Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Patike(tenisice, šuze kaj već)
+46
siga
blinddog
brko151
SmitoBona
Target
Ikarus
Taks
Od1n
puls
Fratt
goxxon
jimkukri
Knife_maniac
Aleksa
ivo
Inspektor
loklar
glock
maxina
Kuzma
PatrioticBacon
marinko
gorky
MP
Frenky
FrankyRC
pirat
vladomado10
erdadj
poljičanin
Hombre
boletus
Shark
sgt bear
LUKSA
TomislavOS
cro-josip14
Strider
djomla
Rybak
NAVIGATOR
Mraz
Sid
damjan
Wild Wolf
Marko
50 posters
Stranica 4 / 9.
Stranica 4 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Patike(tenisice, šuze kaj već)
FrankyRC je napisao/la:@Frenky zadnjih 15 godina koristim samo salamon tenisice, trekerice, i lake gojzerice. Prošlo mi je kroz noge 7-8 modela, o samo jednim imam loše iskustvo i te su bile Made in China (sve ostale Made in Vietnam, i Made in Indonezia).
Odlučio sam kupiti tj. kupio Salomon. Još samo sitnica da ih dostave i da platim pa da vidim što sam napravio. Inače nosim 42 dok sam po sugestiji sugovornice uzeo 42 2/3. Jedina potreba mi je da noga bude suha za mokrog vremena. Nikakvih planina ni egzotike, većinom ulica, park, malo kulturnog makadama i to bi bilo sve. Ako mi se zdravlje vrati bit će i brda ali s putem i nema škrapa. U ovom selu nema ništa. Prošle godine sam kupio neke Italijanske i ponašale su se odlično tako da sam ih ovo proljeće bezbrižno spremio u ormar. Neki dan kad je padala kiša vratio sam se mokrih nogu. Džon je unutra doslovno izmrvljen i raspao se kao da su ga rastočili mravi.
Po natpisima na forumu naručio sam XA PRO 3D GTX® BLK FW14.
Svaki dan pređem svojih 6-8km pa rekoh neka je nešto izdržljivije. Jesam li i tu pogriješio i to ću vidjeti Uopće mi nije problem platiti ali kad nemam izbora. Imam nove Lowa gojze ali nisu baš za ova mekša vremena dok sam tenisice nosio jako dugo pogotovo dok se u Splitu mogao kupiti Meindl i sada idem probati sa Salomonom.
Hombre- guru
- Broj postova : 2624
Datum registracije : 05.06.2011
ove koje imam sam kupio u Hervisu na nekom velikom sniženju, vidio sam da ih ima i u Intersporta i često budu na sniženju od 50%, tako da onda bude idealna prilika za uzeti
pirat- mr.spika
-
Broj postova : 1217
Godine : 39
Datum registracije : 19.01.2012
Danas stigle XA PRO 3D GTX® BLK
Kao i sve druge boluju od platfusa. Pošto imam normalno razvijeno stopalo, a oni rade za one kojima je cijelo stopalo do poda teško ih navlačim i jezičac ne pokriva baš sve. Ostalo sam zadovoljan i samo čekam prvu kišu da vidim koliko mi se isplatila investicija.
Kao i sve druge boluju od platfusa. Pošto imam normalno razvijeno stopalo, a oni rade za one kojima je cijelo stopalo do poda teško ih navlačim i jezičac ne pokriva baš sve. Ostalo sam zadovoljan i samo čekam prvu kišu da vidim koliko mi se isplatila investicija.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Hombre je napisao/la:Danas stigle XA PRO 3D GTX® BLK
Večeras sam ih izveo u šetnju. Prvi utisak. Prevruće su
Ipak je ovo Južni Jadran, a temperatura 23 stupnja. Ako ova zima bude kao i prošla gojze mi neće ni trebati.
Poplat im je malo tvrđi, možda zato što sam ljeto proveo u Meindl sandalama. Ne stiskaju me nigdje osim što malo osjetim zatvorenu obuću, imaju dobar grip i po svemu ne bi trebale praviti probleme
(koliko koštaju trebale bi i kuhat, prat, čuvat malu djecu)
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Probao sam prije nego sam u tenisice.hr uzeo svoje XA PRO 3D GTX u hervisu sam probao neki model salomonki koji je bio sa 700kn spušten na 300 kn.
Bile su toliko uske da nisam mogao hodati u njima. Nešto sam načuo da se radilo o robi rađenoj po neispravnom kalupu i da zato i jesu bile toliko snižene(možda su bile i lažne) Kad sam probao normalne modele u normalnim dućanima preporodio sam se po pitanju udobnosti.
Bile su toliko uske da nisam mogao hodati u njima. Nešto sam načuo da se radilo o robi rađenoj po neispravnom kalupu i da zato i jesu bile toliko snižene(možda su bile i lažne) Kad sam probao normalne modele u normalnim dućanima preporodio sam se po pitanju udobnosti.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Pozdrav svima, zanima me vaše mišljenje o ovim gojzericama
Salomon Cosmic 4D 2 GTX
http://www.fc-moto.de/Salomon-Cosmic-4D-2-GTX-Schuhe
Imam priliku kupiti ih za 100€, nove.
Da li mi može netko reći kolika je razlika u veličini brojeva u odnosu na adidasove modele.
Znam da je razlika od kalupa do kalupa, ali zanima me veličina 42 2/3 u odnosu na istu veličinu adidaski.
Jesu li salomonke veće, manje, iste...? Tnx!
Salomon Cosmic 4D 2 GTX
http://www.fc-moto.de/Salomon-Cosmic-4D-2-GTX-Schuhe
Imam priliku kupiti ih za 100€, nove.
Da li mi može netko reći kolika je razlika u veličini brojeva u odnosu na adidasove modele.
Znam da je razlika od kalupa do kalupa, ali zanima me veličina 42 2/3 u odnosu na istu veličinu adidaski.
Jesu li salomonke veće, manje, iste...? Tnx!
loklar- bebač
-
Broj postova : 3
Datum registracije : 01.10.2013
Nekad davno sam imao Salomonke, bile su mi skroz ok! Ali vec godinama kupujem uglavnom Merrel, jer mi za moje potrebe vise odgovaraju i prezadovoljan sam. Glavni razlog za prelazak na Merrel je bio - pazite sad - izgled! Jednostavno mi se Salomonke ne svidjaju, Merrel cesto ima skroz monokromatske modele (crne, sive...) s minimalnom kolicinom boja, detalja i slicnih gluposti, sto mi puno vise odgovara jer ih cesto moram nositi i u finijim urbanim sredinama, a ne samo u nekakvim vuko*ebinama. Pa onda Merrelice puno vise izgledaju kao obicne tenisice ili cipele i ne privlace previse paznje. Ima i Solomon ponekad takvih modela, ali to je vise iznimka, obicno sve bude prosarano crvenom, zutom, zelenom...
Sto se izdrzljivosti tice, moj najstariji model (Moab medium) sada ima vec 6 godina i jos uvijek je citav, nigdje ne propusta, a s obzirom da je dobrano izgreban, danas ih koristim uglavnom kad znam da idem u nekakvo unistavanje - nove modele stedim Prosli tjedan sam kupio niski Moab Beluga Goretex, u Intersportu na snizenju. Gledao sam ih vec duze vrijeme, ali mi je cijena od preko 900kn bila previsoka. Sad kad su ih skinuli na 650, odmah sam ih kupio.
Inace, evo slike:
Nosio sam ih prosli tjedan po Murteru i po Kornatima, bez ikakvog uhodavanja, dakle doslovno nove novcate ravno na noge i pravac po stijenama. Nakon cijelog dana u njima nisam imao nikakvih zuljeva niti nabora na stopalima. Ja prezadovoljan. A kad padne snijeg imam visoki Moab model, takodjer sa GTX membranom, koje sam zadnje dvije godine nosio po snijegu u gradu.
Za uvjete izvan grada koristim Haix Tibet, koje su brutalno dobre gojzerice za snijeg i ako ih nadjete negdje po oglasnicima - kupujte! Stvarno su vrhunske i vrlo, vrlo tople. Koriste ih nase elitne jedinice, pa ih tu i tamo zna biti na Njuskalu. Vojnici dobiju nove, a stare su im jos uvijek dovoljno dobre, pa ove nove odluce prodati. Tako sam i ja kupio moje, jer 250 eura koliko traze Svabe nisam mogao odvojiti. Preko Njuskala sam se uspio iscjenkati za 850 kn
Sto se izdrzljivosti tice, moj najstariji model (Moab medium) sada ima vec 6 godina i jos uvijek je citav, nigdje ne propusta, a s obzirom da je dobrano izgreban, danas ih koristim uglavnom kad znam da idem u nekakvo unistavanje - nove modele stedim Prosli tjedan sam kupio niski Moab Beluga Goretex, u Intersportu na snizenju. Gledao sam ih vec duze vrijeme, ali mi je cijena od preko 900kn bila previsoka. Sad kad su ih skinuli na 650, odmah sam ih kupio.
Inace, evo slike:
Nosio sam ih prosli tjedan po Murteru i po Kornatima, bez ikakvog uhodavanja, dakle doslovno nove novcate ravno na noge i pravac po stijenama. Nakon cijelog dana u njima nisam imao nikakvih zuljeva niti nabora na stopalima. Ja prezadovoljan. A kad padne snijeg imam visoki Moab model, takodjer sa GTX membranom, koje sam zadnje dvije godine nosio po snijegu u gradu.
Za uvjete izvan grada koristim Haix Tibet, koje su brutalno dobre gojzerice za snijeg i ako ih nadjete negdje po oglasnicima - kupujte! Stvarno su vrhunske i vrlo, vrlo tople. Koriste ih nase elitne jedinice, pa ih tu i tamo zna biti na Njuskalu. Vojnici dobiju nove, a stare su im jos uvijek dovoljno dobre, pa ove nove odluce prodati. Tako sam i ja kupio moje, jer 250 eura koliko traze Svabe nisam mogao odvojiti. Preko Njuskala sam se uspio iscjenkati za 850 kn
Inspektor- lingua
-
Broj postova : 424
Godine : 42
Datum registracije : 10.04.2012
Inspekore, Inspektore…
Pa pratiš li Ti ovaj naš Forum?
Dakle, kako je već spominjano nekoliko puta, HAIX se proizvodi u Hrvatskoj, preciznije, u Čakovcu.
Obuća koja se nalazi na Njuškalu je u većini slučajeva roba s greškom iz tvorničke trgovine, koju onda kupuju i po višim cijenama oglašavaju na Njuškalu. Nisam pitao za Tibet, ali ja sam uzeo dva para Airpower P9 Desert po cijeni od 450 kn, naručio iz tvornice.
Da ne stave žute naljepnice na mjesto greške, nikada je sam ne bi ni pronašao.
Pa pratiš li Ti ovaj naš Forum?
Dakle, kako je već spominjano nekoliko puta, HAIX se proizvodi u Hrvatskoj, preciznije, u Čakovcu.
Obuća koja se nalazi na Njuškalu je u većini slučajeva roba s greškom iz tvorničke trgovine, koju onda kupuju i po višim cijenama oglašavaju na Njuškalu. Nisam pitao za Tibet, ali ja sam uzeo dva para Airpower P9 Desert po cijeni od 450 kn, naručio iz tvornice.
Da ne stave žute naljepnice na mjesto greške, nikada je sam ne bi ni pronašao.
poljičanin- lingua
-
Broj postova : 428
Godine : 53
Datum registracije : 27.10.2011
Pratim ja forum i znam da se neki modeli Haix-a proizvode u Čakovcu, dapače, čak sam i zvao tvornicu kad sam tražio Tibetice. Ali moje nisu napravljene u RH, nego u Njemačkoj:
Kupio sam ih od člana Bojne za specijalna djelovanja, od kojeg sam i još neke stvari nabavio. Zbog toga sam i zamutio serijski broj, da ne dovedem čovjeka u probleme... Nemojte me sad držati za riječ, ali mislim da se konkretno Tibet uopće ne proizvodi kod nas.
Kupio sam ih od člana Bojne za specijalna djelovanja, od kojeg sam i još neke stvari nabavio. Zbog toga sam i zamutio serijski broj, da ne dovedem čovjeka u probleme... Nemojte me sad držati za riječ, ali mislim da se konkretno Tibet uopće ne proizvodi kod nas.
Inspektor- lingua
-
Broj postova : 424
Godine : 42
Datum registracije : 10.04.2012
Tibet se proizvodi u Lasi !
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
Vidim da su iskustva sa Salomon GTX tenama razlicita,vjerovatno zbog razlicitih nacina upotrebe i podloge na kojoj su se koristile.Ja sam prije par dana upravo poderao drugi par,poslije 2 godine svakodnevnog koristenja u svim prilikama i godisnjim dobima.Odmah da napomenem,da nisu koristene previse po ostrom kamenju i stijenama.Prvi par je trajao otprilike isto oko dvije godine.Sto se tice vodonepropusnosti,tu nemam zamjerki,nikad nisu pustile ni kapi ni prve,a ni druge.Stabilnost je odlicna,jer su nekako nize od ostalih modela koje sam probao i taj zastitini kavez sjajno funkcionise.Sistem vezivanja je solidno odradjen,ponekad kopce znaju pri hladnijem vremenu otvrdnuti,pa je potrebno cesce dotezati vezice,jer su u prirodi najvise koristene za trcanje.Robustnost izrade je bila bolja kod prvog modela,mada je ovaj XA PRO GTX2 model udobnoj za nijansu.Na ovim pise Made in China,a GTX1 su bile made in Vietnam i mozda najveca zamjerka je da se pojavilo skripanje na drugom modelu,poslije godinu i po dana.Kad se vec govori o mjestu proizvodnje,zanimljivo je da su ih pravili jedno vrijeme u jednom mjestu u mom komsiluku..Kotor Varosu,ali da nikad nije stavljana etiketa Made in Bosnia ili slicno,niti se mogu naci negdje sa drugom etiketom osim China ili Vietnam.Pricu o tome da su tu proizvodjene mi je ispricala prijateljica koja tu radi,kad ih je vidjela na meni i kazala mi kako ih radnici ne vole praviti,jer su kontrole vrlo stroge i da za milimetar odstupanja u sivanju tene idu na mljevenje.Vlasnik firme je italijenska porodica i da bi onemogucili muljanje i namjerne greske,radi otkupa takvih modela..instalirali su masinu za mljevenje i odmah je samelju na licu mjesta
Evo par slikica ovog drugog modela,okrpljenog i spremnog za nosenje oko kuce i baustele.Najvise su ispucale zbog trcanja,na platnenom djelu,dok su unutrasnjost i djon u sasvim solidnom stanju.
Evo par slikica ovog drugog modela,okrpljenog i spremnog za nosenje oko kuce i baustele.Najvise su ispucale zbog trcanja,na platnenom djelu,dok su unutrasnjost i djon u sasvim solidnom stanju.
Aleksa- tipko
-
Broj postova : 66
Godine : 51
Datum registracije : 11.12.2012
Vidiš moje XA PRO 3D potpuno novi model i boje su iz wietnama a ne iz kine.
NAVIGATOR- master
-
Ponosni vlasnik Speedcrossica vec neko vrijeme...
Ovo su prve Salomonke ali nikako zadnje !
Ovo su prve Salomonke ali nikako zadnje !
Knife_maniac- mr.spika
-
Broj postova : 1193
Godine : 35
Datum registracije : 12.05.2009
Speedcros su mi odličan model salomonki ali po iskustvu drugih kažu da baš nisu udobne za svaki dan.
Bile su moj prvi izbor ali upravo na nagovor kolega sa puno više iskustva u tom segmentu nožne opreme uzeo sam XA PRO. mislim da ću svejedno uzeti i speedcrosice.
Bile su moj prvi izbor ali upravo na nagovor kolega sa puno više iskustva u tom segmentu nožne opreme uzeo sam XA PRO. mislim da ću svejedno uzeti i speedcrosice.
NAVIGATOR- master
-
Dok su stigle, neko vrijeme sam ih nosio samo po kuci umjesto papuca...
Tek kasnije sam ih poceo nositi i po vani.
U planu su jos barem jedne za po kuci i jedne za van.
I onda sam sa 3 para miran neko vrijeme
Poslje Speedcrossa je nastala cistka u ormaru, Adidaske i Nike-ice su odmah dobile trajni ban.
I to vise na moje noge ne ide !
Tek kasnije sam ih poceo nositi i po vani.
U planu su jos barem jedne za po kuci i jedne za van.
I onda sam sa 3 para miran neko vrijeme
Poslje Speedcrossa je nastala cistka u ormaru, Adidaske i Nike-ice su odmah dobile trajni ban.
I to vise na moje noge ne ide !
Knife_maniac- mr.spika
-
Broj postova : 1193
Godine : 35
Datum registracije : 12.05.2009
Evo i mojih ljepotica. Model ljeto zima:)
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
mislim da si sutra idem uzeti XA PRO 3D bez gorotex membrane.
Iako mi se u gorotex verziji noga uopće ne znoji zapravo sav znoj kroz membranu prođe van ipak bi zaključio da su mi one prilično tople i da će mi biti idealne za malo hladnije dane tako da ću probati sad isti model ali produšne bez membrane.
možda je razlog tome, osjećaju topline, što sam ljeto proveo u teva tenisicama koje su zapravo sandale od nekoliko gurtni samo u obliku tenisica.
Iako mi se u gorotex verziji noga uopće ne znoji zapravo sav znoj kroz membranu prođe van ipak bi zaključio da su mi one prilično tople i da će mi biti idealne za malo hladnije dane tako da ću probati sad isti model ali produšne bez membrane.
možda je razlog tome, osjećaju topline, što sam ljeto proveo u teva tenisicama koje su zapravo sandale od nekoliko gurtni samo u obliku tenisica.
NAVIGATOR- master
-
Vidim svi hvalite salomonke ko da radite za njih
A di ih ima za kupit najpovoljnije u zg
A di ih ima za kupit najpovoljnije u zg
jimkukri- lingua
-
Broj postova : 224
Godine : 43
Datum registracije : 05.05.2014
ja sam svoje kupio u Level2. bio je neki kupon u nekom teen časopisu za 25% popusta pa su me koštale 800kn. inače taj model košta oko 1200kn. časopis je koštao 12 kn.
NAVIGATOR- master
-
NAVIGATOR je napisao/la:ja sam svoje kupio u Level2. bio je neki kupon u nekom teen časopisu za 25% popusta pa su me koštale 800kn. inače taj model košta oko 1200kn. časopis je koštao 12 kn.
Nis idem prelistat svoju kolekciju teen i ok magazina da nadjem neki kupon
Salu nastranu nisu bas jeftine tenke...danas ih vidio u hervisu otprilike od 800 do 1300 novaca...sto mi je malo cudno za prilicno nepoznat brend sirim masama...ocu rec nije da su ko nike il adidas
jimkukri- lingua
-
Imali su u žutom mačku svojevremeno opake popuste u ovo doba godine!
gorky- mr.spika
-
Nakon malo istraživanja i isprobavanja rekao bi da salomonke jedu nike i adidasice za doručak. Dovoljno ih je i primiti u ruku da bi se osjetila razlika.
NAVIGATOR- master
-
mislim da Speedcross nikako nisu za svakodnevnu upotrebu, zbog kopačka dizajn đona
pirat- mr.spika
-
Broj postova : 1217
Godine : 39
Datum registracije : 19.01.2012
Za nositi speedcross moraš biti manijak! Inače nema smisla
gorky- mr.spika
-
Ili knife maniac😄!
Iako speedcrosice nisam nosio ali nekako mi se čine motocross tenisice baš za teren ili barem hard enduro.
Ove moje su neke allaround odlične i za teren ali i za ravne površine s time da su fantastično udobne.
Ljudi koji nose oba modela za speedcrosice vele da nikako nisu za svaki dan. A opet znam ljude koji ih ipak svakodnevno nose.
Iako speedcrosice nisam nosio ali nekako mi se čine motocross tenisice baš za teren ili barem hard enduro.
Ove moje su neke allaround odlične i za teren ali i za ravne površine s time da su fantastično udobne.
Ljudi koji nose oba modela za speedcrosice vele da nikako nisu za svaki dan. A opet znam ljude koji ih ipak svakodnevno nose.
NAVIGATOR- master
-
Neznam meni su vecina salomonki prilicno ruzne...sve neke papagaj boje,nisu bas moj djir...nikako ih ne bi kupio za po gradu
Eventualno bi uzeo neki robusni model samo za sumu di me niko ne vidi
Al sam vidio par merellica za hiking koje bi nosio i po gradu,a i cijene su ok...ima odlican crni moab model...mislim da ga je vec neko postao tu
Eventualno bi uzeo neki robusni model samo za sumu di me niko ne vidi
Al sam vidio par merellica za hiking koje bi nosio i po gradu,a i cijene su ok...ima odlican crni moab model...mislim da ga je vec neko postao tu
jimkukri- lingua
-
meni su nekako dosadili monokromatski smeđi i sivi tonovi čak i na šuzama. Nosio sam godinama smeđe Garmontice Idaho i iako i danas tvrdim da su najbolja obuća u životu koju sam imao na nogama ali malo mi je dosadila baš njihova boja tako da su mi sad privlačne skroz papagaj šarene.
"tactical look" me prošao sajedno 23 godine.
"tactical look" me prošao sajedno 23 godine.
NAVIGATOR- master
-
Dizajn Salomon XA PRO modela u crnoj boji se ne mjenja vec godinama i kad ga redizajniraju,stvarno je tesko primjetiti razlike.Po meni je bas bezvremenski i da se nositi uz skoro sve vrste odjece.
Aleksa- tipko
-
Broj postova : 66
Godine : 51
Datum registracije : 11.12.2012
sad sam malo prosurfao i ima na ebayu stvarno hrpa modela medju kojima i nekih koje bi mogle bit i za grad
i cijene su nize neg tu
da ove xa pro crne su kul
mozda si piknem koje pa da dozivim te nadtenisice
i cijene su nize neg tu
da ove xa pro crne su kul
mozda si piknem koje pa da dozivim te nadtenisice
jimkukri- lingua
-
ne bi rekao da su nadtenisice, meni su osobno najudobnije koje sam imao na nogama uz odličan omjer krutosti potplata i lakoće same cipele. Ali da budem iskren ja sam veći dio života proveo u trekking cipelama i gojzama. Ko klinac sam nosio pumerice, lendlice(adidas) najkice ali u to doba su to sve bile odlične kožne tenisice koje su bile nevjerovatno trajne i izdržljive. Ove salomonke nosim pre kratko da bi imao pojam o njihovoj trajnosti.
e da pazi kad naručuješ preko neta da ti ne uvale lažnjake. razgovarao sam sa hrvatskim dilerima za salomon, jedan od tih likova si je namjerno svjesno naručio lažne s neta za 300kn da vide razliku. Veli da iako je verziran u tom segmentu ipak nije ni u rukama mogao utvrditi radi li se o lažnjacima. tek kada su stavili iste takve prave pored lažnih primjetila se mala razlika u nijansi boje i na lažnima je bilo vidljivo ljepilo na nekim spojevima i to samo malo naglašenije nego na originalnim. lažne su se raspale za 2-3 mjeseca dok originalne traju i danas.
mislim da se radilo o modelu speedcross
e da pazi kad naručuješ preko neta da ti ne uvale lažnjake. razgovarao sam sa hrvatskim dilerima za salomon, jedan od tih likova si je namjerno svjesno naručio lažne s neta za 300kn da vide razliku. Veli da iako je verziran u tom segmentu ipak nije ni u rukama mogao utvrditi radi li se o lažnjacima. tek kada su stavili iste takve prave pored lažnih primjetila se mala razlika u nijansi boje i na lažnima je bilo vidljivo ljepilo na nekim spojevima i to samo malo naglašenije nego na originalnim. lažne su se raspale za 2-3 mjeseca dok originalne traju i danas.
mislim da se radilo o modelu speedcross
NAVIGATOR- master
-
ja si nedavno piknuo airmaxice za po gradu i prilicno sam zadovoljan...udobne su lagane i kul izgledaju(znam da si sad svako kul dijete u zg kupilo airmax al ipak nisam bio vodjen tom teen histerijom...malo sam prestar)
za sumu (jesen-zima)nosim cat gleznjace koje su i za grad kad zasnijezi
razmisljam za sumu kad je toplije(proljece-ljeto) uzet neke lagane trekking-hiking cipele-tenisice pa su mi zato upale u oko i ove salomonke
dobro mi izgleda speedcross3 al ne namjeravam trcat po sumi+neupotrebljive suz za po gradu(makar mi je palo na pamet uzet one sarene i prosetat ih malo po spici i do hemingwaya )
sta bi vi stovani kolege preporucili kao najbolji model za hiking a i da ih mogu tu i tamo prosetat do ducana po kruh i mlijeko bez da sokiram blagajnice
za sumu (jesen-zima)nosim cat gleznjace koje su i za grad kad zasnijezi
razmisljam za sumu kad je toplije(proljece-ljeto) uzet neke lagane trekking-hiking cipele-tenisice pa su mi zato upale u oko i ove salomonke
dobro mi izgleda speedcross3 al ne namjeravam trcat po sumi+neupotrebljive suz za po gradu(makar mi je palo na pamet uzet one sarene i prosetat ih malo po spici i do hemingwaya )
sta bi vi stovani kolege preporucili kao najbolji model za hiking a i da ih mogu tu i tamo prosetat do ducana po kruh i mlijeko bez da sokiram blagajnice
jimkukri- lingua
-
Stranica 4 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 4 / 9.