FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...?

+4
Revengo
roy
Hombre
tagart
8 posters

Go down

Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...?

Postaj by tagart 27.11.15 14:28

Sličajno sam naišao na ovu web trgovinu....

https://www.lamnia.com/

navodno su smješteni u Finskoj...i poštarina je,navodno,  besplatna.....
cijene....koliko vidim...visoke, ali ne previše.....
a imaju dosta velik izbor.....(zombie tools)

uglavnom,  zanime me ...koliko dugo treba da stigne...i ostala iskustva , ako ih ima ?

.

Zadnja promjena: tagart; 27.11.15 14:41; ukupno mijenjano 1 put.

tagart
tipko
tipko

Male
Broj postova : 86
Godine : 43
Datum registracije : 30.11.2012

[Vrh] Go down

Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty Re: Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...?

Postaj by tagart 27.11.15 14:36

Naišao sam na još jedan webshop....
http://combatshop.it/en/

Vezano za talijnske proizvođače....FKMD i Extrema Ratio.......najpovoljnije cijene....
Naručio sam bio neki nož u ljetno vrijeme kad su bili na godišnjem...pa sam otkazao.....narudžbu.....jer mi se nije dalo čekati....

DA li netko ima iskustva...i da li je naručivao od njih....kakva je usluga....i da li je poštarina stvarno tako jeftina kako kažu..7 Eura...i 3-5 dana........?

.

tagart
tipko
tipko

Male

[Vrh] Go down

Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? Empty Re: Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...?

Postaj by tagart 27.11.15 14:44

Ovu Firmu također imam u bookmarku...
http://www.teraasekeskus.com/mainpage.asp?lan=eng

Lijepa stranica....cijene viskoke za prekooceanske prizvođače....ali relativno dobar izbor....

Kad želim naručiti....nema opcije za Hrvatsku......ali su mi na e-mail rekli da šalju.....

Da li ima netko kakva iskustva o ovoj firmi......?

.

tagart
tipko
tipko

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Hombre 27.11.15 15:44

tagart je napisao/la:DA li netko ima iskustva...i da li je  naručivao od njih....kakva je usluga....i da li je poštarina stvarno tako jeftina kako kažu..7 Eura...i 3-5 dana........?

Lamnia je poznata trgovina, a ni po EU nisu ništa mnogo lošije. Trgovine ko trgovine, uz to što imaju direktnu prodaju možeš naručiti ipreko neta. Tako ja psu naručujem hranu u Pet shopu koji je 600km daleko. Ja sam svoj ZT kupio od jedne firme u Slovačkoj i sve je prošlo glatko i neuporedivo jeftinije nego da sam ga kupovao u USA.
Jedan kuriozitet vezan baš za USA je da sam nedavno naručio un un balun za antenu koji je istina malen ali me poštarina došla 1,5$

Hombre
guru
guru

Male
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011

[Vrh] Go down

Postaj by roy 27.11.15 16:27

Lamnia je po mom iskustvu vrlo pouzdana, profesionalna i ima vrlo dobru službu za korisnike. Cijene su takve kakve jesu - neke su pristojne, a neke daleko preskupe, po mom mišljenju. Poštarina je bila besplatna za sve narudžbe do relativno nedavno, a sada je besplatna za narudžbe vrijednosti preko 55€.

roy
bomber
bomber

Male
Broj postova : 158
Godine : 913
Datum registracije : 05.11.2010

[Vrh] Go down

Postaj by tagart 27.11.15 17:57

[quote="Hombre"]
tagart je napisao/la: Ja sam svoj ZT kupio od jedne firme u Slovačkoj i sve je prošlo glatko i neuporedivo jeftinije nego da sam ga kupovao u USA.

Ako ti nije problem, da li bi mi mogao reći gdje si to kupovao ZT proizvode u Slovačkoj....?

I ne bih htio zadirati u privatnost,ali ako možeš reći koji si Z.Tool kupio?

Mene zanima Vakra, Reaver Clever, Rat Bastard, Felon i Hooligan. (moram se odlučiti za samo jednog).

Najozbiljnije sam razmišljao o Hellionu...ali je, nažalost, Retired......

.

tagart
tipko
tipko

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Revengo 27.11.15 19:52

Krajem osmog mjeseca sam si naručio sa lamnia webshopa Maxpeditionov Thermite Versipack i Boker Kwaiken fliper. Cijene ok! Najviše me je iznenadila pošta tj. poštarina tj. izostanak naplate iste. Brzina kojom sam dobio robu je bila, kako bi ameri rekli, ridiculously fast. Da ne pričam, priče dodao sam ispod i print screen trackinga. Sve u svemu definitivno ih imam na umu kod daljne kupovine...

Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? 6q86s7
Revengo
Revengo
tipko
tipko

Male
Broj postova : 93
Godine : 42
Datum registracije : 27.03.2014

[Vrh] Go down

Postaj by Hombre 27.11.15 21:50

tagart je napisao/la:Ako ti nije problem, da li bi mi mogao reći gdje si to kupovao ZT proizvode u Slovačkoj....?

I  ne bih htio zadirati u privatnost,ali  ako možeš reći koji si Z.Tool kupio?

Haha. Ma koja privatnost.
Nož sam kupio u Euro-knife jer mu je onda cijena bila otprilike kao na Amazonu pa kako sve iz Amerike ima u pravilu poveću poštarinu, carinici obožavaju njuškati po pošiiljkama koje dolaze od tamo i ako zaključe da je nešto skuplje šalju "čestitku" u vidu zahtijeva za ačunom (PCP) i onda bi bilo veselo da na to platim PDV i carinu ako ista postoji za tu vrstu proizvoda dok sam u EU oslobođen toga.
Inače kupio sam ZT 0801BLK i zadovoljan sam, a kupio sam ga... pa tako. Da imam nešto u džepu što nije 8Cr13MoV iako u pravilu teglim takve i sasvim dobro odrađuju zadaće kojekakvih sjeckanja od kupine i ostalih bodljikavih nastrljivaca, konopa, guljenja jabuka...

Hombre
guru
guru

Male
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011

[Vrh] Go down

Postaj by hyperion 28.11.15 13:34

I ja sam ovo ljeto kupio ZT od lamnie, paket dosao za 7 dana i imaju odlicno pracenje paketa. Cijene takve kakve su, ali ja super zadovoljan i planiram jos neke stvari kupiti jer stvarno imaju super izbor.
hyperion
hyperion
tipko
tipko

Male
Broj postova : 81
Godine : 47
Datum registracije : 03.04.2013

[Vrh] Go down

Postaj by rogziel 30.11.15 12:38

Prošle godine je 10-ak dana prije Božića bila odlična akcija na lamnia.com zbog toga preporučujem da još pričekaš par dana.
Cijene su kod lamnia-e od ove godine paprene. Ukinuli su poštarinu ali zato su povećali cijene na sve proizvode. U međuvremenu su opet uveli poštarinu za manje pošiljke, a cijene su još uvijek visoke.

rogziel
zelembara
zelembara

Male
Broj postova : 27
Godine : 48
Datum registracije : 29.01.2015

[Vrh] Go down

Postaj by vladomado10 30.11.15 18:58

Ne očekujte sniženja cijena noževa, samo poskupljenja, dolar raste i nastavit ce rast do 7.3 kad bi se trebao stabilizirati i tek pred ljeto počet padat.

MujNuž.sk ima trenutno najbolje cijene ZT-a u Europi (provjereno!) za nas Hrvate, jer je CZK trenutno dosta povoljan naspram HRK.
Za ZT LE najbolja trgovina je OutdoorTac iz Italije, kod nje se zna nac stvarno skrivenih dragulja.

@tagart Zombie Tools koji navodite je po meni samo fancy 1095 i 5160 po paprenoj cijeni, ako već želite najbolje na tržištu onda su to Miller Bros Knives, a Busse/Swamprat/Scrapyard je razina više.
vladomado10
vladomado10
lingua
lingua

Male
Broj postova : 477
Godine : 34
Datum registracije : 12.06.2013

[Vrh] Go down

Postaj by Zen 09.12.15 17:01

Kupljeno nekoliko proizvoda - paracord, neke sitnice, krpice, brzosušeći "underwear"...sve odlično i bez zamjerki.
Samo ne naručuj prije Božića jer ćeš se načekati Da li je itko kupovao Noževe u ovom web shopu...? 747986
A evo i popis većine EU sellera, možda nekome bude korisno:

http://www.worldknifedb.net/eng/eurovendeurs.htm

Zen
zelembara
zelembara

Male
Broj postova : 27
Datum registracije : 08.12.2015

[Vrh] Go down

Postaj by tagart 26.12.15 14:26

Evo da spomenem iskustvo u Ontario Knife Store

Ontario Knife Store

Najpovoljnije cijene za Ontario ....

Najjeftinija dostava iz Amerike......uz praćenje pošiljke

Ali...

Carina i porez su neizbježni.......i bilo bi mudro napomenuti prodavaču da stavi račun u paket na vidljivo mjesto ..... jer će ga sigurno otvoriti.....da izbjegnete one pozive iz carine gdje se mora dostaviti račun....i izgubiti tjedan dana

Čak, uza sve to opet ispadne bar 30% jeftnije od jedne naše firme koja na bahat i bezobrazan način nabije cijene za proizvode ove tvrtke......

.

tagart
tipko
tipko

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics