Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
AVANTURA VUDELJE 2016 - Lepoglava - reportaža
+10
laredo
Born_Survivor
neko69
duke
SENTINEL
Draxor
PJER
Mraz
mayra6385
dado.gavran
14 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
AVANTURA VUDELJE 2016 - Lepoglava - reportaža
Uvod...
Završilo je okupljanje, i otišli smo kućama. Prebrojavali smo krpelje (nije ih bilo puno) ispod tuša, i gledali da li smo izgubili koji dio opreme. Druženje je prošlo standardno bez ikakvih problema.
Ovo je već 4. druženje na ovoj lokaciji, sa jednim dijelom standardne postave i novopridošlim što uvijek nadopunjuje i osvježava okupljanja.
Neću ja puno piskarati, nego da ja to kroz reportažu probam dočarati kako je to nama bilo...
Moram napomenuti da je susret financijski podupiran od strane grada Lepoglave, kroz odobreni projekt AVANTURA LEPOGLAVA 2016, te da su nas medijski popratili portali iz naše šire okolice. Ovim putem se svima zahvaljujemo.
Vežite se, krećemo u avanturu...
(opis slika se nalazi iznad njih)
1.dio
OKUPLJANJE, HODNJA I DOLAZAK U BAZNI LOGOR
Došli smo do mjesta okupljanja, istovarili opremu i čekali da se ostali pojave. Ekipa se lagano okupljala, radila zadnju provjeru opreme i opraštali se, suze lili i mi krenuli.
Vegetacija uz put je u ful snazi, i sve više proždire betonske elemente starog napuštenog kamenoloma.
Po dolasku u logor dočekali su nas Duke, Leon i "Pjer", te nas počastili sa svježe skuhanom kavom. Duke je nešto mrmljao da se nije naspavao, i gledao mrko prema Leonu.
2. dio
PODIZANJE SKLONIŠTA I OSTALE POPRATNE AKTIVNOSTI
Najmlađi sudionici kampa imaju čast :-) iskopati priručni frižider za svježe meso i kvarljivu robu, ovaj puta je to palo na Tonija i Brunu.
Odlučili smo najmlađima podići šator, a ostali su se opredjelili za cerade iznad ležajeva.
Priprema drva, batoniranje...jer bez toga nema vatre...bez vatre nema pečenog mesa :-)
Posjetile su nas i šumske vile. Djevojke beru biljke za čajeve, i odmah su nas počastile sa svježe ubranim vrganjima. U znak zahvale počastili smo ih sa domaćim likerima.
Morala se i nadoknađivati energija, tako da se rezalo, sjeckalo, peklo...
3.dio
RADIONICE I PREZENTACIJE
Jedan dio ekipe (P.A.S.) je pokrenuo prvu radionicu, signalna vatra.
Ekipa iz SYSTEMA CROATIA nam je demonstrirala zanimljivu aktivnost uz zvukove balalajke.
Nezabilazna radionica paljenja vatre na alternativne načine.
Radionica nošenja težih predmeta i unesrećenih osoba.
Umjetnost bacanja sjekire u panj i nije baš tako lako, ali vježbalo se.
Prezentacija "belt kita"
4.dio
ODMOR I ZUJANJE
Kad je bilo slobodnog vremena ekipa je sama sebi našla zanimaciju.
5.dio
PRIPREMA I ODLAZAK NA NOĆNU HODNJU DO GENERALSKOG STOLA
Tradicionalna aktivnost, koja svaki puta ostavlja bez daha kada se popnemo na vrh sa kojeg se vidi grad Lepoglava i sva okolna naselja.
Nakon povratka ekipa je legla uz vatru i zbijala šale do dugo u noć...
drugi dio ekipe je zalegao i prepustio se umirujućim zvukovima prirode.
6.dio
ZATVARANJE KAMPA, OPRAŠTANJE I DOGOVORI ZA NADOLAZEĆE AKTIVNOSTI
Buđenje...
Oni koji su se digli prvi, naložili su vatru i stavili vodu za kavu.
Ekipa se lagano dizala, počela pakirati stvari....
Sretnom dobitniku na tomboli je organizator uručio logo kampa, kojeg je izradio Lepoglavski umjetnik Željko Ježek.
Na kraju smo lupili jednu zajedničku...
...sakrivali suze i razišli se do sljedećeg druženja.
Tko je korisnik FACEBOOK mreže, ima na ovome linku više slika:
https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/photos/?tab=album&album_id=1078027985619238
Zahvaljujem se svima koji su se odazvali, i ispričavam se ako je bilo nekih propusta. Drago mi je vidjeti da svaki puta dolaze nove snage na kamp, tako da nikada nije dosadno. Uvijek se dešava nekaj novoga.
Toliko od mene, uživajte...
Završilo je okupljanje, i otišli smo kućama. Prebrojavali smo krpelje (nije ih bilo puno) ispod tuša, i gledali da li smo izgubili koji dio opreme. Druženje je prošlo standardno bez ikakvih problema.
Ovo je već 4. druženje na ovoj lokaciji, sa jednim dijelom standardne postave i novopridošlim što uvijek nadopunjuje i osvježava okupljanja.
Neću ja puno piskarati, nego da ja to kroz reportažu probam dočarati kako je to nama bilo...
Moram napomenuti da je susret financijski podupiran od strane grada Lepoglave, kroz odobreni projekt AVANTURA LEPOGLAVA 2016, te da su nas medijski popratili portali iz naše šire okolice. Ovim putem se svima zahvaljujemo.
Vežite se, krećemo u avanturu...
(opis slika se nalazi iznad njih)
1.dio
OKUPLJANJE, HODNJA I DOLAZAK U BAZNI LOGOR
Došli smo do mjesta okupljanja, istovarili opremu i čekali da se ostali pojave. Ekipa se lagano okupljala, radila zadnju provjeru opreme i opraštali se, suze lili i mi krenuli.
Vegetacija uz put je u ful snazi, i sve više proždire betonske elemente starog napuštenog kamenoloma.
Po dolasku u logor dočekali su nas Duke, Leon i "Pjer", te nas počastili sa svježe skuhanom kavom. Duke je nešto mrmljao da se nije naspavao, i gledao mrko prema Leonu.
2. dio
PODIZANJE SKLONIŠTA I OSTALE POPRATNE AKTIVNOSTI
Najmlađi sudionici kampa imaju čast :-) iskopati priručni frižider za svježe meso i kvarljivu robu, ovaj puta je to palo na Tonija i Brunu.
Odlučili smo najmlađima podići šator, a ostali su se opredjelili za cerade iznad ležajeva.
Priprema drva, batoniranje...jer bez toga nema vatre...bez vatre nema pečenog mesa :-)
Posjetile su nas i šumske vile. Djevojke beru biljke za čajeve, i odmah su nas počastile sa svježe ubranim vrganjima. U znak zahvale počastili smo ih sa domaćim likerima.
Morala se i nadoknađivati energija, tako da se rezalo, sjeckalo, peklo...
3.dio
RADIONICE I PREZENTACIJE
Jedan dio ekipe (P.A.S.) je pokrenuo prvu radionicu, signalna vatra.
Ekipa iz SYSTEMA CROATIA nam je demonstrirala zanimljivu aktivnost uz zvukove balalajke.
Nezabilazna radionica paljenja vatre na alternativne načine.
Radionica nošenja težih predmeta i unesrećenih osoba.
Umjetnost bacanja sjekire u panj i nije baš tako lako, ali vježbalo se.
Prezentacija "belt kita"
4.dio
ODMOR I ZUJANJE
Kad je bilo slobodnog vremena ekipa je sama sebi našla zanimaciju.
5.dio
PRIPREMA I ODLAZAK NA NOĆNU HODNJU DO GENERALSKOG STOLA
Tradicionalna aktivnost, koja svaki puta ostavlja bez daha kada se popnemo na vrh sa kojeg se vidi grad Lepoglava i sva okolna naselja.
Nakon povratka ekipa je legla uz vatru i zbijala šale do dugo u noć...
drugi dio ekipe je zalegao i prepustio se umirujućim zvukovima prirode.
6.dio
ZATVARANJE KAMPA, OPRAŠTANJE I DOGOVORI ZA NADOLAZEĆE AKTIVNOSTI
Buđenje...
Oni koji su se digli prvi, naložili su vatru i stavili vodu za kavu.
Ekipa se lagano dizala, počela pakirati stvari....
Sretnom dobitniku na tomboli je organizator uručio logo kampa, kojeg je izradio Lepoglavski umjetnik Željko Ježek.
Na kraju smo lupili jednu zajedničku...
...sakrivali suze i razišli se do sljedećeg druženja.
Tko je korisnik FACEBOOK mreže, ima na ovome linku više slika:
https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/photos/?tab=album&album_id=1078027985619238
Zahvaljujem se svima koji su se odazvali, i ispričavam se ako je bilo nekih propusta. Drago mi je vidjeti da svaki puta dolaze nove snage na kamp, tako da nikada nije dosadno. Uvijek se dešava nekaj novoga.
Toliko od mene, uživajte...
Zadnja promjena: dado.gavran; 04.07.16 21:37; ukupno mijenjano 1 put.
dado.gavran- bomber
-
Broj postova : 194
Godine : 51
Datum registracije : 07.01.2012
Re: AVANTURA VUDELJE 2016 - Lepoglava - reportaža
Pošto nisam neki tekstopisac, kratko ću se nadovezati na "poglavicu"
Veliko hvala svima koji su se odazvali i drago mi je vidjeti nova lica. Ove godine odlučio sam sa Duke-om zamjeniti mjesta pa sam si napravio prirodni "dormeo" što se pokazalo kao odlično rješenje a Duke je odlučio na dekici spavati. Nedjeljno jutro je bilo puno razmjenjivanja mrskih pogleda između Duke-a i Leona pa neznam da li je kriva dekica na kojoj je Duke spavao ili "motorka" koju cijelu noć Leon nije mogao "upaliti"
Sve u svemu, bilo je odlično, hvala ekipi na održanim radionicama i nadam se da ćemo se vidjeti opet na nekom susretu!
Veliko hvala svima koji su se odazvali i drago mi je vidjeti nova lica. Ove godine odlučio sam sa Duke-om zamjeniti mjesta pa sam si napravio prirodni "dormeo" što se pokazalo kao odlično rješenje a Duke je odlučio na dekici spavati. Nedjeljno jutro je bilo puno razmjenjivanja mrskih pogleda između Duke-a i Leona pa neznam da li je kriva dekica na kojoj je Duke spavao ili "motorka" koju cijelu noć Leon nije mogao "upaliti"
Sve u svemu, bilo je odlično, hvala ekipi na održanim radionicama i nadam se da ćemo se vidjeti opet na nekom susretu!
Super fotke, sada mi je i zao sto nisam bio tamo.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Mraz je napisao/la:Super fotke, sada mi je i zao sto nisam bio tamo.
Trudit ćemo se da susret opstane, s ovom ekipom i potporom je vrlo moguće. Svaki puta se otvaraju nove mogućnosti za suradnjom i proširenjem ponude aktivnosti na susretu.
Bit će još šanse za posjetom ovog događaja.
dado.gavran- bomber
-
lijepo lijepo..odlično ste se zabavili koliko vidim...kakva mučka pjovokacija samo sa slikom..rekao bi da je Cvjetić začetnik toga nedjela
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
Evo napokon da i ja stavim slikitze. (kvaliteta je takva kakva je, mobitelom slikano :/ )
U petak popodne krenuli smo Duke, Pjer, i ja iz Zagreba.
Plan je bio da dođemo sa suprotne strane offroadom.
[b]
Srušeno drvo nam je prepriječilo put, pa sam imao zadatak ukloniti ga.
Zadatak odrađen
Bilo je par grdih uspona, Pjeru nije bilo svejedno pa je izašao van dijeliti savjete kako bi trebali ići.
Stigli na mjesto, brza fotka prije raspakiravanja.
Vatra se zapalila pa se nekaj i pojelo hehe
Zvijezda večeri je bio zec o kojem sam se brinuo negdje do pola 4 ujutro.
Duke je već zalego, a Pjer i ja smo ostali paziti na zeca.
I gotov!
Stari lisac se oblizuje, ne želi da budimo Dukea da ne moramo još dijeliti zeca
Bilo je finesa, vrijeme za spavanac ljudi nam dolaze ujutro.
Odlično spavanje za mene, Duke se malo žalio... Budim se ujutro i neki vrag me upiknul za gornju usnu (vjerojatno mrav ili pauk pošto je splasnulo za par sati)
Sevka
Krećemo opet s vatrom da ekipi skuhamo kavu kad dođu.
[
Ploča postavljena, da se zna kod koga smo hehe
E sad, fali mi dosta slika pošto sam cijepao jedno duže vrijeme, tak da isprike.
Bilo je rezuckanja.
Ćaće se poslikali i usporedili bice i trice haha
Dečki iz Lepoglave su nam demonstrirali izradu i paljenje signalne vatre
Dela!
Demonstracija Nagajke (ovaj kratki bič). Isprobali smo svi zajedno, super je stvarno ali sam si isprebijal leđa i glavu :/
Radionica paljenja vatre
Išli smo na noćni uspon na Generalski stol, ludilo, stvarno je pogled odličan, samo da smo po danu još bili hehe (Pjer je ostal u kampu, nije mu se dalo hodat :/ )
Mala pod ruku i ajmo hahahah
Kad smo se spustili okupili se svi oko vatre i krenuo je smijeh, Dravmana neću nikad zaboraviti hahaha
Ujutro su se domaći dečki primili gulaša i bio je za prste polizati, svaka čast!
Bila je i tombola u kojoj je nagrada bila jedan predivan glineni logo susreta.
I natrag doma.
Toliko od mene, htio bi se još jednom zahvaliti organizatorima, susret je bio za 10, prepun smijeha i dobre atmosfere, nadam se da se čim prije ponovo družimo!!
U petak popodne krenuli smo Duke, Pjer, i ja iz Zagreba.
Plan je bio da dođemo sa suprotne strane offroadom.
[b]
Srušeno drvo nam je prepriječilo put, pa sam imao zadatak ukloniti ga.
Zadatak odrađen
Bilo je par grdih uspona, Pjeru nije bilo svejedno pa je izašao van dijeliti savjete kako bi trebali ići.
Stigli na mjesto, brza fotka prije raspakiravanja.
Vatra se zapalila pa se nekaj i pojelo hehe
Zvijezda večeri je bio zec o kojem sam se brinuo negdje do pola 4 ujutro.
Duke je već zalego, a Pjer i ja smo ostali paziti na zeca.
I gotov!
Stari lisac se oblizuje, ne želi da budimo Dukea da ne moramo još dijeliti zeca
Bilo je finesa, vrijeme za spavanac ljudi nam dolaze ujutro.
Odlično spavanje za mene, Duke se malo žalio... Budim se ujutro i neki vrag me upiknul za gornju usnu (vjerojatno mrav ili pauk pošto je splasnulo za par sati)
Sevka
Krećemo opet s vatrom da ekipi skuhamo kavu kad dođu.
[
Ploča postavljena, da se zna kod koga smo hehe
E sad, fali mi dosta slika pošto sam cijepao jedno duže vrijeme, tak da isprike.
Bilo je rezuckanja.
Ćaće se poslikali i usporedili bice i trice haha
Dečki iz Lepoglave su nam demonstrirali izradu i paljenje signalne vatre
Dela!
Demonstracija Nagajke (ovaj kratki bič). Isprobali smo svi zajedno, super je stvarno ali sam si isprebijal leđa i glavu :/
Radionica paljenja vatre
Išli smo na noćni uspon na Generalski stol, ludilo, stvarno je pogled odličan, samo da smo po danu još bili hehe (Pjer je ostal u kampu, nije mu se dalo hodat :/ )
Mala pod ruku i ajmo hahahah
Kad smo se spustili okupili se svi oko vatre i krenuo je smijeh, Dravmana neću nikad zaboraviti hahaha
Ujutro su se domaći dečki primili gulaša i bio je za prste polizati, svaka čast!
Bila je i tombola u kojoj je nagrada bila jedan predivan glineni logo susreta.
I natrag doma.
Toliko od mene, htio bi se još jednom zahvaliti organizatorima, susret je bio za 10, prepun smijeha i dobre atmosfere, nadam se da se čim prije ponovo družimo!!
Draxor- bomber
-
Broj postova : 125
Godine : 32
Datum registracije : 08.09.2012
PJER je napisao/la:lijepo lijepo..odlično ste se zabavili koliko vidim...kakva mučka pjovokacija samo sa slikom..rekao bi da je Cvjetić začetnik toga nedjela
Iako te mnogi nisu osobno upoznali, pojedinci su te slikovito svojim scenskim nastupima predstavili ostatku ekipe.
Tako da si bio nazočan na susretu, kao totem u indijanskom selu...
dado.gavran- bomber
-
Prva Draxova slika s Liscem i Pjerom me bas nasmijala!
Mraz- master
-
Baš je bila dobra zezancija na kampu, full pozitiva.
dado.gavran- bomber
-
Izgleda da zabave nije nedostajalo :-),
druženje izgleda super na slikama
druženje izgleda super na slikama
SENTINEL- zelembara
-
Broj postova : 31
Godine : 42
Datum registracije : 30.09.2013
Druženje je bilo još supernije u živo!
Da, budimo realni, bilo je i ružnih trenutaka.
Poput onog kada sam otišao na veliku nuždu pa pobrao po dvije inekcije u svaki guz, idući put ću si dupe našpricati autanom prije sranja, pa makar se i govno otrovalo.
Bilo je i mogu reći brutalnih trenutaka kada u gluho doba noći osjetite podrhtavanje od oko 5,7 po rihteru, probudite se sa zaključkom da je šit hitnul d fen, okrenete se i vidite nešto još gore, Leon na boku, hrče mi drito na uho!
Al ostatak je bio fenomenalan, dalje nemam zamjerke!
Da, budimo realni, bilo je i ružnih trenutaka.
Poput onog kada sam otišao na veliku nuždu pa pobrao po dvije inekcije u svaki guz, idući put ću si dupe našpricati autanom prije sranja, pa makar se i govno otrovalo.
Bilo je i mogu reći brutalnih trenutaka kada u gluho doba noći osjetite podrhtavanje od oko 5,7 po rihteru, probudite se sa zaključkom da je šit hitnul d fen, okrenete se i vidite nešto još gore, Leon na boku, hrče mi drito na uho!
Al ostatak je bio fenomenalan, dalje nemam zamjerke!
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
E da i onaj Pjer se svugdje naguzi prvi...
Di je hrana tu je i pjer, di ima alkohola ima i pjera, dođu žene, nemreš im blizu od pjera, oš se slikat, nevidiš se od pjera, a ni jedno drvo nije prebio prasac stari lijeni!
Di je hrana tu je i pjer, di ima alkohola ima i pjera, dođu žene, nemreš im blizu od pjera, oš se slikat, nevidiš se od pjera, a ni jedno drvo nije prebio prasac stari lijeni!
duke- mr.spika
-
Baš mi je drago da ste se skupili i dobro zabavili.
Fora su mi ove Nagajke...
Fora su mi ove Nagajke...
neko69 je napisao/la:Fora su mi ove Nagajke...
Odlična stvar..nekaj novog za probati, malo proširiti vidike. Super prezentacija, pogotovo uz zvukove balalajke.
dado.gavran- bomber
-
Super dečki vidi se da ste se fino proveli samo vam još fali slika svih oštrica na jednom mjestu
Born_Survivor- lingua
-
Broj postova : 449
Godine : 26
Datum registracije : 25.10.2014
Born_Survivor je napisao/la:Super dečki vidi se da ste se fino proveli samo vam još fali slika svih oštrica na jednom mjestu
Nismo htjeli da imamo uobičajene slike kao sa ostalih susreta, tako da je svatko svoju oštricu držao u futroli...
dado.gavran- bomber
-
duke- mr.spika
-
Aha, oštritzu... Pardon, nisam dobro pročital!
duke- mr.spika
-
a kaj si pročital bludniče?duke je napisao/la:Aha, oštritzu... Pardon, nisam dobro pročital!
dado.gavran- bomber
-
Eto i mene da pohvalim i nahvalim ekipu na susretu i još jednom veliko hvala domaćinima na organizaciji druženja Inače, ne samo da sam prvi put na Vudeljama nego mi je ovo i prvo takvo "kampiranje" još od srednje škole a, zahvaljujući izvrsnoj ekipi, izvrsno je i prošlo! Tak da se baš veselim budućim druženjima i boljem upoznavanju... Evo još par fotki:
Spavaće sobe
Jedna prava bushcraft izvedba
Moj A-Frame, živi smeh
12 cigli + 2 kamena
Hammock by Muzgalo/Naftaš
Pa još malo tarpova
Tko kaže da nema oštrica?
Moja malenkost
Spavaće sobe
Jedna prava bushcraft izvedba
Moj A-Frame, živi smeh
12 cigli + 2 kamena
Hammock by Muzgalo/Naftaš
Pa još malo tarpova
Tko kaže da nema oštrica?
Moja malenkost
laredo- lingua
-
Broj postova : 320
Godine : 50
Datum registracije : 19.02.2014
E stvarno svaka čast ljudi, ako je reportaža prikazala bar 10. dio atmosfere vjerujem da je bilo odlično. Krivo mi je što nikako da prisustvujem nekom ovakvom okupljanju, uvjek su neke obaveze a i podaleko je za jednog studenta. Ova Pjerova sveprisutnost me oduševila kao i svaka reportaža u kojoj @duke ima udjela. Sve pohvale.
Delete- lingua
-
Broj postova : 294
Godine : 30
Datum registracije : 09.01.2012
Aktivnosti u kampu
Radionice (neke)
Navrh brda
Kamenčić za igru Kamena s ramena
Gablec
Radionice (neke)
Navrh brda
Kamenčić za igru Kamena s ramena
Gablec
laredo- lingua
-
Naravno da je bil pun do vrha
Šeflja - homemade by Duke
Leave no trace... but leave the bricks!
I to je to, ne kaj zameriti i lijep pozdrav svima!
Šeflja - homemade by Duke
Leave no trace... but leave the bricks!
I to je to, ne kaj zameriti i lijep pozdrav svima!
laredo- lingua
-
Nema se kaj zamjeriti... Drago nam je kaj si se odlučil da baš kod nas ponovno nakon srednje škole pokreneš aktivnosti u prirodi (kampiranje na ovaj način). Ponovit ćemo, i potruditi da još bude bolje i sa više aktivnosti.
dado.gavran- bomber
-
jesu li ovo najbolje Vudelje do sada? po vašim mišljenjima.
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
Ja kao organizator zadnja dva mogu napisati sljedeće:
- svako okupljanje na Vudelju je specifično i ima svoje +/-
- cilj je isti još od početka kad je Migač organiziral, tj. okupiti ljubitelje aktivnosti u prirodi
- promijenili smo koncept provedbe, preciznije - ukinuli smo obavezne radionice koje su bile na prva dva... Sada dozvoljavamo da učesnici sami kreiraju na licu mjesta šta će se raditi i tko će raditi - ali nema ljenčarenja, nego je obavezna neka aktivnost -
- meni osobno su sva okupljanja imala prolaznu ocijenu, ali na svakom sam pobrao neko iskustvo po pogledu organizacije
- imam već neke zabilješke za drugu godinu, pa ćemo ih ugraditi
A koja je najbolja, mislim da bi netko od učesnika bolje mogao to ocijeniti. Možda Duke, kojem je ovo 3 okupljanje.
- svako okupljanje na Vudelju je specifično i ima svoje +/-
- cilj je isti još od početka kad je Migač organiziral, tj. okupiti ljubitelje aktivnosti u prirodi
- promijenili smo koncept provedbe, preciznije - ukinuli smo obavezne radionice koje su bile na prva dva... Sada dozvoljavamo da učesnici sami kreiraju na licu mjesta šta će se raditi i tko će raditi - ali nema ljenčarenja, nego je obavezna neka aktivnost -
- meni osobno su sva okupljanja imala prolaznu ocijenu, ali na svakom sam pobrao neko iskustvo po pogledu organizacije
- imam već neke zabilješke za drugu godinu, pa ćemo ih ugraditi
A koja je najbolja, mislim da bi netko od učesnika bolje mogao to ocijeniti. Možda Duke, kojem je ovo 3 okupljanje.
dado.gavran- bomber
-
Dado s ekipom je ponovo organizirao odlicno druzenje.
Veseli me dolazak novih ljudi, laredo, naftas po drugi put.
Ranko me definitivno fascinirao s svojim vjestinama, pravi umjetnik..
Vidimo se ponovo na nekom druzenju, barem mi koji ne tipkaju mnogo nego se druze.
Veseli me dolazak novih ljudi, laredo, naftas po drugi put.
Ranko me definitivno fascinirao s svojim vjestinama, pravi umjetnik..
Vidimo se ponovo na nekom druzenju, barem mi koji ne tipkaju mnogo nego se druze.
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
dado.gavran je napisao/la:
A kaj da ja velim na ovo???
Meni su sva 3 vudelja do sad super!
Na prvom sam se igral airsoftom, absajling je bio i bili su mi svi jos relativno novi, odnosno ja njima!
Na drugom sam se zdebljal 10kg kolko je papice bilo i prvi put sam bil na gen. Stolu i Mayra mi je dal dekicu a Dado filter! Bil sam obdaren!
Na ovom offroad, pa stara ekipa, pa nova ekipa, pa počasni gost.
I konačno imam oštar nož!
Da ga jebeš, najbolji mi je onaj na kojem sam bil!!!
duke- mr.spika
-
Vidim da je pao i neki powerlifting/strongman sa "atlasom"... al me vidim da je Lisatz u blizini, bas neobicno.
Mraz- master
-
Listzi su mudri, šta bi lisatz dizo kad može netko drugi!?
duke- mr.spika
-
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» NAJAVA - "VUDELJE 2016" Lepoglava 02/03.07.2016
» Lepoglava, Vudelje 22/23. 08. 2015
» NAJAVA - "VUDELJE 2017" Lepoglava
» Lepoglava, Vudelje 22/23. 08. 2015
» NAJAVA - "VUDELJE 2017" Lepoglava
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 1 / 2.