idemo mi dalje! uz stalne upite " Robi koliko još ima? "
Mala me impresionirala kad je rekla " gle ovo su napravile divlje svinje "
A kada sam pitao što je divljač, samo su gledale!
Šljivik i za cure napokon ravnica
Šljivik! a pitanje " što je to, kak je kul ovo ! " a kad ono lišajevi na šljivama
Robi mi smo žedne, dijeca čim se umore, žele piti, rekao sam još malo i evo!
Reakcije naravno euforične!
Natočio sam im vodu u čaše , jer bi se one sad kupale!
Za čas ih izgubiš, a one sretne, prčakaju po vodi!
Detalj sa Oblaković vrela
još jedan lijepi detalj!
Jaglaci su već opako krenuli!
Branje šipka po zapovjedi za čaj uz pojašnjavanje, naravno!
Mjesto na kojem sam curama pojasnio sa je nekada ovdje bilo more i koliko je malo plodnog tla!
Dokaz ogromna školjka , koju sam odlomio
Dolazak , napokon za cure , na odredište, već su bile umorne, nadstrešnica, lovačka čeka, pecana- izletnički , ali za njih ima komfora!
bacam se na piljenje drva, kobasice i čaj je u igri!
A one imaju bojice, barbike i to im je nakon prvog dojma najvažnije!
malo sastojaka za čaj
vatra može krenuti
dao sam im da se igraju malo sa šibicama , koje pale na sve površine
VATRA! opet oduševljenje i maknule se od crtanja, usput mi malo raz... vatru, pa par glasnijih riječi
sastojci za čaj, pohvalno je to što sam im pokazao Borovicu pa su same otišle same nabrati bobica, objasnio sam da su zelene jednogodišnje , a plave dvogodišnje, ali kod čaja treba biti oprezan i malo ih staviti, ipak su to djeca
jedna skaće
druga radi kuće za barbike, a šta ćeš djeca!
dve ture čaja su skuhane, sada je pečenje kobasica, danas u Lidlu bile na sniženju
=)
kako ta djeca pamte, kada sam preuzimao nož od Redbearda pojašnjavao je da su novčići tu, sad ona to priča frendici
Husqvarna! Robi baš ti se vidi da je oštra!
Kada ćemo ići? Idemo dalje , ali drugim putem
spustili smo se do sela , pa do propale planinarske staze, jer su nam uništili planove
moto- cross stazom
malo sam cure smirio da ne vrište, jer sam mislio da bi mogli naletiti na srnu, ali ništa, priuštio sam im guštanje prelaskom potoka
I tako nekoliko puta, prije polaska sam im impregnirao sprejem obuću, ja gacam u gojazama do gležnja , i one bi, ali ne može!
malo poziranja ispod stijene
pa malo uz stari mlin, naravno stalno sam poučavao i pričao o tome što ih okružuje
I za kraj , najveći slap za kojeg ja znam na Banovini, ako netko zna veći neka me prosvjetli! cca. 2 m!
I to je to, bilo je svega, ali cure su zadovoljne!
" bolje nego da smo bile na kompjuteru "
Ljudi pozdrav!
:bog: :bog: =)
Žena mi radi cijeli vikend, sutra sam dežuran i očekuje me naporan tjedan, pa odlučih Facebook i You Tube generaciju odvesti malo van i naravno zadovoljiti svoje potrebe za prirodom. Naravno treba dobiti i povjerenje roditelja prijateljice.
Gledam ih svaki dan, neznaju se igrati, ne idu van, moraš ih tjerati da se odu npr. sanjkati!?
Upale kompjuter, ova na fejsu, ova gleda crtiće, Max tv crtići, pa rekoh da malo razbijem to!
Pa ja nisam htio doma biti, samo sam vani htio biti, dobro nisu one ja , ali ipak...
Izlet od kojih sat hoda, po planinarskim stazama oko Petrinje i malo samo meni poznatima, sa zanimljivim detaljima i pošto je treći razred sa naglaskom na prirodu u osnovnoj školi, da malo cure poučim nečemu!
Ništa posebno, ali mislim da je bilo njima za pamćenje! Dakle soft!
Malo sam razočaran kvalitetom fotografija, možda je to zbog oblačnog vremena ali nije ni neki fotić! Ali bilo je i boljih dana!
Nema što pametno za raditi pa da podjelim sa vama.
Komentari i opis je ispod slika!
Obukle se kao da idu van, izašli smo iz auta i omah na vodu! Koja je ovo rijeka, kako je prljavo? Zašto ima toliko smeća?. Naime stanovnici sela uz Petrinjčicu bacaju smeće u nju, na što sam lud , ali nema pomoći! Naravno nisam slikao smeće!
Evo dokaza da ne nalazi samo Bear Grillys mrtve životinje!
Odvukao sam mrtvu životinju u tok riječice, jer ipak će voda bolje isprati to što slijedi nego da ostane u kanalu izvora , koji se uljeva u Petrinjčicu.
Evo , pa neka ju voda , ispere! Cure su bile tužne zbog prizora , ali....
Hoće li krenuti nizvodno?
Idemo mi dalje! uz stalne upite " Robi koliko još ima? "
Mala me impresionirala kad je rekla " gle ovo su napravile divlje svinje "
A kada sam pitao što je divljač, samo su gledale!
Šljivik i za cure napokon ravnica
Šljivik! a pitanje " što je to, kak je kul ovo ! " a kad ono lišajevi na šljivama
Robi mi smo žedne, dijeca čim se umore, žele piti, rekao sam još malo i evo!
Reakcije naravno euforične!
Natočio sam im vodu u čaše , jer bi se one sad kupale!
Za čas ih izgubiš, a one sretne, prčakaju po vodi!
Detalj sa Oblaković vrela
još jedan lijepi detalj!
Jaglaci su već opako krenuli!
Branje šipka po zapovjedi za čaj uz pojašnjavanje, naravno!
Mjesto na kojem sam curama pojasnio sa je nekada ovdje bilo more i koliko je malo plodnog tla!
Dokaz ogromna školjka , koju sam odlomio
Dolazak , napokon za cure , na odredište, već su bile umorne, nadstrešnica, lovačka čeka, pecana- izletnički , ali za njih ima komfora!
bacam se na piljenje drva, kobasice i čaj je u igri!
A one imaju bojice, barbike i to im je nakon prvog dojma najvažnije!
malo sastojaka za čaj
vatra može krenuti
dao sam im da se igraju malo sa šibicama , koje pale na sve površine
VATRA! opet oduševljenje i maknule se od crtanja, usput mi malo raz... vatru, pa par glasnijih riječi
sastojci za čaj, pohvalno je to što sam im pokazao Borovicu pa su same otišle same nabrati bobica, objasnio sam da su zelene jednogodišnje , a plave dvogodišnje, ali kod čaja treba biti oprezan i malo ih staviti, ipak su to djeca
jedna skaće
druga radi kuće za barbike, a šta ćeš djeca!
dve ture čaja su skuhane, sada je pečenje kobasica, danas u Lidlu bile na sniženju
=)
kako ta djeca pamte, kada sam preuzimao nož od Redbearda pojašnjavao je da su novčići tu, sad ona to priča frendici
Husqvarna! Robi baš ti se vidi da je oštra!
Kada ćemo ići? Idemo dalje , ali drugim putem
spustili smo se do sela , pa do propale planinarske staze, jer su nam uništili planove
moto- cross stazom
malo sam cure smirio da ne vrište, jer sam mislio da bi mogli naletiti na srnu, ali ništa, priuštio sam im guštanje prelaskom potoka
I tako nekoliko puta, prije polaska sam im impregnirao sprejem obuću, ja gacam u gojazama do gležnja , i one bi, ali ne može!
malo poziranja ispod stijene
pa malo uz stari mlin, naravno stalno sam poučavao i pričao o tome što ih okružuje
I za kraj , najveći slap za kojeg ja znam na Banovini, ako netko zna veći neka me prosvjetli! cca. 2 m!
I to je to, bilo je svega, ali cure su zadovoljne!
" bolje nego da smo bile na kompjuteru "
Ljudi pozdrav!
:bog: :bog: =)
Zadnja promjena: LUKSA; 15.01.11 23:31; ukupno mijenjano 5 put/a.
Re: Škola u prirodi za Facbook generaciju
Luksa svaka čast! i na ideji i na mentorstvu curicama, takve stvari i treba raditi sa djecom, možda nešto i zapamte
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
Super i za svaku pohvalu,mislim da bude ubrzo "striček Robi kad idemo opet"... :migg:
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
svaka čast...ovo je odgoj =)) ...jos jednom bravo !!!
Kalašnjikov- tipko
-
Broj postova : 87
Godine : 35
Datum registracije : 13.01.2011
Priznaj Luksa, mala je sjekiru sredila! Hahahha šalim se
Zakon slike, pogotovo ova sa mahovinom i vodom. Koliko je ovca dugo mrtva? Se može to od oka procijeniti, ako nema većih znakova truljenja? Mmmmm jaglac haha si ga pojeo?
Tako treba, malo ih odvest sve van, ako ne milom onda silom.
Zakon slike, pogotovo ova sa mahovinom i vodom. Koliko je ovca dugo mrtva? Se može to od oka procijeniti, ako nema većih znakova truljenja? Mmmmm jaglac haha si ga pojeo?
Tako treba, malo ih odvest sve van, ako ne milom onda silom.
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
Red target je napisao/la:Luksa svaka čast! i na ideji i na mentorstvu curicama, takve stvari i treba raditi sa djecom, možda nešto i zapamte
Možda i nešto zapamte!
to mi je najače jer pitaš ih za pet minuta ništa se ne sjećaju o čemu si pitao!
Ali nadam se da su vizualizirale listopadnu i zimzelenu šumu!
pitanje je bilo kad smo došli doma " a kao u gradu drugačije miriši , nego u šumi ?"
Tražio sam logičke odgovore, ali slabo!
Ostario sam!
Nemam pojma koliko je ovca mrtva, ali da sam ju išao rezati pred djecom , mislim da bi bilo previše za njihov pojam!
naravno da sam htio vidjeti u kakvom je stanju meso!
Ali sigurno nije uginula od utapanja, već od neke bolesti! Možda je odlutala od stada i krepala od iscrpljenosti, možda ju je auto lupio, tko to zna?
Stoga, nije za zahebanciju!
Ali sigurno je bila konzervirana hladnoćom!
Bajdvej! ne volim janjetinu!
naravno da sam htio vidjeti u kakvom je stanju meso!
Ali sigurno nije uginula od utapanja, već od neke bolesti! Možda je odlutala od stada i krepala od iscrpljenosti, možda ju je auto lupio, tko to zna?
Stoga, nije za zahebanciju!
Ali sigurno je bila konzervirana hladnoćom!
Bajdvej! ne volim janjetinu!
Zadnja promjena: LUKSA; 15.01.11 22:56; ukupno mijenjano 1 put.
kaj neće ovca zagadit vodu!?
inaće izlet je super i poučan
Cave Bear- spikač
-
Broj postova : 700
Godine : 26
Datum registracije : 31.05.2010
Cave Bear je napisao/la:kaj neće ovca zagadit vodu!?
Križanje je planinarske staze, ovca će se usmrditi, bolje da trune nizvodno i voda će isprati sve!
Smeća ima i previše tako da ne treba razbijati glavu! :bog:
Mislim da su malo starije otvaranje ovce kao konzerve im nebi bilo niš strano, pogledaj malo horore 70ih, 80ih i danas. Danas su redatelji bolesni u glavu i horor je postao prebolestan, lako za zombije i malo crijeva, pucnjave i scene krvi kako teče, danas klanje ubijanje djece i tako to...najgore je da nikom to ne smeta, pogotovo mom uzrastu. Već su vjerojatno navikle gledat takve stvari.
Ali miris mesa i utrove...to je druga priča, i ja bi pao na ispitu kraj otvorene ovce
Reci, jesi popapo onaj jaglac? Ha? Ha? Priznaj! =)
Ali miris mesa i utrove...to je druga priča, i ja bi pao na ispitu kraj otvorene ovce
Reci, jesi popapo onaj jaglac? Ha? Ha? Priznaj! =)
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
Super reportaža, samo mogao si se vratiti kasnije s rukavicama po taj leš ovce pa je rasporit, bacat dalje u vodu ili što već i da poštediš djecu tih prizora. Al opet kad pogledaš to iz druge perspektive, nek i one malo dođu u doticaj s surovom realnošću ovog svijeta. XD :bog:
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
Igsy je napisao/la:Super reportaža, samo mogao si se vratiti kasnije s rukavicama po taj leš ovce pa je rasporit, bacat dalje u vodu ili što već i da poštediš djecu tih prizora. Al opet kad pogledaš to iz druge perspektive, nek i one malo dođu u doticaj s surovom realnošću ovog svijeta. XD :bog:
lako je biti general poslje bitke!
mene osobno užasava količina otpada koji je u toj rijeci, a istražio sam njene početke!
Dođi Igsy pa paraj do mile volje!
Za kompjuterom je najlakše donositi odluke!
Nećemo se natezati dalje!
Ovoje bilo spontano i želim da tako ostane!
ali svi ima pravo na svoje mišljenje! :bog:
Ja i otac oduvijek govorimo da treba uništit tehnologiju.
Svaka čast,odličan izlet,ne znam što bih nadodao na prijašnje komentare.=)
Usput,kako si zadovoljan sa husqvarnom?
Svaka čast,odličan izlet,ne znam što bih nadodao na prijašnje komentare.=)
Usput,kako si zadovoljan sa husqvarnom?
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Eh, super Luksa. Nadam se da se curama svidjelo i da ce ubrzo htjeti opet ici =)
super mi je slap, šteta kaj toga u mojem kraju nema
super mi je slap, šteta kaj toga u mojem kraju nema
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
odlično Luksa
drago mi je da su cure uživale
svaka čast
kaj se tiče janjetine ni ja je nevolim
drago mi je da su cure uživale
svaka čast
kaj se tiče janjetine ni ja je nevolim
antun- spikač
-
Broj postova : 805
Godine : 83
Datum registracije : 01.05.2009
Današnja djeca nažalost misle da krave grizu i da jagode rastu u Kauflandu. A kad im kažeš "ajmo, pokazat ću vam prirodu", pomisle - gle tata je donio dvd da vidimo šumu!
Žalosno ali istinito!
Žalosno ali istinito!
snajps- tipko
-
Broj postova : 57
Godine : 43
Datum registracije : 29.07.2010
bravo, ovako je mene moj stari zainteresirao za prirodu, tako da sad zimi svaki tjedan idem negdje dalje. samo da nisam kući.
zanimljivo je to za djecu. ako ih ne zainteresira odjedan put, malo po malo bi to trebali zavoliti. posebno ako uspiješ ih utišati pa da naiđete na npr. srnu kao što si rekao. taj prizor nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a posebno žensku djecu, one više doživljavaju te životinje, al ih je isto tako teže utišati... hehe. znam iz iskustva...
zanimljivo je to za djecu. ako ih ne zainteresira odjedan put, malo po malo bi to trebali zavoliti. posebno ako uspiješ ih utišati pa da naiđete na npr. srnu kao što si rekao. taj prizor nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a posebno žensku djecu, one više doživljavaju te životinje, al ih je isto tako teže utišati... hehe. znam iz iskustva...
biga- lingua
-
Broj postova : 227
Godine : 37
Datum registracije : 15.11.2010
Super fotke kolega.
Provoditi vrijeme s djecom pogotovo u prirodi puno znači i za njihovo mentalno zdravlje, tim bolje ako ih uspiješ zainteresirati za nešto pa žele ponoviti.
.. onda za koju godinu krenu sami istraživati i upoznavati prirodu, pa imamo još kojeg "ludog rusa"
Provoditi vrijeme s djecom pogotovo u prirodi puno znači i za njihovo mentalno zdravlje, tim bolje ako ih uspiješ zainteresirati za nešto pa žele ponoviti.
.. onda za koju godinu krenu sami istraživati i upoznavati prirodu, pa imamo još kojeg "ludog rusa"
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
Mrazomor je napisao/la:Super fotke kolega.
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
meni su slični izleti s ocem u divljini ostali neizbrisiv dio djetinjstva. sigurno će i curama mada se možda na prvu i čini da nisu bog zna kaj zapamtile. fotke su standardne za tebe tak da te neću hvalit
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
I ja se sječam sličnih odlazaka u prirodu s ocem i djedom. Odlično je gradskoj djeci malo pokazati prirodu. Ovo je jako pohvalno.
Samo ću vam jednu zgodu (smiješnu i žalosnu) kratko prepičati. Prije par godina brata i njegovu ekipu sam odvezao za proslavu 1maja na jezero Petnja (Navigator je hodao po njemu nekidan ).. dečki su otišli tamo sa roštiljem i svime što ide uz to. Od njih 10ak nitko nije znao niti uspio upaliti vatru ,a zamislite samo kako bi izgledao roštilj da su došli do tog dijela. Sva sreća pa su dan prije 1maja otišli i bio je radni dan pa nisu ostali gladni.. pogađajte.. naručili su pizze da im se dostave na jezero (megafacepalm). Sutradan sam ja morao doći sa svoje proslave da im upalim vatru i ispečem roštilj. I naravno nitko nije bio uz mene dok sam to radio da barem malo nauče - totalna nezainteresiranost. Došlo mi je da i roštilj i njih pobacam u jezero.
Samo ću vam jednu zgodu (smiješnu i žalosnu) kratko prepičati. Prije par godina brata i njegovu ekipu sam odvezao za proslavu 1maja na jezero Petnja (Navigator je hodao po njemu nekidan ).. dečki su otišli tamo sa roštiljem i svime što ide uz to. Od njih 10ak nitko nije znao niti uspio upaliti vatru ,a zamislite samo kako bi izgledao roštilj da su došli do tog dijela. Sva sreća pa su dan prije 1maja otišli i bio je radni dan pa nisu ostali gladni.. pogađajte.. naručili su pizze da im se dostave na jezero (megafacepalm). Sutradan sam ja morao doći sa svoje proslave da im upalim vatru i ispečem roštilj. I naravno nitko nije bio uz mene dok sam to radio da barem malo nauče - totalna nezainteresiranost. Došlo mi je da i roštilj i njih pobacam u jezero.
Login- mr.spika
-
Broj postova : 1136
Datum registracije : 17.07.2010
mene tata nikad nije vodio u divljinu pa sam išao sam
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
Malo neobično za luksine reportaže...novo iskustvo
Djeci netreba ništa skrivati ili ,nedaj bože , neispunjavati obečanja....
Djeci treba stvoriti dozu povjerenja i sigurnosti , tada neke nesvakidašnje i neinteresantne stvari prihvate..ne kao obavezu nego kao nešto što ih zainteresira..
Mene moj četverogodišnji sin , navečer prije spavanca , pita: idemo sutra na potok, idemo vidjeti dali još dolazi čaplja ili se nekamo preselila...ako se da obečanje..
Tu nema odgode to se mora ispuniti ...tako se stvara ljubav prema prirodi..
Nadam se da ste me razumjeli o čemu pišem...
Djeci netreba ništa skrivati ili ,nedaj bože , neispunjavati obečanja....
Djeci treba stvoriti dozu povjerenja i sigurnosti , tada neke nesvakidašnje i neinteresantne stvari prihvate..ne kao obavezu nego kao nešto što ih zainteresira..
Mene moj četverogodišnji sin , navečer prije spavanca , pita: idemo sutra na potok, idemo vidjeti dali još dolazi čaplja ili se nekamo preselila...ako se da obečanje..
Tu nema odgode to se mora ispuniti ...tako se stvara ljubav prema prirodi..
Nadam se da ste me razumjeli o čemu pišem...
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
Vidiš ti što djeca naprave !
Hvala svima na lijepim komentarima i kritikama, ugodno sam iznenađen sa dojmovima ljudi sa foruma, jer je to bio samo jedan dan u mom i njihovom životu, nadam se za pamćenje.
Ono sa picom mi je najbolji fora, za puknut od smijeha! ali kakva su djeca danas je to i za očekivati.
Vuče naglasio sam na početku da je treći razred osnovne sa naglaskom na prirodu, a pošto sam ja praktičar, odnosno pragmatik volim to pokazati i u stvarnosti!
mala uvijek izabere vikend kod bake i djede pa meni preostaje da odem negdje van i tako spojim ugodno sa korisnim dok mi žena radi!
I nije mi nikakvo novo iskustvo, sasvojom sam kćeri penjao se po stjenama dok je bila 3 godine na Kalniku i kampirao svako ljeto, nikada u hotelu ili apartmanima , meni je jedini " problem" što nemam prenjeti ljubav prema aktivnostima u prirodi na koga, odnosno voljeti to koliko ja volim!
Ljudi hvala i biti će toga još! :bog:
Hvala svima na lijepim komentarima i kritikama, ugodno sam iznenađen sa dojmovima ljudi sa foruma, jer je to bio samo jedan dan u mom i njihovom životu, nadam se za pamćenje.
Ono sa picom mi je najbolji fora, za puknut od smijeha! ali kakva su djeca danas je to i za očekivati.
Vuče naglasio sam na početku da je treći razred osnovne sa naglaskom na prirodu, a pošto sam ja praktičar, odnosno pragmatik volim to pokazati i u stvarnosti!
mala uvijek izabere vikend kod bake i djede pa meni preostaje da odem negdje van i tako spojim ugodno sa korisnim dok mi žena radi!
I nije mi nikakvo novo iskustvo, sasvojom sam kćeri penjao se po stjenama dok je bila 3 godine na Kalniku i kampirao svako ljeto, nikada u hotelu ili apartmanima , meni je jedini " problem" što nemam prenjeti ljubav prema aktivnostima u prirodi na koga, odnosno voljeti to koliko ja volim!
Ljudi hvala i biti će toga još! :bog:
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO GALERIJA I PODFORUM :: LUKSIN KUTAK
Stranica 1 / 1.