FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

Gospodin Drvo: i ja krvarim.

+8
siga
Mraz
Hombre
ivo
Drvo
Fratt
CroPrepper
ewcbs
12 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty Gospodin Drvo: i ja krvarim.

Postaj by ewcbs 05.04.16 15:15

Da li ste ikada razmišljani na ovaj način?
Živa bića. Ko su živa bića? Mislite da su živa bića samo ona sa kojima možete uspostaviti komunikaciju tipa; dođi ili išššš....
Živa bića su i biljke. Kao i mi nastaju iz sjemena, rastu i razvijaju se, stare i gube snagu, boluju i umiru.

Za nas ljude pojam onih koji misle ili vode računa o živim bićima su vegani. Kako pogrešno. Vegani su ništa drugo do proizvoljan kult, ako mene pitate...ali pustimo to, kao i tibetske monahe, lose taksi vozace, slabe ekonomiste ili obazavatelje sotone...

Gospodin Drvo: i ja krvarim. Maxresdefault

Postoji biće, koje je tu, prisutno od samog početka o kome mi pojma nemamo. postoji biće koje se rađa, živi i umire čutke. Biće koje mi ne smatramo bićem jer mu ne možemo kazati dođi ili iššš tamo.
Postoji drvo, puno njih, milioni njih i gledaju nas...mozda u nadi da naucimo komunicirati sa njima, mozda u nadi da naucimo zivjeti sa njima, mozda u nadi da ih ostavimo na miru...

Ona krvare...poput nas.

Gospodin Drvo: i ja krvarim. Dzuspmdackzmgj0vfvyr

Sretni smo kada ostavimo traga potpisom, puni sebe da smo bili tu. Sretni smo kada odrezemo komad kore bora ili smreke da lakse zapalimo vatru. Sretni smo kada zatucamo dva velika čelična čavla na dva obližnja drveta da "razapnemo" ležaljku i zavalimo se onako kako mi to znamo... Sretni smo kada povrijedimo druge, da sretni smo jer to smo mi. Znamo to i po sebi, po ratovima koje vodimo...za dobrobit, uvijek za dobrobit čovječanstva, zemlje...svemira.
Ja kažem, nesretni smo mi ako mislimo samo na sebe.

Gospodin Drvo: i ja krvarim. Top-pic1_heart-tree1

Ovo na slici nam je dokaz ljubavi? Ko misli da DA. Neka dođe kod mene u tattoo salon da mu napravim skarifikaciju...i reci cu mu da ga volim. Pa da vidimo, hoce li biti zadovoljan.

Ne moramo. Ne moramo biti sebični. Ne moramo biti neobazrivi na ono sa čim ne znamo uspostaviti komunikaciju. Možemo biti bolji. Možemo biti usamljeni među svojom vrstom u dobroti, ali nećemo biti usamljeni na planeti u njenoj ljepoti.
Pomozimo ili ne povrijeđujmo ono što je očito živo i što se za život i sa životom bori kao i mi. Dođimo i prođimo kao što je i svemirom postavljeno i uspostavljeno i promjeniti se ne može.

Pomozimo pa bar i nespretni bili kao onaj koji napravi ovu sliku Gospodin Drvo: i ja krvarim. 747986
Gospodin Drvo: i ja krvarim. Images

ewcbs
zelembara
zelembara

Male
Broj postova : 24
Godine : 50
Datum registracije : 04.04.2016

http://inkandcity.com - archerybosnia.com

[Vrh] Go down

Gospodin Drvo: i ja krvarim. Empty Re: Gospodin Drvo: i ja krvarim.

Postaj by CroPrepper 05.04.16 15:37

Najbolji su mi oni koji poruše 20 mladih stabala da si slože "bushcraft" kamp, u kojem borave možda 5 noći sve ukupno dok ne odu drugdje radit kamp i opet poruše 20 mladih stabala... Odma mi živac skoči kad to vidim!
CroPrepper
CroPrepper
lingua
lingua

Male
Broj postova : 331
Godine : 42
Datum registracije : 08.10.2013

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 05.04.16 16:23

Ja se bavim kalemljenjem voćaka,stoga se može reći da sam ja dendro-prostetičar!
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Drvo 05.04.16 18:10

Evo kad sam vidio naslov pomislio sam da sam ga nečim povrijedio pa da će mi u tekstu oprati uši. Gospodin Drvo: i ja krvarim. 478256 Gospodin Drvo: i ja krvarim. 469245
Ali šalu na stranu slažem se sa kolegom. I biljke su živa bića isto kao i životinje samo što se ne mogu glasati i hodati.
Drvo
Drvo
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1663
Godine : 44
Datum registracije : 13.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 05.04.16 21:10

Goxon je primjer da bukva hoda !!!
ivo
ivo
guru
guru

Male
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Hombre 05.04.16 21:39

ewcbs je napisao/la:Postoji biće, koje je tu, prisutno od samog početka o kome mi pojma nemamo. postoji biće koje se rađa, živi i umire čutke. Biće koje mi ne smatramo bićem jer mu ne možemo kazati dođi ili iššš tamo.
Postoji drvo, puno njih, milioni njih i gledaju nas...mozda u nadi da naucimo komunicirati sa njima, mozda u nadi da naucimo zivjeti sa njima, mozda u nadi da ih ostavimo na miru...

Red je da malo počneš gledati i ljude jer od šume ne vidiš drvo, a onda nastrada nos ili nešto teže.
Mnogo ljudi cijeni drveće i brine se o njemu. Sadi, kalemi, obrezuje. Brine se o njemu. Ja sam prije par dana iskopao rupu između dva ogromna kamena i posadio maslinu. Da ostane drvo iza mene. U odnosu na neke druge koji znaju samo pilati ali opet nisu u tolikoj većini kako se tebi čini.

Hombre
guru
guru

Male
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011

[Vrh] Go down

Postaj by ewcbs 06.04.16 8:08

Hombre, jel to ti meni ili nadopunjujes?

ewcbs
zelembara
zelembara

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Hombre 06.04.16 8:22

Paaa! Malo si žestoko krenuo.
Pravi uništavači šume su daleko i nedodirljivi. Mali ljudi su onakvi kakvi jesu, dobri, loši, pokvareni i tako je u svemu ali jako mnogo ljudi cijeni prirodu.

Hombre
guru
guru

Male
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011

[Vrh] Go down

Postaj by ewcbs 06.04.16 8:42

Mnogo mladih ljudi planinari i slicno smatrajuci samo planinarenje ljubavlju prema prirodi, a usput sto kaza CroPrepper, polome mladice da se oprobaju u izgradnji kampa, ostave pvc flase koje pronadjem visoko na planini i duboko u sumi, urezuju na drvece: ovaj bio ovdje, onaj bio ovdje i sl.. Ovo je za mlade ljude koji startaju avanturu.

ewcbs
zelembara
zelembara

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 06.04.16 8:52

Ima istine u tome no... mene ipak vise smeta kada u sumi nadem bojler ili stare gume nego srce i "M + I". Drvo se zalijeci i nastavi rasti, nece ga grana manje ili izrezbarena kora osakatiti. A bojler i gume ce stotinama godina trovati zemlju.
Mraz
Mraz
master
master

Male
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 06.04.16 9:18

Molim da se ovo "M+I" ne shvati onako kako bi nekima odgovaralo. To znači Mladen + Yvonne i nikako drukčije.
ivo
ivo
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 06.04.16 13:13

Migach+Ikarus.Sve se zna.
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by siga 06.04.16 19:30

A ne znam što bi rekao:

Gospodin Drvo: i ja krvarim. 1zfh9ci
Gospodin Drvo: i ja krvarim. 747986 Gospodin Drvo: i ja krvarim. 747986 Gospodin Drvo: i ja krvarim. 747986
siga
siga
spikač
spikač

Male
Broj postova : 817
Datum registracije : 12.09.2012

[Vrh] Go down

Postaj by gorky 06.04.16 22:30

Drvo je dobro za ogrjev i namještaj!
gorky
gorky
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 06.04.16 22:37

Ružan ti je folder! (kada već provociramo)
Mraz
Mraz
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by gorky 06.04.16 22:39

Mraz je napisao/la:Ružan ti je folder! (kada već provociramo)

Aj ne hebi! Nije od drveta Gospodin Drvo: i ja krvarim. 478256
gorky
gorky
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ewcbs 07.04.16 7:50

e pa moj Gorky, poucne price se pisu iz iskustva. Iskustvo se stice na tezi nacin. Prezivljavanje je veliki pojam, zelja da licno spoznas da li si u stanju...dolazi iz tebe. Vidis, moja udruga strelicara lovaca nije nastala iz mog iskustva u metnom strelicarstvu, nikada se njime nisam ni bavio. Ja sam ti veteran ratne gerile sa 17,5  godina sam se nasao na zajebanim obukama kod jednog jako ludog legionara..malo zatim u šumi koju sam poznavao samo sa ilustracija u knjizi biologije....zeljan samo jednog; ubij ili ces biti ubijen...pistolj, puska, kama, tanto...gorka istina. Drvo koje ovdje spominjem je u mom zivotu odigralo veliku ulogu; puno puta me sacuvalo od metka, gelera, puno puta me skrilo, puno puta mi dalo vodu da se napijem... Ali nisam ja tada razmisljao o tome.
15 godina iza rata sam pozelio tu sumu i poceo izlaziti, kao i vecina ovdje na forumu, po obliznjim sumarcima, setati uz rub sume...malo po malo i eto me ponovo na planini. Izlet po izlet - dublje i sve dublje. Dok nisam nakon toliko vremena zanocio usred sume udaljen nekih 20km do prvog sela u svakom pravcu. Zasto? Ne znam. Sam? Da.
E vidis, kada se jednom pronadjes u takvoj situaciji...sigurno neces izvaditi mobitel i dopisivat se na fejsbuku...to sigurno neces, nego osjetis koliko si mali u toj situaciji...daleko od osjecaja bilo kakvog straha, jer ko mene zna, taj zna da je kod mene strah nepoznanica i u gradu i u divljini. Ja u boga ne vjerujem, pa tako niti u duhove niti djavole i slicne marvelove junake... Nego, imas vrijeme, imas tisinu i imas samo sebe kojeg poznajes...pa da li ces otici sa tog mjesta i dalje poznajuci samo sebe....to je individualno, i to je iskustvo koje stices ili ne.
Pazi "Forum prezivljavanja"...prezestoko, i treba se znati sporazumjeti sa pravim igracima kada se pojave na taj naslov. Prepucavanja su za komentare na portalima vijesti, kad se zelis pokazat dovitljivim , onako brzinski.

ewcbs
zelembara
zelembara

Male

[Vrh] Go down

Postaj by gorky 07.04.16 8:55

@ewcbs - aj ne trkeljaj tu bezveze. Vidi molim te, čovjek otkrio šumu.. našao mir i piše barokne sonate tu na forumu. Od pamtivijeka šume su pružale utočište i izvor hrane i sirovine čovjeku. Da, nećeš vjerovati ali eto neki iskorištavaju šume do boli i govore kako pravilno gospodare njima!? Da, ljudi su preživljavali i preživljavaju i preživljavat će u šumama i dalje. I znaš što, nekima je to svakodnevica, ništa posebno. Drugi pak od toga rade znanstvenu fantastiku, dok neki jednostavno ušetaju u to predivno prostranstvo i barem na kratko zaborave životne pizdarije.
I da, kad sam u prirodi prvo ću uzeti mobitel ili fotoaparat i fotku okačiti na fejs da i drugi nakratko uživaju. Što se tiče spoznaje samoga sebe, znam tko sam i što sam i uživam svaki put kad iznova otkrijem za što sam sve sposoban
gorky
gorky
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 07.04.16 9:48

gorky je napisao/la:@ewcbs - aj ne trkeljaj tu bezveze. Vidi molim te, čovjek otkrio šumu.. našao mir i piše barokne sonate tu na forumu. Od pamtivijeka šume su pružale utočište i izvor hrane i sirovine čovjeku. Da, nećeš vjerovati ali eto neki iskorištavaju šume do boli i govore kako pravilno gospodare njima!? Da, ljudi su preživljavali i preživljavaju i preživljavat će u šumama i dalje. I znaš što, nekima je to svakodnevica, ništa posebno. Drugi pak od toga rade znanstvenu fantastiku, dok neki jednostavno ušetaju u to predivno prostranstvo i barem na kratko zaborave životne pizdarije.
I da, kad sam u prirodi prvo ću uzeti mobitel ili fotoaparat i fotku okačiti na fejs da i drugi nakratko uživaju. Što se tiče spoznaje samoga sebe, znam tko sam i što sam i uživam svaki put kad iznova otkrijem za što sam sve sposoban

Na ovo već dulje upozoravam... Gospodin Drvo: i ja krvarim. 676815
ivo
ivo
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 07.04.16 10:24

Dečki,molim za kulturu odhođenja,nebi htio dijeliti packe zbog rasprave o drveću.Samo polako...
A Ivu ću banirati ionako.
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ewcbs 07.04.16 10:47

napomena za administratora ovo je kvalitetna rasprava sa momkom koji je ocigledno zbunjen i nije nikakva svadja i gluposti, zdrav razgovor. PEZIVLJAVANJE je teska tematika u zivotu i nikoga ne mazi.
Gorky pa to ti je prijatelju, ono sto me interesovalo. Na profilima puno ljudi ovdje; nozevi, nekakvi engleski nikovi ko sta  kud...nigdje veze. A kada imamo ozbiljnu temu..sipak. Mislim, ne trkeljaj. Pa bolan...da se nadjes u sumi, medi ces kazat "hajd odjebi"? Ali tesko da ces ti ikada biti tu gdje medo obitava.
Znaci, malina, borovnica...stavi na profil, kakvi nozevi i bakraci, neko ce te shvatit ozbiljno. U Bosni je noz simbol junastva, simbol opasnosti i veoma zajebane prijetnje ili upozorenja, ne vjerujem da je i tu drugacije.

I gledaj sad prijatelju, vrati se i procitaj sta si mi napisao kao odgovor. Napisao si mi kako si ti lik koji praktikuje laganu setnju finim sumskim puteljkom. A na slici ni manje ni vise nego nož.

Forum: FORUM PREZIVLJAVANJA. Ovdje postoji ozbiljna pogreska. Da li u nazivu foruma ili u tebi jos dosta slicnih , jer ocigledno ti ovaj FORUM PREZIVLJAVANJA shvatas na nacin; hajdemo prosetat za vikend, jer cemo pobudalit u gradu i od ovog posla i onda hajmo, eh sada vrijedi "trkeljat o tome". Pazi "setaca" ja imam u Sarajevu milion i ne interesuju me jer djeluju pod nazivom "planinari" i ne okupljaju se pod temama prezivljavanja, kontas. Slike na profilima im budu; list, djetelina i sl, a ne noževi.
Mislim, evo strasnog Hombrea gore nisam niti iskomentarisao, jer njega sam procitao odmah na prvom njegovom postu i nije mi interesantan uopste, takvi pisnu gace u susretu sa mnom, bez da se ljuti. Sve je ovo zdrav razgovor, napominjem.
Jednom ako se stvarno uhvatis u  kostac sa izazovima prezivljavanja u stvarnom zivotu, vidjet ces kako se hijerahija brzo uspostavi ako je tim u pitanju i jako se postuje. Prvi uslov za to bude iskustvo, zatim inteligencija, pa onda vjestina. Ako dominantnom u divljini kazes "ne trkeljaj.." sjebes se gadno. Vjeruj mi.
Znam, sve znam da ovdje vjerovatno ne postoji niko ko  je radio u pravim uslovima ili postoji, ali je dosta povucen u postovima i da najvise postova imaju avanturisti krevet-tastatura, ali svejedno, hajde da vas razbudim da mastu pokrenete dalje od uobicajenog. Mozda jednom i postanete pravi avanturisti.
Ovo je dobar razgovor, napominjem ako se hvatamo teme prezivljavanja, nemojmo bjezati od muske rasprave. Ozbiljna situacija prezivljavanja nikoga nece maziti, a cvjecke padaju prve.
Neko i nauci nesto iz ovoga.

ewcbs
zelembara
zelembara

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 07.04.16 11:02

Ja vidim samo kako si ti docupkao u našu malu mahalu i počeo s pristojnim predstavljanjem dok sad malo već čačkaš gdje ti iskustveno možda ne fali materije ali...S druge strane moraš prihvatiti da ovdje ima profesionalaca iz GSS-a,nožodjelaca,planinara,kauč-surfera,lovaca,krivolovaca,tragača,sabirača bilja i da ne duljim.Ujedno je ova forumska zajednica poznata po tome da prihvaća svakojake profile ljudi,od flegmatika do koleričara,jedino spizde karijeru oni koji ulaze u kategoriju nekulturnih galamđija.
Stoga,uljudno te pozivam da kreneš sa upoznavanjem forumaša preko čitanja njihovih postova prvo,repliciranja na njihove postove ako misliš da imaš što napisati,sa kojekavim pitanjem isto nije loše započeti suživot na forumu.Dobro si došao bez obzira što si i tko si sve dok ne počneš uznemiravati zajednicu,jednako kao i u real-life scenariju.
Druge je konstruktivno i argumentirano diskutiranje,to se respektira ali isto do određene granice jerbo smo po defaultu "živahniji" forum,nekom to odgovara a kome ne brzo odustane od konverzacije.
Vodite brigu da s druge strane tipkovnice uvijek sjedi čovjek sa svim svojim manama i vrlinama i upitajte se da li bi to napisano mu rekli i u lice,mnogo puta se ugrizem za jezik jer zbog ovog foruma koji je i po tome poznat,sam upoznao mnogo divnih ljudi sa kojima sam danas jako dobar a možda bi ih na prvu sterao u krasan quratz preko tipkovnice.
Ivu steram i uživo ali to nema veze s ovim napisanim.
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 07.04.16 11:08

Kakve su ovo pizdarije ? "... oni koji me poznaju, znaju da ne znam za strah...", "... takvi pišnu u gaće pri susretu sa mnom..." "...nož simbol junaštva..." ???!!!??? Gospodin Drvo: i ja krvarim. 855911
Ratni veteran, certificirani biznismen, sa 17,5 godina obučavan od ludog legionar..., dobermani superiorni psi...
Koga bi to trebalo impresionirati ? Mene, također ratnog veterana, koji nije sa 17,5, nego s 13 vješto rukovao hladnim i vatrenim oružjem (bojim se da ovo nisam smio napisati, bacio sam rukavicu mojem dragom kolegi Tommyju Navigatoru), sigurno ne. Dapače, uopće me ne interesuje, da vas citiram.
Kratko ćemo se družit, očito, a još kraće nastavite li docirati.
ivo
ivo
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by poletan 07.04.16 11:40

Kako li bi domino prorok protumačio moj psihološki profil prema avataru?
poletan
poletan
bomber
bomber

Male
Broj postova : 105
Godine : 55
Datum registracije : 27.03.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 07.04.16 12:07

Ovo postaje zanimljivo.

Btw. Gorky je ovdje prilicno poznat knifemaker a noz s avatara je prototip koji je eto bas jucer zavrsio. To bi mogao znati kada bi ti pokoja recenica zavrsavala s upitnikom.

Poletan, ti ocito (kao i Goxon) imas sklonisti grubom istospolnom odnosu. I obicni si planinar pa nemas sto ovdje traziti. Ovo je FORUM PREZIVLJAVANJA (tko sisa ostatak naziva; bushcrafta, pustolovine i prirode)
Mraz
Mraz
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by poletan 07.04.16 12:36

Štovani Mrazomore,
Kako ste se zaboga VI pronašli u odrednici "domino prorok"? Ja sam Vas do sada smatrao samo "preživljavačem na steroidima" koji iz dosade voli grintati svojim prijateljima i time ih povređivati  Gospodin Drvo: i ja krvarim. 478256  Gospodin Drvo: i ja krvarim. 478256  Gospodin Drvo: i ja krvarim. 478256
No ipak Vam uveliko hvala na analitici, od ovog trena truditi ću se da sa planinarenja pređem u viši rank - preživljavanje, i tako steći pravo da stavim nož na avatar.
poletan
poletan
bomber
bomber

Male
Broj postova : 105
Godine : 55
Datum registracije : 27.03.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 07.04.16 13:05

Postovani kolega, duboko se ispricavam zbog ove moje neukusne objave. Pokusao sam se nasaliti no, kao sto se i sami zakljucili, humor mi nije jaca strana. Moje oruzje su prigovaranje i njurganje.

Ja cak nisam ni prezivljavac na sterojidima, nego planinar na istima. Razocavajuca spoznaja, nije li? Gospodin Drvo: i ja krvarim. 166116
Mraz
Mraz
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 07.04.16 13:20

@Mraz: šta oćeš od mene? zar ti nisam uplatio anti-ban mito ovaj mjesec?
goxxon
goxxon
guru
guru

Male
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 07.04.16 13:36

Kasnis s uplatom!
Mraz
Mraz
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 07.04.16 13:57

Ja se generalno slažem sa mišlju o biljkama i drveču ovdje izrečenom. Pa i sa komentarom o rušenju šume za jednokratno spavalište ali ako bi htjeli biti bezgrešni po tim smjernicama ne bi smjeli ni zakoračiti u prirodu jer svakim korakom ubijamo desetke živih organizama poput trava, gljiva, glista, mravi itd, itd. Tako da je ova tema malo fulana.
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics