Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
preživjeli smo bjelovarsku zimsku noć...
+9
Šimun
jimkukri
PJER
Migach
Dravman
Mraz
Draxor
Born_Survivor
duke
13 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
preživjeli smo bjelovarsku zimsku noć...
Dragi moji čitatelji i forumiti, ovo je bio moj najteži survival do sada...
Dozvolite da vas kroz priču provedemo Pjer, Draxxor (koji će morat mjenjat nick u Hrxxor) i ja.
Zvao nas je Pjer da dođemo do Bjelovara, da nam ima nešta za reć.
Nama se sve nešto nije dalo, pa smo se pokušali na lijep način izvući; tipa: padat će snijeg, bit će minus, smrznut čemo se, past će nam drvo na glavu, poginut čemo...
A onda je Pjer izvukao asa iz rukava i napisao: "napaco sam svakom po dva komada vratine" i tu nas je dobio!
rekoh Draxxoru nek se u subotu u 7 u jutro nacrta u Sesvetama, spremio lonce, beštek i šalicu za kavu, i u jutro pičimo!
U jutro je cijelim putem bila takva magla da sam i maglenke morao upalit! Bio je to survajvl već na cesti! Cestovni survival
Magla, niš se ne vidi, ljudi se vuku onim autićima po cesti, a ja em nit sam kavu popio, em mi sline cure na pomisao na vratinu, pa dehidrirat ću do Bjelovara...
No stigosmo kolko tolko živi do Pjera, kojem je bilo uvjetovano da pod hitno skuva kafu!
Nakon okrijepe, potrpali smo se u auto i zaputili na mjesto budućeg događaja!
Nakon kratkog lutanja po šumi i traženja odgovarajuće lokacije za podići kamp, našli smo si mjesto uz srušeno stablo koje će nam osigurati materijal za zaklon, vatru i ine buškraftarije
Stablo je bilo hrastovo, pa nije bilo baš od prevelike koristi za većinu stvari, ali uokolo je bilo još kojekakvih srušenih stabala.
No najveći problem je bio taj što je sve bilo apsolutno mokro i smrznuto, čak do te mjere da je bilo teško raspoznati suho od sirovog stabla.
Kako ono buškraft pravila nalažu, prvo zaklon, pa voda, pa hrana, tim smo redosljedom i krenuli.
Prvo smo napravili ležaj na kojem čemo spavati, uvjet je bio da smo dobro odignuti od poda, ponudio sam svoju soluciju s prošlogodišnjeg vudelja, ista je bila jednoglasno opčeprihvaćena!
Tri balvana na pod, krupnije grane preko njih za podnicu i sitnije grančice i slično preko svega za dormeo udobnost.
onda smo pogledali gore, točno iznad glava su nam visile dvije podeblje grane, zrele za pad svakog trena, pa smo premjestili krevetac na sigurno.
Draxxor je cijelo vrijeme u nevjerici kimao glavom...
Preko smo još nabacili ceradu, karimate, na njih vreče za spavanje i sve zajedno fino pokrili tarpom!
Nakon skloništa slijedi voda, istu smo našli u obližnjoj grabi, ali smo ipak koristili onu koju smo ponijeli sa sobom, pa nam je ostalo vremena da dodamo i grijanje našoj nastambi.
Uz malo truda, puno muke i Draxxorova snažna pluća, uspjeli smo vatru upuhati u život.
Tu je uslijedio kratki predah uz treće survajvl pravilo; kobase
Koje nečete vidjeti jer sam ih prebrzo pojeo
Kasnije smo otišli po još malo materijala za buškraftarije, Pjer je spleo rešetku za roštilj od tri štapa i pčelarske žice i tada su komadi vratine pali za domovinu!
Kao što se vidi, pao je mrak, tu su stvari tek krenule nizbrdo, i tu je moj buškraft postao survajvl
Vatra je rastopila zaleđenu zemlju pred skloništem, pa smo uglavnom bili u blatu, a moje cipele, naravno propustile.
Pjerova fina rit zahtjevala je da se izradi stolac. Nakon izrade, moja fina rit je zaključila da se i njoj sviđa taj stolac, pa sam imao borbe s Pjerom, podsjeo bi me čim bi mu se prilika ukazala...
...a i ja njega! stolac je bio odličan, nazvali smo ga Tron!
Hrxxor nije došao na red da sjedi na tronu
I tako, uz dobar zalogaj, pićence i razgovore šire tematike, stiglo je vrijeme za leć i odspavat!
Mislim da je vrijedno spomenuti da me Pjer pokušao ubiti.
Naime, toliko me nasmijao, da sam na kratko prestao disati, pa sam se zagrcnuo i na kraju polio s kavom... sve je to bilo planirano tako, kažem vam!
A onda spavanje...
Ljudi moji, ja spavao NISAM!!!
To vam je bilo kao da spavate između dva agregata. Jedan dvotaktni od 2 kilovata, a drugi dizel od 50kw...
Kad se njih dva ugase, onda se upali moj, pa me to probudi, pa si zaležim ruku, pa se opet agregati upale, prvo samo jedan, pa i drugi, pa na kraju sva tri...
Inače spavam ko zaklan, šta je ovo bilo, pojma nemam! al sumnjam na Pjera! Zadnji put me probudio iz prekrasnog sna, da mu svijetlo upalim, da se vidi vratiti u kamp, a ovaj put mi uopće nije dao da spavam
U jutro oko pol 9, ja sam naravno prvi ustao, probudila me buka generatora, oba su radila!
A i morao sam na istakanje
Primjetio sam da je sve smrznuto pa sam ponovno zapalio vatru, da si odmrznem prste, skuham kavu i pojedem neku kobasu (grindanu, naravno) za doručak! Točka na i je bila da nema šećera, ova dva agregata troše gorku kavu
Još smo malo odsjedili, prošli kroz dojmove o ovom provodu, popakirali se i oko 12h napustili mjesto zločina
Valjda čemo uskoro opet
Dozvolite da vas kroz priču provedemo Pjer, Draxxor (koji će morat mjenjat nick u Hrxxor) i ja.
Zvao nas je Pjer da dođemo do Bjelovara, da nam ima nešta za reć.
Nama se sve nešto nije dalo, pa smo se pokušali na lijep način izvući; tipa: padat će snijeg, bit će minus, smrznut čemo se, past će nam drvo na glavu, poginut čemo...
A onda je Pjer izvukao asa iz rukava i napisao: "napaco sam svakom po dva komada vratine" i tu nas je dobio!
rekoh Draxxoru nek se u subotu u 7 u jutro nacrta u Sesvetama, spremio lonce, beštek i šalicu za kavu, i u jutro pičimo!
U jutro je cijelim putem bila takva magla da sam i maglenke morao upalit! Bio je to survajvl već na cesti! Cestovni survival
Magla, niš se ne vidi, ljudi se vuku onim autićima po cesti, a ja em nit sam kavu popio, em mi sline cure na pomisao na vratinu, pa dehidrirat ću do Bjelovara...
No stigosmo kolko tolko živi do Pjera, kojem je bilo uvjetovano da pod hitno skuva kafu!
Nakon okrijepe, potrpali smo se u auto i zaputili na mjesto budućeg događaja!
Nakon kratkog lutanja po šumi i traženja odgovarajuće lokacije za podići kamp, našli smo si mjesto uz srušeno stablo koje će nam osigurati materijal za zaklon, vatru i ine buškraftarije
Stablo je bilo hrastovo, pa nije bilo baš od prevelike koristi za većinu stvari, ali uokolo je bilo još kojekakvih srušenih stabala.
No najveći problem je bio taj što je sve bilo apsolutno mokro i smrznuto, čak do te mjere da je bilo teško raspoznati suho od sirovog stabla.
Kako ono buškraft pravila nalažu, prvo zaklon, pa voda, pa hrana, tim smo redosljedom i krenuli.
Prvo smo napravili ležaj na kojem čemo spavati, uvjet je bio da smo dobro odignuti od poda, ponudio sam svoju soluciju s prošlogodišnjeg vudelja, ista je bila jednoglasno opčeprihvaćena!
Tri balvana na pod, krupnije grane preko njih za podnicu i sitnije grančice i slično preko svega za dormeo udobnost.
onda smo pogledali gore, točno iznad glava su nam visile dvije podeblje grane, zrele za pad svakog trena, pa smo premjestili krevetac na sigurno.
Draxxor je cijelo vrijeme u nevjerici kimao glavom...
Preko smo još nabacili ceradu, karimate, na njih vreče za spavanje i sve zajedno fino pokrili tarpom!
Nakon skloništa slijedi voda, istu smo našli u obližnjoj grabi, ali smo ipak koristili onu koju smo ponijeli sa sobom, pa nam je ostalo vremena da dodamo i grijanje našoj nastambi.
Uz malo truda, puno muke i Draxxorova snažna pluća, uspjeli smo vatru upuhati u život.
Tu je uslijedio kratki predah uz treće survajvl pravilo; kobase
Koje nečete vidjeti jer sam ih prebrzo pojeo
Kasnije smo otišli po još malo materijala za buškraftarije, Pjer je spleo rešetku za roštilj od tri štapa i pčelarske žice i tada su komadi vratine pali za domovinu!
Kao što se vidi, pao je mrak, tu su stvari tek krenule nizbrdo, i tu je moj buškraft postao survajvl
Vatra je rastopila zaleđenu zemlju pred skloništem, pa smo uglavnom bili u blatu, a moje cipele, naravno propustile.
Pjerova fina rit zahtjevala je da se izradi stolac. Nakon izrade, moja fina rit je zaključila da se i njoj sviđa taj stolac, pa sam imao borbe s Pjerom, podsjeo bi me čim bi mu se prilika ukazala...
...a i ja njega! stolac je bio odličan, nazvali smo ga Tron!
Hrxxor nije došao na red da sjedi na tronu
I tako, uz dobar zalogaj, pićence i razgovore šire tematike, stiglo je vrijeme za leć i odspavat!
Mislim da je vrijedno spomenuti da me Pjer pokušao ubiti.
Naime, toliko me nasmijao, da sam na kratko prestao disati, pa sam se zagrcnuo i na kraju polio s kavom... sve je to bilo planirano tako, kažem vam!
A onda spavanje...
Ljudi moji, ja spavao NISAM!!!
To vam je bilo kao da spavate između dva agregata. Jedan dvotaktni od 2 kilovata, a drugi dizel od 50kw...
Kad se njih dva ugase, onda se upali moj, pa me to probudi, pa si zaležim ruku, pa se opet agregati upale, prvo samo jedan, pa i drugi, pa na kraju sva tri...
Inače spavam ko zaklan, šta je ovo bilo, pojma nemam! al sumnjam na Pjera! Zadnji put me probudio iz prekrasnog sna, da mu svijetlo upalim, da se vidi vratiti u kamp, a ovaj put mi uopće nije dao da spavam
U jutro oko pol 9, ja sam naravno prvi ustao, probudila me buka generatora, oba su radila!
A i morao sam na istakanje
Primjetio sam da je sve smrznuto pa sam ponovno zapalio vatru, da si odmrznem prste, skuham kavu i pojedem neku kobasu (grindanu, naravno) za doručak! Točka na i je bila da nema šećera, ova dva agregata troše gorku kavu
Još smo malo odsjedili, prošli kroz dojmove o ovom provodu, popakirali se i oko 12h napustili mjesto zločina
Valjda čemo uskoro opet
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
Re: preživjeli smo bjelovarsku zimsku noć...
HAHAHAHA odlicna prica stari kroz slike se vidi da vam nije bilo lako opstati na tom surovom terenu
A onda spavanje... Ljudi moji, ja spavao NISAM!!! je napisao/la:Duke
Born_Survivor- lingua
-
Broj postova : 449
Godine : 26
Datum registracije : 25.10.2014
Evo i mog doprinosa!
Što se hrkanja tiče, moram se ograditi, zaista ne znam o čemu kolga priča!
Nego da krenem, dobio poziv za Bjelovar, ide odlično društvo, ne smijem propustiti!
Dogovorili sve u jednom danu i našli se (nisam ni kasnio!!! )
Krenuli po magluštini iz Sesveta prema Bjelovaru do uvaženog kolege Pjera da mu smanjimo zalihu kave.
Našli se, srknuli kavitzu i krenuli prema šumi.
Moram napomenuti da nemam baš puno slika pošto sam slikao mobitelom, tako da se nisam nadao nekoj kvaliteti slika (baterije za fotić dao u plemenitiju svrhu- svijetlo)
Stigli na na prvobitno mjesto
Krenulo se sa postavljanjem kreveta
Pohvala Dukeu na lekciji iz čvorova, skroz korisno za znati!
Preseljeni krevet pošto nismo gledali da li će nam kaj bubnuti na glavu dok smo ga prvobitno slagali, posteljina isto tako namještena!
Pjer je donio i baldahin tako da nam sad krevetac izgleda skroz Gucci haha (al ozbač, moram si nabaviti taj tarp, super je)
Banda želi vatru
Sve mokro i zaleđeno, tako da nije bilo baš brzo paljenje vatre ko inače
Napokon se primilo
Kukri dominacija
Lagano sa kobasama započeli
Po rezultatima se činilo da ih Duke voli dosta reš (više nego ja čak hahah)
Započela izgradnja stolice
Toliko je dobra da se Duke povampirio
Pjer je izvuko tešku artiljeriju, šnicli od vratine
Čak je i izradio improviziranu rešetku!
Uhhh kad je zamirišalo
Stvarno Pjera moram pohvalii, pripremio je meso majstorski!! Al stari vještac neće reći kak paca!
Samo hrabro!!
Malo atmosfere. Pričanje prije spavanja se pretvorilo u plakanje od smijeha!
Postelja! Temperatura je prilično pala preko noći ( oko -7 je bilo), na svu sreću krevet je bio odlično napravljen. 9 sati smo spavali ko bebači!
Ujutro pogled iz kreveta, Duke već roka! Uopće ne znam zašto nije nastavio spavati hehehe
Doručak i next level toplinska obrada noža
Ljuti tron
Djeluje naspavano, zar ne?
Nažalost trebalo se početi spremati
Macani iz glavnih uloga
I lagano doma
To je to od mene, vrijeme provedeno odlično, ekipa za 10, puno puno smijeha i dobrih trenutaka je proživljeno! Jedva čekam opet!
Što se hrkanja tiče, moram se ograditi, zaista ne znam o čemu kolga priča!
Nego da krenem, dobio poziv za Bjelovar, ide odlično društvo, ne smijem propustiti!
Dogovorili sve u jednom danu i našli se (nisam ni kasnio!!! )
Krenuli po magluštini iz Sesveta prema Bjelovaru do uvaženog kolege Pjera da mu smanjimo zalihu kave.
Našli se, srknuli kavitzu i krenuli prema šumi.
Moram napomenuti da nemam baš puno slika pošto sam slikao mobitelom, tako da se nisam nadao nekoj kvaliteti slika (baterije za fotić dao u plemenitiju svrhu- svijetlo)
Stigli na na prvobitno mjesto
Krenulo se sa postavljanjem kreveta
Pohvala Dukeu na lekciji iz čvorova, skroz korisno za znati!
Preseljeni krevet pošto nismo gledali da li će nam kaj bubnuti na glavu dok smo ga prvobitno slagali, posteljina isto tako namještena!
Pjer je donio i baldahin tako da nam sad krevetac izgleda skroz Gucci haha (al ozbač, moram si nabaviti taj tarp, super je)
Banda želi vatru
Sve mokro i zaleđeno, tako da nije bilo baš brzo paljenje vatre ko inače
Napokon se primilo
Kukri dominacija
Lagano sa kobasama započeli
Po rezultatima se činilo da ih Duke voli dosta reš (više nego ja čak hahah)
Započela izgradnja stolice
Toliko je dobra da se Duke povampirio
Pjer je izvuko tešku artiljeriju, šnicli od vratine
Čak je i izradio improviziranu rešetku!
Uhhh kad je zamirišalo
Stvarno Pjera moram pohvalii, pripremio je meso majstorski!! Al stari vještac neće reći kak paca!
Samo hrabro!!
Malo atmosfere. Pričanje prije spavanja se pretvorilo u plakanje od smijeha!
Postelja! Temperatura je prilično pala preko noći ( oko -7 je bilo), na svu sreću krevet je bio odlično napravljen. 9 sati smo spavali ko bebači!
Ujutro pogled iz kreveta, Duke već roka! Uopće ne znam zašto nije nastavio spavati hehehe
Doručak i next level toplinska obrada noža
Ljuti tron
Djeluje naspavano, zar ne?
Nažalost trebalo se početi spremati
Macani iz glavnih uloga
I lagano doma
To je to od mene, vrijeme provedeno odlično, ekipa za 10, puno puno smijeha i dobrih trenutaka je proživljeno! Jedva čekam opet!
Draxor- bomber
-
Broj postova : 125
Godine : 32
Datum registracije : 08.09.2012
Odlican izlet i komican opis!
Mr.FOX je vec trebao nauciti da cepici za usi buku agregata pretvaraju i blagi sum valova..
Al znam kako mu je. Pobjegnes iz gradske buke u prirodu ocekujuci mir u tisinu a na kraju...
Mr.FOX je vec trebao nauciti da cepici za usi buku agregata pretvaraju i blagi sum valova..
Al znam kako mu je. Pobjegnes iz gradske buke u prirodu ocekujuci mir u tisinu a na kraju...
Zadnja promjena: Mraz; 18.01.16 7:08; ukupno mijenjano 1 put.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Ma dobit ce oni cepove za usta, ima granja
duke- mr.spika
-
Lijepo, sljedeci put se vidimo mi smo imali zimski spust tak da nisam mogel dojti
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
Odličan opis izleta uz koji sam se pošteno nasmijao
Što se tiče ovih agregata, ja se još uvijek zmislim prvog vudelja kad je ekipa valjda otjerala sve šumske stvorove iz šume
Možda je to bio cilj i kod Vas pa ti nisu rekli.. da Vas medo ne zgrabi i ne popapa kobase ova dvojica su lijepo to spriječila
Samo pitanje.. jel bilo zima kroz noć ?
Što se tiče ovih agregata, ja se još uvijek zmislim prvog vudelja kad je ekipa valjda otjerala sve šumske stvorove iz šume
Možda je to bio cilj i kod Vas pa ti nisu rekli.. da Vas medo ne zgrabi i ne popapa kobase ova dvojica su lijepo to spriječila
Samo pitanje.. jel bilo zima kroz noć ?
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
na trenutke... agregati su bili bolje obučeni u vrečama a i nešto toplije vreče su imali, sve u svemu, dalo se spavati, sam da nije buke
da smo spavali na podu umjesto na krevetu, smrzli bi se sigurno, puno je toplije na krevetu spavati!
da smo spavali na podu umjesto na krevetu, smrzli bi se sigurno, puno je toplije na krevetu spavati!
Zadnja promjena: duke; 18.01.16 11:54; ukupno mijenjano 1 put.
duke- mr.spika
-
Da cijenjeni forumiti Duke alias Cvijetić i Draxor alias Pčelica banuli su oko osam sati kod mene i nakon kave uputili smo se u šumu....
Tu se je Cvijetić presvukao...za večerašnji bal..no o balu poslje
Mjestimično je bilo snijega no većina se je otopila no tlo je smrznuto...
nakon što smo izabrali mjesto krenuli smo sa izradom ležaja..
ova je slika dokazni materijal...ovdje je vandal namjerno skršio ovaj exstravagantni model sjekire..lupao je malo jednom pa malo drugom stranom
nakon šta mi je strgao Pjerfoks Luxicu..Cbvijetić je nastavio izradu ogrjeva sa kukrijem je On ima kukri.....
i tada se krenulo sa izradom Trona..
pa malo hopa cupa sa vratinom
Tron i nije tako loše ispao ...
Cvijetić se je toliko hihohatao..a minutu prije toga sam mu lijepo rekao da ce se usvinjiti..no nije prošla ni minuta i uspio se je unerediti...
oko ponoći krenuli smo se spremati za počinak..tada je Cvijetić stidljivo zamolio može li ga netko poljubiti prije ponoći je pretvoriće se u ponoć u nešto odvratno i ružno..Posrnuli..tj. Pčelica je krenula već sa nježnim izrazom lica kada sam prekinuo ovo oštrim povikom..Draxxore ne ljubi ju..ne može se pretvoriti u nešto ružnije nego sada izgleda a i dobićeš ko zna kakav osip po usnama..fuj to...
Nakon cijele noći tijekom koje je radila teška mehanizacija stvarno je djelovao ispaćeno i umorno
slika-dokazni materijal broj dva..nisu njemu cipice promočile zato sto se je zemlja omeksala i voda krenula,,pogled na desnu mimitzu..ona ima luknju..a curica voli skakati po lokvicama..pa su capice mokre
jutarnja kava..i to dupla doza
noć je bila poprilično hladna no nije mi bilo hladno..tek mrvicu za tabane ali i to sam riješio..
oko podneva laganini smo sve počistili i nazad kući do mene..i tada šok..kuham kavu ...Cvjetić se smije ko lud a Pčelica je svukla hlače do koljena dok se vide tajice i te noge kao u banice..fuj to reko..stidljivo će tada Drax pa samo sam htio skinuti hlače da ne zamažem garnituru...nećeš razbojniče..oblači se ..pijte kavu i nosite se kući..no već je pao dogovor za idući bal vampira
Tu se je Cvijetić presvukao...za večerašnji bal..no o balu poslje
Mjestimično je bilo snijega no većina se je otopila no tlo je smrznuto...
nakon što smo izabrali mjesto krenuli smo sa izradom ležaja..
ova je slika dokazni materijal...ovdje je vandal namjerno skršio ovaj exstravagantni model sjekire..lupao je malo jednom pa malo drugom stranom
nakon šta mi je strgao Pjerfoks Luxicu..Cbvijetić je nastavio izradu ogrjeva sa kukrijem je On ima kukri.....
i tada se krenulo sa izradom Trona..
pa malo hopa cupa sa vratinom
Tron i nije tako loše ispao ...
Cvijetić se je toliko hihohatao..a minutu prije toga sam mu lijepo rekao da ce se usvinjiti..no nije prošla ni minuta i uspio se je unerediti...
oko ponoći krenuli smo se spremati za počinak..tada je Cvijetić stidljivo zamolio može li ga netko poljubiti prije ponoći je pretvoriće se u ponoć u nešto odvratno i ružno..Posrnuli..tj. Pčelica je krenula već sa nježnim izrazom lica kada sam prekinuo ovo oštrim povikom..Draxxore ne ljubi ju..ne može se pretvoriti u nešto ružnije nego sada izgleda a i dobićeš ko zna kakav osip po usnama..fuj to...
Nakon cijele noći tijekom koje je radila teška mehanizacija stvarno je djelovao ispaćeno i umorno
slika-dokazni materijal broj dva..nisu njemu cipice promočile zato sto se je zemlja omeksala i voda krenula,,pogled na desnu mimitzu..ona ima luknju..a curica voli skakati po lokvicama..pa su capice mokre
jutarnja kava..i to dupla doza
noć je bila poprilično hladna no nije mi bilo hladno..tek mrvicu za tabane ali i to sam riješio..
oko podneva laganini smo sve počistili i nazad kući do mene..i tada šok..kuham kavu ...Cvjetić se smije ko lud a Pčelica je svukla hlače do koljena dok se vide tajice i te noge kao u banice..fuj to reko..stidljivo će tada Drax pa samo sam htio skinuti hlače da ne zamažem garnituru...nećeš razbojniče..oblači se ..pijte kavu i nosite se kući..no već je pao dogovor za idući bal vampira
Zadnja promjena: PJER; 18.01.16 15:20; ukupno mijenjano 2 put/a.
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
nismo mi banuli oko 8 nego u 8!!
a pjerfoks luxicu mi je podvalio, otpala joj glava nakon što sam treći put udario njom u drvo...
bilo je tu još podvala, nemogu se svega ni sjetiti...
ma reko sam da sam imao borbe s Pjerom i to ne samo oko trona
...i sad me još pokušava ocrniti
a pjerfoks luxicu mi je podvalio, otpala joj glava nakon što sam treći put udario njom u drvo...
bilo je tu još podvala, nemogu se svega ni sjetiti...
ma reko sam da sam imao borbe s Pjerom i to ne samo oko trona
...i sad me još pokušava ocrniti
duke- mr.spika
-
Born_Survivor je napisao/la:HAHAHAHA odlicna prica stari kroz slike se vidi da vam nije bilo lako opstati na tom surovom terenuA onda spavanje... Ljudi moji, ja spavao NISAM!!! je napisao/la:Duke
stari moj, da sam napisao kako nam je stvarno teško bilo, pa ljudi više iz kuča nebi izlazili!
duke- mr.spika
-
Zakon druzenje, fino ste me nasmijali komentarima
pohvalr za Tron...skoro je ko onaj iz Igre prijestolja
Duke se fakat povampirio kad je zasjeo...moc korumpira
pohvalr za Tron...skoro je ko onaj iz Igre prijestolja
Duke se fakat povampirio kad je zasjeo...moc korumpira
jimkukri- lingua
-
Broj postova : 224
Godine : 43
Datum registracije : 05.05.2014
Tema postana na Esee forum: http://jungletraining.com/forums/showthread.php?52232-Camping-near-town-of-Bjelovar-(CROATIA)
Draxor- bomber
-
Lajkam lajkam vrlo lajkam
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
e sad da imamo još one nagradne igre za naj reportažu, ova bi zasigurno odnijela prvo i drugo mjesto
a možda bi bilo i konkurencije
zašto nema toga više?
a možda bi bilo i konkurencije
zašto nema toga više?
duke- mr.spika
-
zgodno je to mjesto iza Pjerove kuće. nagovorite Maxinu da organizira nagradnu igru pa odmah pokupite nagradu.
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
goxxon je napisao/la:zgodno je to mjesto iza Pjerove kuće. nagovorite Maxinu da organizira nagradnu igru pa odmah pokupite nagradu.
ti si glavni sponzor nagradne igre...Max veli da si daleko najokretniji i najsposobniji trgovac i mešetar na fhorumu,..prihvaća se tvoje sponzorstvo..
PJER- mr.spika
-
goxxon je napisao/la:zgodno je to mjesto iza Pjerove kuće. nagovorite Maxinu da organizira nagradnu igru pa odmah pokupite nagradu.
nemoj previše skretat pažnju na sebe, saznat čemo kad tad gdje ti je ono tvoje zdanje...
duke- mr.spika
-
a ovaj tzajatz gore nekakve nepostojeće dokaze podmeće, pa nemogu vjerovat....
duke- mr.spika
-
Angažirat ću Ivu za sponzora.
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
goxxon je napisao/la:Angažirat ću Ivu za sponzora.
kakav othac..takav sin..
PJER- mr.spika
-
duke- mr.spika
-
Migach je napisao/la:
Ovi bi i drveće otjerali da je korjenje malo pliće
duke- mr.spika
-
Ha ha ha svaka čast Odlična reportaža! Lijepo ste ležaj i zaklon složili:D Pohvalno utrošeno vrijeme
dux aeron- lingua
-
Broj postova : 372
Godine : 58
Datum registracije : 02.03.2013
Krasna reportaža. Ipak, posebno plijeni bezvremenska pojava kolege Pierrea, spritus movensa ove neustrašive družbe. Kakav atletski stas, koji pronitzljiv pogled i šeretski osmjeh... Grizli Adams bi mu jedino mogao cijepati drva !
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
Kolega Marko, zgodna Kia
Komplimente zavrjeđuje svakako i kolega Hrxor. Očito je, vrlo, khm, stamen mladić. Da se lovom bavi, vidio bih ga usred najgušće amorfe, Toz-16 u rutzi, a pred njim 4 krvožedna posavca nasrću na vepra...
Komplimente zavrjeđuje svakako i kolega Hrxor. Očito je, vrlo, khm, stamen mladić. Da se lovom bavi, vidio bih ga usred najgušće amorfe, Toz-16 u rutzi, a pred njim 4 krvožedna posavca nasrću na vepra...
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
Kolega Ivo, zahvaljujem se u ime kie!
duke- mr.spika
-
pusti Khiu Cvijetić..tahko i lahko ćeš je polupat..no TNT druzba složiće ti kariolu u kakvoj se Luj XIV vozio nije
PJER- mr.spika
-
ivo je napisao/la:Krasna reportaža. Ipak, posebno plijeni bezvremenska pojava kolege Pierrea, spritus movensa ove neustrašive družbe. Kakav atletski stas, koji pronitzljiv pogled i šeretski osmjeh... Grizli Adams bi mu jedino mogao cijepati drva !
Šjor Ivo.... mea culpa..no ne mogu ih samo tako ostaviti..volim ih..moji su..
PJER- mr.spika
-
A jeste mafija hahaha
Poezija samo takva
Poezija samo takva
Draxor- bomber
-
Stranica 1 / 2. • 1, 2
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 2.