Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Bear Grylls Ultimate knife
+66
enki
ag2307
dux aeron
ratomir6
Nubilus
goxxon
Hombre
ivo
marine317
black mamba
st1700st
urbana_gorila
windrider
neko69
Axter
plazzi
Franco G
Stribog
rastovic
Pablitis
robert
Wilddude10
puls
Count
trolshein
sgt bear
JillValentine
boba
poletan
glock
markonvs
zenomorf
aldinbear
Quanah
cutlass
Migach
NAVIGATOR
hussar0203
Medo Gradela
kizo karlo1
yasko
Nemanja81
Nero Rii
Šimun
Strider
Fratt
MrCroat93
kengur32
Monco
Target
GROUND ZERO
grisport
Drvo
LUKSA
cidnam
Igsy
girdeaux
jratko30
redbeard rum
Marko
hrvoje-gs
boletus
Mraz
rinos
stefan_nis
Freeman
70 posters
Stranica 1 / 6.
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bear Grylls Ultimate knife
Bear Grylls Ultimate noz, radi ga Gerber Tools.
Specifikacija:
* Dužina: 25 cm
* Dužina oštrice: 12 cm
* Ugrađeno firestarter kresivo za potpalu vatre
* Ugrađen oštrač za nož
* Dolazi sa uputstvom za preživljavanje
* Ugrađena survival pištaljka
Cena: 60$ na Amazonu, našao sam i za 46$
Iskreno, oduševljen sam konceptom ovog noža, dobiješ kvalitetno izrađen nož, sa dobrom drškom koja je na kraju završena tako da nož možeš koristiti kao čekić, ima na futroli kamen za oštrenje, kresivo za vatru, survival pištaljka i pored svega toga uputstvo za preživljavanje napisano od Beara lično.
Za početnika u izučavanju preživljavanja, ovo je premija!
Specifikacija:
* Dužina: 25 cm
* Dužina oštrice: 12 cm
* Ugrađeno firestarter kresivo za potpalu vatre
* Ugrađen oštrač za nož
* Dolazi sa uputstvom za preživljavanje
* Ugrađena survival pištaljka
Cena: 60$ na Amazonu, našao sam i za 46$
Iskreno, oduševljen sam konceptom ovog noža, dobiješ kvalitetno izrađen nož, sa dobrom drškom koja je na kraju završena tako da nož možeš koristiti kao čekić, ima na futroli kamen za oštrenje, kresivo za vatru, survival pištaljka i pored svega toga uputstvo za preživljavanje napisano od Beara lično.
Za početnika u izučavanju preživljavanja, ovo je premija!
Freeman- bomber
-
Broj postova : 131
Godine : 36
Datum registracije : 23.08.2010
Re: Bear Grylls Ultimate knife
meni se iskreno svidja.
ideja je super, funkcionalan noz skroz.
samo mi se zubci na ostrici ne svidjaju.
da li ce biti u prodaji u Srbiji?
ideja je super, funkcionalan noz skroz.
samo mi se zubci na ostrici ne svidjaju.
da li ce biti u prodaji u Srbiji?
stefan_nis- bomber
-
Broj postova : 171
Godine : 34
Datum registracije : 05.01.2010
Moguće je, al neverujem pre sledećeg Sajma lova i ribolova.
Mada, ovaku stvarčicu vredni naručiti preko interneta
Mada, ovaku stvarčicu vredni naručiti preko interneta
Freeman- bomber
-
Review - Gerber Bear Grylls Ultimate Knife
toliko o čekiću,nažalost Gerber nije što je nekad bio
toliko o čekiću,nažalost Gerber nije što je nekad bio
rinos- spikač
-
Broj postova : 668
Godine : 59
Datum registracije : 28.09.2009
Ovo me malo razočaralo, mada to je mišljenje samo jednog čovek, a i ko zna po čemu je sivonja tukao nožem dok se nije raspao
Freeman- bomber
-
djedica je tukao po žiru,ali je otpao dok je drvetom tukao po oštrici,i nije jedini s pritužbama na jeftinu plastiku.
rinos- spikač
-
Koncept noža je dobar, kao i dizajn... kada bi materijali i izrada bili na nivou mislim da bi to bila isplativa kupnja. Za sada bih ga zaobišao u širokom luku.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Ja sam doživio duševno rastrojstvo od oduševljenja kada sam vidio ovaj nož i sliku dotičnog na ambalaži.
Bravo rinos za ovaj link, još jedan marketinški trik najvećeg survival muljatora na svijetu.
Ovo je redizajnirani Gerber Prodigy, a Gerbera se odriču i sami Amerikanci (doduše samo ime ima veze sa SAD) a kvaliteta se može vidjeti i po niskim cijenama i bez opisa čelika na prodajnim stranicama.
Bravo rinos za ovaj link, još jedan marketinški trik najvećeg survival muljatora na svijetu.
Ovo je redizajnirani Gerber Prodigy, a Gerbera se odriču i sami Amerikanci (doduše samo ime ima veze sa SAD) a kvaliteta se može vidjeti i po niskim cijenama i bez opisa čelika na prodajnim stranicama.
Zadnja promjena: boletus; 08.12.10 9:31; ukupno mijenjano 1 put.
boletus- lingua
-
Broj postova : 258
Godine : 48
Datum registracije : 22.02.2010
na stranu to dal je nož dobar i dal je kvalitetno napravljen, dok ga negdje ne pogledam ne mogu ništa reći al roleta mi se spusti na ovo:
" * Dolazi sa uputstvom za preživljavanje"
uputstvo za preživljavanje, super. A preživljavanje čega? Uputstvo .... Znači fejker je uspio sve situacije u kojima se može čovjek naći sažeti u jedno uputstvo tipa, odmotajte snickers i dok gledate antilopu kako trči savanom lagano žvačite snickers kako bi što bolje mogli okusiti kikiriki. ili nakon preskakanja kanjona koji niko nikad nije preskočio navratite u burger king tu dole niz cestu 500 m od tog kanjona
kamerman daj prestani snimat, ne piša mi se sad. daj mi vode da popijem pa da se mogu popišat.....
" * Dolazi sa uputstvom za preživljavanje"
uputstvo za preživljavanje, super. A preživljavanje čega? Uputstvo .... Znači fejker je uspio sve situacije u kojima se može čovjek naći sažeti u jedno uputstvo tipa, odmotajte snickers i dok gledate antilopu kako trči savanom lagano žvačite snickers kako bi što bolje mogli okusiti kikiriki. ili nakon preskakanja kanjona koji niko nikad nije preskočio navratite u burger king tu dole niz cestu 500 m od tog kanjona
kamerman daj prestani snimat, ne piša mi se sad. daj mi vode da popijem pa da se mogu popišat.....
hrvoje-gs- zelembara
-
Broj postova : 28
Godine : 43
Datum registracije : 28.10.2010
Što je najgore netko će nastradati ložeći se na njegove sulude egzibicije, a kako sam čuo neki već jesu, nađeni su smrznuti u šumi bez vreće za spavanje jer nisu mogli upaliti vatru zbog vlažnog vremena. U njihovom stanu su pronađene sve epizode Ultimate survival na dvd-u!
boletus- lingua
-
Broj postova : 258
Godine : 48
Datum registracije : 22.02.2010
Helle, an 80 year old knife producing factory in Holmedal, Norway, is proud to announce that
Les Stroud – musician, filmmaker and outdoor enthusiast, best known in Norway for the hit
Discovery Channel series “Survivorman” - is the newest designer to join the historic Helle
team.
Les Stroud has a unique history with Helle knives. As a youth, while trekking the rugged
Temagami Canadian wilderness, he found a knife lost on the forest floor. Unknown to Stroud
at the time, it was a Helle knife. It would prove to be the best knife Stroud would ever use -
easy to sharpen with a grip that fit perfectly in his hand. Stroud would use it for years until
one day, sadly, the wilderness claimed it back.
Years later, Helle became interested in Stroud as Survivorman, attracted to his philosophies,
his values, and way of thinking. Helle approached Stroud to design a new knife - a knife that
could be used by true outdoor enthusiasts seeking the real thing: the natural way of life.
When Stroud told the story from Temagami and realized the knife he found in the forest was
actually a Helle knife, a rare opportunity for partnership was forged.
Helle is proud to present the new knife designed by Les Stroud and produced by the
dedicated and highly skilled craftsmen at Helle in Holmedal. Forged from the fires of
integrity and an unwillingness to compromise beliefs, Les Stroud has given this new knife its
name…and of course, it is called The Temagami
potencijalno interesantniji nož
rinos- spikač
-
zašto bi se netko odrekel ovoga:
radi ovoga:
mislim znam zašto
ali pobogu ZAŠTOOO??
radi ovoga:
mislim znam zašto
ali pobogu ZAŠTOOO??
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
heh,helle je zakon,hvala na informaciji,rino,mada im ne manjka modela - ni les-ov ne smeta.
redbeard rum- spikač
-
Broj postova : 848
Godine : 40
Datum registracije : 06.12.2009
Nož je savršen za svoju namjenu, a to nije preživljavanje nego prodaja djeci.
Razmislite kome treba svemirski firesteel... kojem ozbiljnom čovjeku je Bear uzor...
Prije su tate sinovima kupovali rambo nož, sada će Bear Grylls
Razmislite kome treba svemirski firesteel... kojem ozbiljnom čovjeku je Bear uzor...
Prije su tate sinovima kupovali rambo nož, sada će Bear Grylls
jratko30- lingua
-
Broj postova : 366
Godine : 33
Datum registracije : 22.11.2010
Zašto se svaka tema vezana uz Bear Gryllsa pretvori u pljuvanje po istom..
Dovoljno je jednom reći...zar ne.. a ne na svaku vražju temu sa Bearom čitam kako ga nitko ne voli. Pa zaboli me za to!
Nož bi bio ok da nema seracija, to je obični gerber prodigy sa malo vise šminke. A koliko ja znam to nije loš nož...pogotovo za ovu cijenu...
Dovoljno je jednom reći...zar ne.. a ne na svaku vražju temu sa Bearom čitam kako ga nitko ne voli. Pa zaboli me za to!
Nož bi bio ok da nema seracija, to je obični gerber prodigy sa malo vise šminke. A koliko ja znam to nije loš nož...pogotovo za ovu cijenu...
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
Već smo pričali o tome nožu na ovom topicu... ono za ove koji vise po netu i gledaju TV pola dana, taj nož je i više nego dobar... jedina survaival situacija u kojoj će se oni zateči je kada ih susjed ulovi kako mu masakriraju stablo kruške novim BG ultimate nožem.
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
kažem koliko para toliko muzike.
po meni nož izgleda dosta pristojno samo mene smetaju zupci na oštrici kao što je prije naveo stefan_nis.
a nečemo o čovjeku pljuvati jel jbg tko se od nas sjetio napraviti takvu seriju čovjek se snašao i uspio u tom.
po meni nož izgleda dosta pristojno samo mene smetaju zupci na oštrici kao što je prije naveo stefan_nis.
a nečemo o čovjeku pljuvati jel jbg tko se od nas sjetio napraviti takvu seriju čovjek se snašao i uspio u tom.
cidnam- lingua
-
Broj postova : 227
Datum registracije : 25.06.2010
Osobno mi se koncept noža sviđa, survival nož, nazubljena oštrica za užad, brus, firesteel!
Sigurno će naći svoje kupce bez ikakvih problema!
Više nego oni koje on nosi!
U biti što je Hrvatska ili okolne zemlje kojima je BDP smješan i broj stanovnika kao trećina Pariza ili New Yorka!
Vi ga samo pljujte , a on živi kao car i radi što voli, pa tko je onda tu luzer?
U biti što je Hrvatska ili okolne zemlje kojima je BDP smješan i broj stanovnika kao trećina Pariza ili New Yorka!
Vi ga samo pljujte , a on živi kao car i radi što voli, pa tko je onda tu luzer?
Nož nije loš samo mi se ne sviđaju zupci i boja.
Drvo- mr.spika
-
Broj postova : 1663
Godine : 44
Datum registracije : 13.03.2010
LUKSA je napisao/la:Osobno mi se koncept noža sviđa, survival nož, nazubljena oštrica za užad, brus, firesteel!
Najbolji odgovor ikad! Svaka čast Luksa! :bog:
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
Pozdrav stvarno neznam sto pljujete po covjeku radi ono sto voli a mi nemamo priliku da se oprobamo u tim situacijama a i ko je kad zasao u ''divljinu'' i gdje je nama takvo bespuce da ce mo hodati 2-3 dana a da ne sretnemo nekoga. Mislim da nebi smo trebali komentarisat njegove filmove ima se i iz njih ponesto nauciti , nemislim o jedenju buba i toga slicno ali i on pokazuje kako ces uhvatiti vjevericu ili zeca i toga slicno ,a i kad je neko od nas bio gladan vise od 3h odmah poderemo piciu,hamburger, ili nesto slicno poz......
plus toga tip je ipak bivši specijalac(SAS) a oni su među top 5 spec postrojbi
GROUND ZERO- tipko
-
Broj postova : 51
Godine : 47
Datum registracije : 17.11.2010
greška, tj. manipuliranje informacijama u marketingu, medo nije nikad bio specijalac nego bolničar u SAS-u. BIG DIFFERENCE
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Datum registracije : 05.09.2010
kakve to veze ima pa specjalizirao se zaa to i ne znači da nije prošao obuku i radio sve, to mu je samo specijalnost!Red target je napisao/la:greška, tj. manipuliranje informacijama u marketingu, medo nije nikad bio specijalac nego bolničar u SAS-u. BIG DIFFERENCE
Osvojio Everest s 23, i to nakon grde ozljede... e to je impresivno... ali mislim da je ovo sa SAS-om obična patka...
Na Wikiju piše da je prošao selekciju specijalnih postrojbi - zapravo, tvrdi da je bio među četvoricom koji su prošli od ukupno 180 kandidata i da je bio dva puta na misijama u Africi.
Isto tako piše da je bio survival instructor i patrol medic ali... u 21. regimenti... a to su rezervisti...
21. i 23. su rezervne SAS regimente koliko sam ja upućen a 22. je real stuff...
A i na stranim forumima sam čitao da kao SAS nije ni čuo za njega dok nije počeo iskakati sa ekrana (mislim da su to tvrdili neki forumaši na britishblades-u tak da ni to ne mora bit' istina).
Frajer je zbilja napravio puuuno toga... ali SAS-ovac nije bio... to je moja logika...
Na Wikiju piše da je prošao selekciju specijalnih postrojbi - zapravo, tvrdi da je bio među četvoricom koji su prošli od ukupno 180 kandidata i da je bio dva puta na misijama u Africi.
Isto tako piše da je bio survival instructor i patrol medic ali... u 21. regimenti... a to su rezervisti...
21. i 23. su rezervne SAS regimente koliko sam ja upućen a 22. je real stuff...
A i na stranim forumima sam čitao da kao SAS nije ni čuo za njega dok nije počeo iskakati sa ekrana (mislim da su to tvrdili neki forumaši na britishblades-u tak da ni to ne mora bit' istina).
Frajer je zbilja napravio puuuno toga... ali SAS-ovac nije bio... to je moja logika...
Monco- zelembara
-
Broj postova : 32
Datum registracije : 26.10.2010
Nebitno da li je ili nije bio u SAS-u. Covjek putuje,zaradjuje,bavi se onim sta voli......
Ja ga osobno bas i nevolim nes previse ali skidam kapu
Ja ga osobno bas i nevolim nes previse ali skidam kapu
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
To apsolutno stoji... ne volim ga ni ja bas previše ali je car zato sto radi posao koji vjerojatno sanja polovica ljudi sa ovog foruma uključujući i mene...
Samo te najave... former special forces... SAS member... itd.
E to mi je bezveze...
E to mi je bezveze...
Monco- zelembara
-
Broj postova : 32
Datum registracije : 26.10.2010
Te najave vjerovatno privlače gledatelje.Monco je napisao/la:To apsolutno stoji... ne volim ga ni ja bas previše ali je car zato sto radi posao koji vjerojatno sanja polovica ljudi sa ovog foruma uključujući i mene...
E to mi je bezveze...
Drvo- mr.spika
-
Broj postova : 1663
Godine : 44
Datum registracije : 13.03.2010
A neka je bio u pričuvnom sastavu, prošao je bolju obuku nego regularne postrojbe!
Nekada su naše elitne postrojbe imale ročnike, koje su znatno rigoroznije i bolje obučavali nego ostale!
I ti dečki dan danas odskaču po motivaciji, znanju i ostalom od ostalih!
Bitno je da je imao kvalitetne instruktore!
Koji su mu pokazali što je bitno!
Neznam ustroj SAS -a !
ali su njuške!
Malo su na se približili sa knjigom " BRAVO TWO ZERO "
I po Andy Mc Nabu su pljuvali da je nitko i ništa!( to je pseudonim!
U biti je samo jal, koji je sveprisutan, jer je netko unovčio nešto i imao ideju kao to napraviti!
Svatko od nas to može!
Pruža se prilika svakome!
Divno je gledati naše dečke koji završe Commando obuku!
Nisu nikakve face!
Samo profesionalci u svojem poslu i to žele biti , a odreći se jako puno toga!
A prvenstveno svoje mladosti i " normalnog života "!
ali to je njihov život!
Nije OK da pljujemo mi po nekome!
Neki dan sam pričao sa jednom prijateljicom koja se boji za svojeg sina jer želi otići u vojsku!
A vojska je ta da ide nakon Glazbene akademije u Vojni orkestar!
Ljudi moji svega ima!
Meni se mama , pokojna, brinula za mene 91. ali je rekla , " sine to je tvoj izbor "
nemojmo biti tako uskogrudni i pljuvati samo po nekome!
Nekada su naše elitne postrojbe imale ročnike, koje su znatno rigoroznije i bolje obučavali nego ostale!
I ti dečki dan danas odskaču po motivaciji, znanju i ostalom od ostalih!
Bitno je da je imao kvalitetne instruktore!
Koji su mu pokazali što je bitno!
Neznam ustroj SAS -a !
ali su njuške!
Malo su na se približili sa knjigom " BRAVO TWO ZERO "
I po Andy Mc Nabu su pljuvali da je nitko i ništa!( to je pseudonim!
U biti je samo jal, koji je sveprisutan, jer je netko unovčio nešto i imao ideju kao to napraviti!
Svatko od nas to može!
Pruža se prilika svakome!
Divno je gledati naše dečke koji završe Commando obuku!
Nisu nikakve face!
Samo profesionalci u svojem poslu i to žele biti , a odreći se jako puno toga!
A prvenstveno svoje mladosti i " normalnog života "!
ali to je njihov život!
Nije OK da pljujemo mi po nekome!
Neki dan sam pričao sa jednom prijateljicom koja se boji za svojeg sina jer želi otići u vojsku!
A vojska je ta da ide nakon Glazbene akademije u Vojni orkestar!
Ljudi moji svega ima!
Meni se mama , pokojna, brinula za mene 91. ali je rekla , " sine to je tvoj izbor "
nemojmo biti tako uskogrudni i pljuvati samo po nekome!
A svatko mora u svojem CV ili životopisu spomenuti što je radio!
Što je bombastičnije, to je bolje za publiku!
Što je bombastičnije, to je bolje za publiku!
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bear Grylls Ultimate Fixed Blade Knife
» KOLIKO ZAPRAVO VRIJEDI BEAR GRYLLS ULTIMATE KNIFE
» Gerber Bear Grylls Lockback Knives Ultimate Tactical Surviva
» GERBER Bear Grylls Scout Knife
» Stigao je Bear Grylls survival knife - kopija!!
» KOLIKO ZAPRAVO VRIJEDI BEAR GRYLLS ULTIMATE KNIFE
» Gerber Bear Grylls Lockback Knives Ultimate Tactical Surviva
» GERBER Bear Grylls Scout Knife
» Stigao je Bear Grylls survival knife - kopija!!
Stranica 1 / 6.