Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
imam potrebu da vam kazem
4 posters
Stranica 1 / 1.
imam potrebu da vam kazem
jutros se osjecam drugacije vise sigurnija u sebe nego kad sam dosla ovdje, i hvala bogu sto sam dosla, makar se jedina ovdje snalazim sa vama i vi s menom
bez laznog pretjerivanja naucila sam ovdje vise nego kroz cijeli zivot, sticajem okolnosti ni nisam imala od koga uciti, moje misli i moji strahovi sto bi bilo da se nedaj boze nadem u nezgodnoj situaciji...jutros su daleko daleko manji nego prije i to me cini sretnom ...
naucila sam neke nacine kako doci do vode, koje biljkice su jestive, tragove zivotinja, kako napraviit skloniste na razne nacine od raznih materijala, te da me medvjedi stvarno nece samo tako napasti iz cista mira, vidjela po prvi put kukri, te onu okruglu kosaru sa veslom od grana i necijeg mjehura:),i jos mnogo toga drugog....
malo sam nenaspavana jer sam do 4 ujutro citala i proucavala knjigu koju sam skinula sa neta,
ne kazem da sad ja jako puno znam, sve je to i tako samo teorija, ali znam puno vise nego prije i to u relativno kratkom vremenskom periodu
da se sada avion strmopizdi nekuda vjerujem da bi lakse prebrodila sve nedace nego prije.vjerujem da bi me tada na prezivljavanje uz svega ostaloga tjerala zelja da se izvucem i dodem natrag ovdje i da vam pisem sto je bilo i kako sam se snalazila i prezivjela bilo bi me sram ostati tam negdje i ne vratiti se ziva da vam ne pruzim priliku da kazete: bem li joj pa zar bas nista nije naucila
i zato imam potrebu da vam svima zahvalim, dobra ste ekipa, samo tako naprijed
bez laznog pretjerivanja naucila sam ovdje vise nego kroz cijeli zivot, sticajem okolnosti ni nisam imala od koga uciti, moje misli i moji strahovi sto bi bilo da se nedaj boze nadem u nezgodnoj situaciji...jutros su daleko daleko manji nego prije i to me cini sretnom ...
naucila sam neke nacine kako doci do vode, koje biljkice su jestive, tragove zivotinja, kako napraviit skloniste na razne nacine od raznih materijala, te da me medvjedi stvarno nece samo tako napasti iz cista mira, vidjela po prvi put kukri, te onu okruglu kosaru sa veslom od grana i necijeg mjehura:),i jos mnogo toga drugog....
malo sam nenaspavana jer sam do 4 ujutro citala i proucavala knjigu koju sam skinula sa neta,
ne kazem da sad ja jako puno znam, sve je to i tako samo teorija, ali znam puno vise nego prije i to u relativno kratkom vremenskom periodu
da se sada avion strmopizdi nekuda vjerujem da bi lakse prebrodila sve nedace nego prije.vjerujem da bi me tada na prezivljavanje uz svega ostaloga tjerala zelja da se izvucem i dodem natrag ovdje i da vam pisem sto je bilo i kako sam se snalazila i prezivjela bilo bi me sram ostati tam negdje i ne vratiti se ziva da vam ne pruzim priliku da kazete: bem li joj pa zar bas nista nije naucila
i zato imam potrebu da vam svima zahvalim, dobra ste ekipa, samo tako naprijed
Gost- Gost
Re: imam potrebu da vam kazem
Eto lijepe vijesti!
Jel to znači da ćeš nam se pridružit 1.5?
Mshai- spikač
-
Broj postova : 517
Godine : 39
Datum registracije : 29.01.2009
nadasve drago mi je da se mijenja tvoje stanje svijesti na bolje i drago mi je da si nešto i naučila, prvom prilikom kad budeš u prirodi(naravno i u mogućnosti) možeš teoriju isprobati i u praksi, pa recimo prilikom šetnje baciš oko pa potražiš što se sve može iskoristiti kao recimo bačena boca i tome sl.!
tigi- spikač
-
Broj postova : 616
Godine : 50
Datum registracije : 13.02.2009
Lijepo od tebe što zahvaljuješ članovima ove male zajednice, ali svi mi učimo, zato i jesmo ovdje, uvijek sam skeptičan prema onima koji sve znaju i nemaju ništa za naučiti.Tvoj doprinos forumu je isto tako velik, jer postavljaš suvisla pitanja i učestvuješ u raspravama. I zato nemoj pisati "dobra ste ekipa, samo tako naprijed ", već, dobra smo ekipa...
mariobab je napisao/la:Tvoj doprinos forumu je isto tako velik, jer postavljaš suvisla pitanja
ovo je jako bitno
jer postavljanjem pitanja dolazimo do razjasnjavanja nejasnoca i objasnjavanja kak treba nes napravit il uradit
tak da
nije sram pitat
ma kolko se pitanje cinilo totalno glupo
bolje pitat sad
nego se zapitat kasnije kad ti zatreba a nema nikog da ti odgovori
Gost- Gost
m dragi ste eto, sto drugo da vam velim
uh, tesko pitanje jos tezi odgovor.....imam samo patike ( tenisice kak im neko veli)
a nemam ni nist drugo, ako bi mi neko napisal tocno kaj bi morala imati sa sobom, ono najnuznije...to bi mozda i pribavila, ali da si idem obucu kupovat zbog tog jednog izleta....to bas ne bi sad mogla....
imam i cizme, antilop u njima i bauljam sumom, ugodne i cijeli dan me ne bole noge u njima, visoke, ali propustaju vlagu
uh, tesko pitanje jos tezi odgovor.....imam samo patike ( tenisice kak im neko veli)
a nemam ni nist drugo, ako bi mi neko napisal tocno kaj bi morala imati sa sobom, ono najnuznije...to bi mozda i pribavila, ali da si idem obucu kupovat zbog tog jednog izleta....to bas ne bi sad mogla....
imam i cizme, antilop u njima i bauljam sumom, ugodne i cijeli dan me ne bole noge u njima, visoke, ali propustaju vlagu
Gost- Gost
vatrica je napisao/la:Jel to znači da ćeš nam se pridružit 1.5?
E sad... trebalo bi pričekati Admina da se oglasi, jer spominjao je blizinu planinarskog doma. A tamo će sigurno biti toplije. Tamo će sigurno i biti kakav kamin ili slično. I tamo ćeš lako biti ok. Ako misliš spavati u šatoru kod nekog, nije bed, mjesta će se uvijek naći, samo je pitanje kakvo će vrijeme biti. Ako noć bude topla, vreća za spavanje nije potrebna. Ako noć bude hladna... mogla bi iz prve ruke doživjeti što znači prioritet izrade skloništa i grijanja vatrom kroz noć.
Mshai- spikač
-
dobila sam vec sve potrebne informacije, sada vec i moja obitelj lakse dise i lakse im pri srcu kada znaju da bas nem krepnula tamo:)
iako ja bi voljela spavati vani uz vatru
Gost- Gost
Bit će predavanje o izradi skloništa. To koje tebi treba je sat-dva vremena posla. A bit će ti super, i imat ćeš reflektor za vatru tak da te grije. Netko će valjda bit budan oko ognjišta, pa mu valjda neće bit problem ubacit koje drvo i tebi da ti se ne ugasi vatra. =) A naknada, svaki pomagač nek smisli koliko si mu dužna.vatrica je napisao/la:
Mshai- spikač
-
bum si radije sama pazila vatricu, nego tolko duzna bila
tko zna sto bi tko mogo da smisli
tko zna sto bi tko mogo da smisli
Gost- Gost
Vatrice, MA TI SI JEDINSTVENA!
...daj donesi koju frendicu poput tebe tebe na forum, jer ja te zelim samo za sebe
...daj donesi koju frendicu poput tebe tebe na forum, jer ja te zelim samo za sebe
Gost- Gost
ne brzaj sa izjavama da ti se ne bi o glavu obile
a da imam koju frendicu caknutu poput mene,ooooooooooo di bi mi bil kraj:)
a da imam koju frendicu caknutu poput mene,ooooooooooo di bi mi bil kraj:)
Gost- Gost
hm,da.Izgleda da mama ovakvu samo jednom rodi :bog:
commando- lingua
-
Broj postova : 230
Godine : 58
Datum registracije : 19.02.2009
to sasvim sigurno, mislim da se moja pocetko i pokaja sto sam ovakva ispala, hahahahah
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.