FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
Članovi drugih foruma Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
Članovi drugih foruma Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
Članovi drugih foruma Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
Članovi drugih foruma Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
Članovi drugih foruma Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
Članovi drugih foruma Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
Članovi drugih foruma Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
Članovi drugih foruma Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
Članovi drugih foruma Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
Članovi drugih foruma Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
Članovi drugih foruma Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
Članovi drugih foruma Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
Članovi drugih foruma Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
Članovi drugih foruma Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
Članovi drugih foruma Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
Članovi drugih foruma Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
Članovi drugih foruma Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
Članovi drugih foruma Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
Članovi drugih foruma Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
Članovi drugih foruma Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
Članovi drugih foruma Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
Članovi drugih foruma Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
Članovi drugih foruma Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
Članovi drugih foruma Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
Članovi drugih foruma Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
Članovi drugih foruma Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
Članovi drugih foruma Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
Članovi drugih foruma Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
Članovi drugih foruma Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
Članovi drugih foruma Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

Članovi drugih foruma

+6
D@nijel@
Ikarus
NAVIGATOR
Mladen
damjan
LUKSA
10 posters

Go down

Članovi drugih foruma Empty Članovi drugih foruma

Postaj by LUKSA 28.04.10 21:49

Potaknuo bih ovu temu kao " alat " komunikacije između drugih foruma koji jako dobro funkcioniraju i žive !

Bilo je nekakvih nedoumica, malo smo se razišli!

Znam da ovaj forum čitaju i oni koji su napustili forum, čitaju ga, rade nove teme!

Htio bih potaknuti , novu suradnju, nova druženja i nove susrete!

Team buscraft je odlican forum, Prezivjeti sutra isto tako!

Molio bih zaiteresirane , koji bi htijeli zakopati " ratne sjekire " i krenuti u zajedničke akcije, organizacije kampova , druženja i ostalog!

Proširiti granice, družiti se i razmjenjivati iskustva!

Ovo potičem iz jednog razloga, jer znam da živimo za istu stvar!

Jedan susret na godinu , na jednom mjestu, mislim da bi bi OK!

Molim komentare!
LUKSA
LUKSA
guru
guru

Male
Broj postova : 2320
Godine : 52
Datum registracije : 21.02.2009

http://luketic.robert@gmail.com

[Vrh] Go down

Članovi drugih foruma Empty Re: Članovi drugih foruma

Postaj by damjan 29.04.10 9:46

TO BI BILO SUPER....
meni uopce nije jasno zasto postoji 20 grupa... pa ne djele nas tisuće kilometara nit nas ima 50 milijona..neki se poriječkaju zbog gluposti i odmah se organiziraju novi forumi, grupice nastaju kao dioba stanica, na kraju ce svako sam sebi postavljat pitanja i odgovarat na njih Članovi drugih foruma 747986 uglavnom..nisam se susreo sa vecinom od vas iz razloga sto nemam vremena ni solo otic na par sati na medvednicu a kamoli organizirat ili se uključiti na neko veće i duže druženje, ali cim cu imat vremena bit ce me svuda pa bi volio da se katkad organizira neki veći susret
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1257
Godine : 41
Datum registracije : 06.11.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Mladen 29.04.10 15:12

teško...

koliko se samo vremena i živci troši na takve susrete..
ljudi su dobri kad ih se treba za reklamiranje...
a na kraju ljudi koji najviše ulažu ispadaju pijandure , bagra i drogeraši...

pišem u ime dečki iz udruge bronx...

Zadnja promjena: sivi vuk; 29.04.10 15:42; ukupno mijenjano 1 put.
Mladen
Mladen
honoris
honoris

Male
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 29.04.10 15:29

mislim da je prijedlog ok. ali mene mući drugi problem nisam se baš imao vremena posvetiti tome ali sam u više navrata pokušavao na stranici doznati kako se ućlaniti u klub?, kolika je članarina? gdje su sastanci i sl. i istina ima nas relativno malo koji imamo volje ovakve stvari prakticirati u hrvatskoj pa je šteta da se odma stvaraju klanovi. na kraju če i tu onda biti dva hrvata i tri stranke.
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 29.04.10 17:42

...vuče neznam o čemu je riječ pa se ne želim petljati..ali zasto nas sve uvlaciti u to..ja koliko sam shvatio ekipa iz te udruge bronx je skroz ok i mislim da bi se dobro slozili pa ne vidim razlog da se nekad negdje ne nademo...ma uostalom nije ni bitno...jednom kad cu imat vremena cu doc do vas htjeli vi to ili ne Članovi drugih foruma 747986 Članovi drugih foruma 469245
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Mladen 29.04.10 17:51

prilika ti je doći na dravanturu..
ja sam osobno za veče susrete..
kad je organizacija raspoređena..

jer na susretima uvijek ima pozitivne energije..
i stječu se nova iskustva.

samo bez nekih pojedinaca..
koji su svoje razmišljanje napisali o takvim susretima..

Zadnja promjena: sivi vuk; 29.04.10 17:58; ukupno mijenjano 2 put/a.
Mladen
Mladen
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Ikarus 29.04.10 17:53

nisam dugo na forumu kao i još puno ljudi od kada sam ja počeo pratit forum a puno ih se upisalo

kao prvo svaka čast i kapa dole ljudima koji su došli na ovu ideju i postavili forum na noge!

neznam o kakvim je problemima rijeć ali znam da puno problema (vezano i za problem od g.sivog vuka jer sam čito post baš o tome) dolazi iz ljudske ljubomore i dosade...

za nas hrvate izgleda vrijedi ona stara "malo nas je ali smo govna..."

mislim da se treba (barem probat) dići iznad toga jer od mržnje i ljutnje nemože ništa dobro doći...

zašto se to nebi probalo riješit na drugačiji način???

zašto se ti klubovi ili pripadnici foruma nebi nalazili jednom godišnje ili svakih par mjeseci na nekom survival kampu di bi se mogli možda natjecat u izradi skloništa pronalasku hrane izradu lukova.....itd itd mislim da bi to bio dobar početak...
Ikarus
Ikarus
ADMIN
ADMIN

Male
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by D@nijel@ 29.04.10 18:21

Nismo se imali namjeru više javljati na ovaj forum, no budući da nas se netko svako toliko dotakne, ovim putem imamo želju razjasniti sve što treba biti razjašnjeno.

Prije svega, pišem u množini jer govorim u ime svih začetnika Team Bushcrafta. Tek toliko, da ne bi bilo zabune.

Malo je nezahvalno pisati o onome što je bilo prije nešto manje od godinu dana, pogotovo što jako malo ljudi iz onoga doba još uvijek egzistira na ovom forumu. Ovako je lako novim članovima mazati oči i pričati bajke… damjane, nije ovdje bilo samo «rječkanje zbog gluposti», no o tome ćeš više moći pročitati u daljnjem tekstu.

Svejedno… raščistimo… Luksa spominje da je bilo «nekakvih nedoumica», te «malo smo se razišli». Ne, nije bilo «nekakvih nedoumica» već je bilo vrijeđanja, omalovažavanja, prijetnji, minoriziranja, pripisivanja tuđih zasluga sebi i tome sličnog. Pa Luksa, sjeti se, ti si prvi rekao da se maknemo sa ovog foruma, da si otvorimo svoj forum, plaćamo si ga i tamo pišemo šta hoćemo. Uslijed takvog ozračja skupina ljudi koja danas djeluje pod nazivom Team Bushcraft odlučila je napustiti Extremesurvive priču i stvoriti si mjesto za pristojnu, ljudsku komunikaciju.

Nadalje, Luksa kaže kako bi htio «potaknuti, novu suradnju, nova druženja i nove susrete», što je vrlo neobično… pogotovo ako uzmemo u obzir da je upravo on bio pokretač hajke na članove koji su se usudili imati drugačije mišljenje od njega, čovjek koji se nije libio prijetiti i vrijeđati svakog onog tko njemu nije bio po volji. Ovdje ću samo spomenuti hajku na Gazimestanivoja – vrijeđanje na forumu, prijetnje putem privatnih poruka, sms-a. Na nesreću ili sreću (svatko neka uzme ono što mu odgovara), Gazimestanivoje nije bio jedini član na kojeg se Luksa okomio svojom agresijom, netrepeljivošću, pogrdnim riječima i prijetnjama. Luksa bi se htio prikazati kao pozitivac i pokretač suradnje i druženja, ali ta priča može prolaziti samo kod ljudi koji nisu s njime imali iskustvo kakvo smo mi imali. Nažalost, sve to ne možete pročitati jer se «uprava» ovog foruma pobrinula da se izbriše sve što im nije odgovaralo ili što bi moglo baciti ljagu na njihovu vjerodostojnost.

Prozivali ste nas za egoizam, laganje i čučanje u mraku, a jednoj od vaših najvećih laži svjedoče čak i novinski članci iz pojedinih dnevnih novina.

Team Bushcraftu je primarni cilj druženje i razmjena iskustava, koja ne podrazumijeva nikakvu komercijalizaciju, stjecanje materijalne koristi ili vlastitu promociju. Team Bushcraft se drži zakona Republike Hrvatske, članovi Team Bushcrafta ne bave se krivolovom i ne ubijaju zaštićene vrste. Naši su svi članovi ravnopravni, jednako vrijedni, potpuno autonomni. S druge strane, Hrvatska škola preživljavanja (čiji ovo forum i jest) je, prema riječima njenog začetnika, «neprofitabilna organizacija» koja skuplja članarinu, prihoduje od tečajeva, te «posluje zahvaljujući donaciji, članarini članova i zaradom o tečaja preživljavanja».

Možda nam je zaista zajednička ljubav prema prirodi, bushcraftu i preživljavanju, ali ne funkcioniramo po istim principima. Druženje članova Team Bushcraft foruma preraslo je u neraskidivo prijateljstvo ljudi različitih profila, zanimanja i načina razmišljanja, ali jedinstvenih u svrsi promoviranja življenja s prirodom kroz vještine bushcrafta. Istina, Team Bushcraft je sastavljen od ljudi koji su se djelomično «pronašli» na ovom forumu, Forumu Preživljavanja, ljudi koji vrlo slično razmišljaju, otvoreni su za drugačije mišljenje, tolerantni i uvijek skloni kompromisnim rješenjima.

Usprkos svim tim našim odlikama, bojimo se da u ovom slučaju Luksinog poziva na suradnju, druženje i susrete kompromisnog rješenja nema. Previše često su pojedinci Team Bushcrafta ovdje poslužili kao vaš otirač.

I da... nema potrebe sa spominjanjem «ratnih sjekira». Mi sa nikime nismo u ratu. Samo ne želimo da se nas, kao Team Bushcraft, ikada više dovodi u vezu sa vama – Forumom Preživljavanja, Školom preživljavanja... jednako kao i sa «WH Fenix».

Dakle, hvala na ponudi, ali NE HVALA!

P.S. - poznavajući politiku ovog foruma, sigurni smo da će i ovo kroz neko kraće vrijeme nestati, no barem će možda neki imati priliku pročitati
D@nijel@
D@nijel@
lingua
lingua

Female
Broj postova : 218
Godine : 47
Datum registracije : 12.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 29.04.10 19:24

Svaka priča ima dvije strane a drugu smo upravo imali prilike pročitati u gornjem postu...

Mislim da bi bilo fer prema svim novijim korisnicima ovog foruma da se istina iznese na vidjelo, barem Luksina (tebe spominjem jer si jedini prozvan u gornjem postu) verzija istine pa onda neka svatko prihvati verziju koja mu više odgovara, taj dio me se ne tiće.
Mraz
Mraz
master
master

Male
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by LUKSA 29.04.10 21:51

djelomično se slažem sa postom Wolf Lady!

bilo je svega!
Lijepih i ružnih stvari!

Kada se dotaknemo Gazimestanstanivoja koji je bio član ovog foruma, rijetko tko bi se složio da su njegovi postovi bili produktivni i edukativni!

Sa njim smo pokušali riješiti na više načina, nedoumice, međutim dotična osoba je nastavila sa provokacijama!

Nimalo ne želim skinuti odgovornost sa sebe za neke loše stvari i postupke!

sve je krenulo od susreta na Dravi i ulaganja da bi se taj susret i realizirao!

Do susreta je došlo, bio je i više nego odličan!

Puno ljudi je uložilo i truda i vremena u organizaciju, međutim pojavila se nekolicina koju smo ili sam doživio kao one koji miniraju taj događaj!

Ne mogu reći da se ponosim na neke svoje istupe i postupke!

jedino što sam radio, a govorim u svoje ime, je to da sam " branio " taj događaj!

Iz kojeg razloga su neki bili skeptični, iz kojeg razloga su neki pokušali diskreditirati taj suret, ne znam i dan danas mi nije jasno!
Jedini cilj Extremesurvive - Prve Hrvatske škole preživljavanja , je bio okupljanje i druženje
ljudi sa istom ljubavi prema preživljavanju, starim tehnikama i boravkom u prirodi!

Bilo je tu svega u protekloj godini, ali za 6 mjeseci se sve raščistilo!

Počeli smo puni entuzijazma i došlo je do raspada!

bilo je podsmijavanja, omalovažavanja vrijednosti i veličine naših druženja!

To nitko nije očekivao!

na kraju je rezultiralo " branjenjem teritirija " !

Kao osoba nisam mogao dozvoliti da mi netko " ubije " san i napokon priliku da realiziram ili realiziramo ono zbog čega živimo!

Hrvatski jal je nadaleko poznat, opet se pokazao da je to nešto što je teško iskorijeniti ili protiv njega se boriti!

Žive sada tri foruma koji su nastali iz jednog, izuzetno mi je drago da sam dijelio ovaj viritualni prostor sa nekim ljudima koji zaslužuju poštovanje, zbog svojih istraživanja, tema, načinom života te su doprinjeli popularizaciji ovoga pokreta!

Drago mi je da sam neke od vas upoznao i da su mi pomogli savjetima,ljudskošću i nekom sitnicama!

HUPP ili Hrvatska udruga za promicanje preživljavanja je nastala isključivo zbog toga da se ovaj pokret raširi, o cijeloj regiji, trebala je biti neprofitabilna, sa pružanjem usluga ljudima koji žele naučiti nešto o tome svemu!

Nije zaživjela!

Sada Extremesurvive živi isključivo na komercijalnoj osnovi ali nije tako bilo planirano, planirano je naći ljude koji žive za ovo, da izađu iz sjene i da podijele saostalima, da se družimo mjesečno, tromjesečno i jednom godišnje pravo preživljavanje!

Planirane su avanture i suradnje sa sličnim ili istim zajednicama diljem svijeta, gdje bi oni koji su voljni razmijenjivali iskustva i naučili nešto novo!

Temelj je bio predobar, početna euforija je bila velika!

Međutim razišli smo se!

Tko je bolji, vjerodostojniji, tko ima veći kredibilitet, tko ima više iskustva?

Što to znači?

Svi smo se trebali nadopunjavati i učiti jedni od drugih a na kraju oni najsposobniji su tebali biti instruktori i učiti druge!
Pritome možda zaraditi koju dnevnicu i doprinjeti rastu udruge ili saveza, kako bi rastao!

Član sam Saveza gorskih vodiča, ni tamo nije sve bajno, ni u planinarskom društvu ne štima , i nije sve po špagi !

Nigdje nije idealno!

Pa nećemo tražiti utopijsko društvo tipa Branka Kockice " u njemu je sve lepo, u njemu je sve nežno, u njemu se sve raduje , tamo su kuće od čokolade. prozori od marmelade itd "

Da ga jebeš , ne može sve biti onako kako si netko zamisli!

Drago mi je da sam upznao Jožu, Mariobaba, Gorana, Vatricu, Moka, Damira i Betty!

Puno su nam pomogli u svemu, u razvoju ovoga!

Da ne zaboravim sve ljude iz drugih država koji su pomogli u razvoju ovog pokreta!

Hvala Joži i tebi Danijela na gostoprimstvu i čaju od bazge, hvala Mariju na hipermanganu, folijama i tisuće savjeta koji ste mi dali i pomogli da uđem u ovaj viritualni svijet! Moku koji je genijalac u nekim stvarima!Štuletu i malom Drvu na entuzijazmu!

Za one koji ne znaju , do prije 2 godine nisam imao internet vezu i nisam znao kakav je bonton i kakva je komunikacija!

Radio sa greške i raditi ću ih uvijek, jer sam ljudsko biće!

Ali nikada u meni ili u ovom pokretu nije bilo nešto loše!

zato sam predložio da probamo se naći na ljeto , napraviti radionice, podijeliti iskustva i nastaviti živjeti, tako da svatko promovira svoj tim, udrugu ili savez, a da da se opet vidi da nas ima!

Nećete ili ne želite , OK!

Život ide dalje i nitko nije nezamjenjiv!

Onaj tko čvrsto drži do svojih ciljeva , taj će ih i ostvariti!

pozdrav svima i budite mi dobri!

PS u meni nema ni malo zloćestoće, jala , samo sam nekada krivo reagirao, a to je zbog moje impulzivne prirode!

:bog:

Zadnja promjena: LUKSA; 29.04.10 23:53; ukupno mijenjano 1 put.
LUKSA
LUKSA
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Mladen 29.04.10 22:57

vjerovali ljudi vi ili ne...
otrovnice koje su nas sve ujedale ...
i koje još sad ujedaju...
nakotile su se u jednom gnjezdu...
Mladen
Mladen
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by LEGION66 29.04.10 23:22

Ajd Vučino razjasni malo tu svoju tezu.
Zanimaju i druge kaj se događa u drugoj epizodi sapunice.
LEGION66
LEGION66
spikač
spikač

Male
Broj postova : 631
Datum registracije : 21.03.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Mladen 29.04.10 23:38

ja mogu pisati o stvarima koje su se događale kad sam ja došao na forum..
a to je od samog početka prošle godine...
forum je na početku imao veliku euforiju ..
jer su se našli ljudi..čudaci ..na jednom mjestu..
i raspravljali o temama koje su ih životno zanimale...
sve je bilo ok...dok se forum nije preselio u stvarni život...
e tada smo osjetili da smo zapravo različiti karakteri..
počelo se privatno komunicirati...
preko mobitela..istraživati o privatnim životima...
i tu se izgubila ta forumska idila...
neke su osobe za sebe počele izdvajati posebnu pažnju...
i sve se počelo vrtjeti oko njih..
pa je bio prvi susret u gorskom kotaru...
pa smo se ja i mario našli na dravi...
pa smo dogovarali susret ..
e i onda se desilo nešto što je preokrenulo ..
osoba koja se najviše sa svima kačila...
nije bila luksa...
Mladen
Mladen
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by LUKSA 30.04.10 0:05

sada sam pročitao ponovo post o minoriziranju i pripisivanju tuđih zasluga!

Damir, Robi i Betty su odradili veliki dio posla oko Škarde!

logistika je bila odlična!

Ručali smo u kaštelu i sve je odisalo euforijom! Nakon avanture!

Roberta, mog imenjaka cijenim, isto tako i njegovu obitelj!

mislili smo da je to početak jednog velikog prijatejstva!

Boris je svojom zauzetošću poslom, riskirao taj isti!

Možda svatko i od nas nije za sve!

Čemu veličati uspijeh nekoga, a pritome omalovažvati drugoga!

što imaju govoriti oni koji nisu bili sudionici toga!

Da ste bili na Dravi, da ste bili na Škardi, javite se!

Ali oni koji nisu bili, neka ostave to za sebe!

povijest pišu samo sudionici!
LUKSA
LUKSA
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by LUKSA 30.04.10 0:44

http://www.extremesurvive.com/about-us/novine/pusti-otok

http://www.extremesurvive.com/about-us/novine/fox-extreme-tactical-trakker

http://www.extremesurvive.com/about-us/novine/povratak-iskonu

http://www.extremesurvive.com/about-us/novine/puh-za-veceru

http://www.extremesurvive.com/about-us/novine/nikud-bez-tampona

http://www.extremesurvive.com/about-us/novine/pronadimo-u-prirodi-put-do-sebe

ovo su objave u medijima koje smo " sebično " objavili
LUKSA
LUKSA
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by D@nijel@ 30.04.10 8:10

Na sve ovo, Luksa, imamo samo dva pitanja i jednu molbu za pojašnjenje.
Dakle... pitanja...
1. Tko je organizirao Škardu?
2. Tko ili što je bio backup team na Škardi?

Molimo pojašnjenje slike na ovom linku:

http://www.teamsurvival.it/foto/albums/userpics/10003/Img_0340.jpg

LUKSA je napisao/la:

Ponovit ću da ja kao ja ne govorim samo u svoje ime već u ime osnivača i članova Team Bushcrafta. A jedan od naših punopravnih članova bio je i na spomenutoj Dravi i na Škardi.
D@nijel@
D@nijel@
lingua
lingua

Female

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 30.04.10 8:31

ok..ne kuzim sta se sve izdesavalo izmedu vas pa vas necu ni smirivati..
te vaše sapunice rješite ako imate volje ili i dalje režite i lajte jedni na druge...samo se nemojte gristi Članovi drugih foruma 747986 , a ja ja osobno ako cu imat vremena doci cu i na susrete od extremesurvivea i teambushcrafta i fenixa jer nemam apsolutno nikakve trzavice s nikim od vas, a vjerujem ni veliki ostatak članova foruma...
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by LUKSA 30.04.10 11:05

WolfLady je napisao/la:Na sve ovo, Luksa, imamo samo dva pitanja i jednu molbu za pojašnjenje.
Dakle... pitanja...
1. Tko je organizirao Škardu?
2. Tko ili što je bio backup team na Škardi?

Molimo pojašnjenje slike na ovom linku:

http://www.teamsurvival.it/foto/albums/userpics/10003/Img_0340.jpg

LUKSA je napisao/la:

Ponovit ću da ja kao ja ne govorim samo u svoje ime već u ime osnivača i članova Team Bushcrafta. A jedan od naših punopravnih članova bio je i na spomenutoj Dravi i na Škardi.

Škardu su organizirali Extremesurvive, odnosno tada HUPP i Team survival Italy!

Back up je bio Robert , moj imenjak , Damirov šogor i Mashai kao fotograf i snimatelj!

Veliki dio organizacije je napravio Team survival. logistički gledano i skidam im kapu!
Zajedno su duže, bolje se poznaju i uigraniji su!

Pojašnjenje te slike je da su dva člana odustala , jedan zbog slabosti (pao je u nesvijest ) a drugi je odustao iz razloga da nije htio piti vodu koja je bila u hrđavoj konzervi, što se protivilo njegovim životnim navikama, radilo se o još jednoj noći ta je ekipa Extremesurvive,djelujući kao ekipa napustila mjesto događaja i vratila se u kaštel!
LUKSA
LUKSA
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Mladen 30.04.10 15:50

opet smo načeli vječitu temu ...
bushcraft team ima svoj internetski prostor...
na njemu djeluje puno ljudi koji su i tu aktivni..
i ja sam jedan mali dio toga njihovog foruma..
i svakodnevno ga pratim ...
ljudi su napravili dobru stvar ..
zahvaljujuči našim greškama...

ovdje se u naslovu govori o forumima...

kad sam spomenuo otrovnice ..
upravo sam mislio na naše greške..
neiskustvo u vođenju foruma..
te druženje van foruma doveli su do stvaranje klanova..
to je bilo očito...
u toj cijeloj priči svi smo izgubili...
naše otrovnice su ostale...
jer ih svako malo neko u svome postu spomene..
ljudi koji više nisu aktivni na ovome forumu ..
za njima je preveliki trag...

mi ..ljudi iz extreme survive foruma smo toga svjesni...
sjetite se zbog čega su planule cijele svađe ..
teške emotivne reakcije ...
i što je sve sljedilo...
posebno mene i lukse..
(ali nas je vatrica sve ndmašila u prepirkama...)
sve zbog ljubavi prema tome što radimo..
zbog vatričine šive skoro je bio otkazan susret..
koji se kasnije dokazao kao pun pogodak..

ali neiskustvo i neprofesionalnost..
te previše emocija...
i sve je krenulo nizbrdo..
uspjeli smo se dići jer su temelji bili zdravi..
što i danas jest..
jer se radi...

moderatorski team se usklađuje maksimalno dobro..
rasprave se puštaju do maksimuma tolerancije...
pred nikim se ništa ne skriva...
postoji arhiva svih tema..

ljudi koji dolaze na forum neka se ne zamaraju prošlošču..
forum je tematski široko obuhvačen i svi koji se drže pravila ..
su dobro došli...

na buscraft forumu nisam primjetio da se nekoga omalovažava..
te im zahvaljujem na toleranciji ..

u povojima su survival klubovi..
otvoreni su za sve...
osobno radim na klubu sjeverozapadne hrvatske..
te pozivam sve zainteresirane da mi se jave...

konkurencija koja se događa je samo izazov za još bolji rad...
posebno nama...

zato ..čemu prijetnje..
ljudi dokažite se djelima ..

dravantura je sljedeči događaj..
bit če jako dobrih predavanja...
posebno za mlađe ljude...
o zmijama , stršljanima...
biljkama...
puno toga korisnoga..

boris ima svoje predavanje...

uključeni su izviđači..
mladi ljudi ..
svi dajemo od sebe ..
trošimo sebe ...
i nikome se ništa neče naplačivati...
Mladen
Mladen
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by D@nijel@ 30.04.10 17:45

Nakon svega napisanoga ne ostaje nam drugo nego da ponovimo već izrečeno - Team Bushcraft nema namjeru kao takav sudjelovati u druženjima, suradnji i novim susretima niti sa Školom Preživljavanja niti sa WH "Fenix", što ne znači da je našim članovima kao pojedincima to zabranjeno.

Želimo vam uspjeh na putu koji ste si zacrtali!
D@nijel@
D@nijel@
lingua
lingua

Female

[Vrh] Go down

Postaj by LUKSA 30.04.10 17:51

MAŠALA!

NISAM DRUGO NITI OČEKIVAO!
LUKSA
LUKSA
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Djuraaa 30.04.10 18:54

LUKSA je napisao/la:MAŠALA!

NISAM DRUGO NITI OČEKIVAO!

Pa zašto si onda i započinjao ovu temu kad si znao kakav ćeš odgovor dobiti?

Jel to da bi ispao neki Cool lik ili šta? Luksa The Great... Wow.
Sve mi se čini da ti je bilo dosadno i da se nemaš sa kim svadjati pa ti palo na pamet da isprovociraš neke ljude. Zašto da ne, dobra zabava a još usput ti ispadneš dobar a oni rogati.

Zašto ne možeš da predješ preko toga da su se oni odvojili od ovog foruma i pokrenuli svoj (koji, budi izgred rečeno, radi jako lepo)? Pa pokretači tog foruma su prvo ovaj digli na noge a onda si ti počeo da histerišeš i da glumiš Big Boss-a (verovatno si mislio da na to imš pravo jer se družiš sa Borisom) i oterao si ih odavde. Njihovo odsustvo se ovde primeti ali tvoje tamo ne i, koliko vidim, to je ono što te najviše ljuti.

Posle svih onih reči razmenjenih na forumu ne znam kako si uopšte mogao da pomisliš da bi iko hteo sa tobom da bude u istom delu šume a kamoli da saradjuje na nekom projektu.

Ni ja ti nikad ne bih oprostio da si meni takve stvari rekao. Pritom mislim samo na ono sa javnog dela foruma a vidim da si putem poruka još veće gadosti pisao.

Ja nemam veze ni sa tom raspravom niti sa ljudima sa Team Bushcraft foruma. Ovo pišem kao posmatrač kojem je posle svog onog sranja bilo muka ovog foruma a ti sada započinješ novo sranje.

Prošlo neko vreme, situacija se smirila, ovaj forum polako počeo da postaje mesto gde bi čoveku bilo prijatno da se "odomaći" i "raspriča" ali jok .... prvo su Moko i Vuk nastavili sa onom njihovom, nadaleko poznatom, prepirkom a sad i ti provociraš.

Na kraju krajeva, nisam ja bitan ali cenim da dobar deo sadašnjih i potencijalnih članova ovog foruma uopšte ne zanimaju ta vaša prepucavanja. Hoćeš li već jednom shvatiti da forum nije za to i poštedeti nas više tih svinjarija?

Bilo je šta je bilo. Svako je otišao na svoju stranu i gotovo... kraj... nema više.

Djuraaa
bebač
bebač

Male
Broj postova : 19
Godine : 70
Datum registracije : 13.12.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Mladen 30.04.10 20:20

stule ..jedan od tih ljudi koji je među prvima počeo sa reportažama..
prije neki dan ih je obrisao..
zašto je čekao toliko vremena..
na njegove postove nadovezano je bilo preko stotinu ostalih postova.....
među kojima i jako opširnih i korisnih..
sve smo morali maknuti jer su okrnjeni bezvrijedni...
nama je admin mlada žena...poštena..
kako ona sve to doživljava to se niko ne pita..

ali šta je tu je ..
idemo dalje...

Zadnja promjena: sivi vuk; 02.05.10 22:07; ukupno mijenjano 1 put.
Mladen
Mladen
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by LUKSA 01.05.10 21:00

nisam nikakav Cool lik!

želio sam za vas koji ste tu na forumu , da se nađete i razmjenjujete iskustva!

Nisu mi bitni egotripovi ili bilo što slično!

puno je novih članova i bilo bi Ok da se negdje ti ljudi nađu, druže!

to je bio moj cilj! ništa drugo!

Uopće se ne trebam pojaviti negdje , gdje se nebih osjećao ugodno!

Konstantno radim nešto i to me ispunjava, isto tako što sam radio i danas!

Probao sam, reakcije su takve kakve jesu!

Svatko ima pravo na svoje mišljenje!

Nije mi bila namjera provocirati lili bilo što!

Budite mi dobri i radite na sebi!

Skupljajte iskustva bauljajući prirodom i to podijelite sa nama!( mislim na forum )

poticanje ove teme je bilo zbog vas novih članova, kojih je puno!

imam moderatorsku ulogu na ovom forumu , te sam htio nešto pokrenuti!

pozdrav i budite kvalitetni, objavljujte svoja iskustva i živite za prirodu!

NIJE BITNO ŠTO SE PRIČA , NEGO TKO PRIČA!

ONO ŠTO NIJE ISTINA, TO TE NITI NE POGAĐA!

Hrvati su uvijek najpametniji, veći katolici od pape itd!

Bila je to inicjativa a ne prepirka, tipa " tko je počeo rat"!

Ide ide, ne ide, ne ide, život ide dalje! :bog: =)

Smatram da čovijek koji iskreno voli prirodu nemože biti loš čovijek!

I molim one koji se nikada nisu upoznali da zaključke ostave za sebe!

:bog: =)

Zadnja promjena: LUKSA; 02.05.10 20:50; ukupno mijenjano 2 put/a.
LUKSA
LUKSA
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by antun 02.05.10 19:08

e a zakaj se nitko iz fenixa nije još udostojio uključiti u temu?
jel se boje il kaj?
antun
antun
spikač
spikač

Male
Broj postova : 805
Godine : 83
Datum registracije : 01.05.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content