Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Godišnji
+3
Delete
Mraz
Marko
7 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.
Godišnji
Pošto sad imam vremena složiti "reportažu" evo nešto iz današnje šetnje. Lokaciju su decki iz Lepoglave vec svima ljepo predstavili a i decki koji su bili na okupljanju u Lepoglavi znaju o cemu je rijec. Nažalost teksta nebude jer fakat neznam o cemu bi pisao jer je ovo bila samo šetnja. Također primjetit cete cudne boje na slikama, okrivio bi svoj mobitel i white balance koji jebeno dobro funkcionira na smartphoneu, ocito. ne.
Tu završava civilizacija
I idemo v hostu : D
Bolno poznato
Put je laganica, makadam skroz
Downhill staza ako se ne varam
Svima vjerujem vec poznati teren
To je cilj
Mjesto kampa
Mjesto stršljena
And up we go
Eto vrh je blizu
Još malo
I eto, to je to, meni najdraže mjesto
Pogled na najljepši grad
Moj dobar drugar
Ovom prilikom sam i prvi put isprobao ruksak iz dekatlona, 30l, iznenadjujuce solidno napravljen, cijena mu je nikakva, win win situacija. Vjerujem da bude poslužil za krace izlete poput ovog, terru mi se neda nositi za ovakve stvari.
"oprema"
Hidratizacija
I zasluženi odmor
Otrov za žene, glodavce i ostale napasnike glavom, buffom i bradom
I za kraj slapić kojeg moj mobitel nije htio poslikati kak bi ja htel, a imal je potencijala, štaš
I to je to. Kaj da velim. Bolje ikakva reportaža nego nikakva.
Tu završava civilizacija
I idemo v hostu : D
Bolno poznato
Put je laganica, makadam skroz
Downhill staza ako se ne varam
Svima vjerujem vec poznati teren
To je cilj
Mjesto kampa
Mjesto stršljena
And up we go
Eto vrh je blizu
Još malo
I eto, to je to, meni najdraže mjesto
Pogled na najljepši grad
Moj dobar drugar
Ovom prilikom sam i prvi put isprobao ruksak iz dekatlona, 30l, iznenadjujuce solidno napravljen, cijena mu je nikakva, win win situacija. Vjerujem da bude poslužil za krace izlete poput ovog, terru mi se neda nositi za ovakve stvari.
"oprema"
Hidratizacija
I zasluženi odmor
Otrov za žene, glodavce i ostale napasnike glavom, buffom i bradom
I za kraj slapić kojeg moj mobitel nije htio poslikati kak bi ja htel, a imal je potencijala, štaš
I to je to. Kaj da velim. Bolje ikakva reportaža nego nikakva.
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
Re: Godišnji
Vid' ga, ko' mladi Anselmo!
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Ugodna setnjica. Bolje nego ko ja u zadnje vrijeme gledam prirodu samo kao pozadinu windows-ima...
Zanima me koliko su funkcionalni ti mali kompasi ko sto imas na fotografiji gdje su cigare, naocale itd.
Ja sam kao mali imao neki slican vjerovatno kineski koji nije bas najbolje funkcionirao, konkretno me zanima da li su brzi i koliki im je vijek trajanja, jer nekad mi je nepotrebno vaditi rectu iz ruksaka, ako i takav sluzi svrsi za ugrubo određivanje strana svijeta sto mi je potebno u 90% slucajeva kad koristim kompas.
Zanima me koliko su funkcionalni ti mali kompasi ko sto imas na fotografiji gdje su cigare, naocale itd.
Ja sam kao mali imao neki slican vjerovatno kineski koji nije bas najbolje funkcionirao, konkretno me zanima da li su brzi i koliki im je vijek trajanja, jer nekad mi je nepotrebno vaditi rectu iz ruksaka, ako i takav sluzi svrsi za ugrubo određivanje strana svijeta sto mi je potebno u 90% slucajeva kad koristim kompas.
Delete- lingua
-
Broj postova : 294
Godine : 30
Datum registracije : 09.01.2012
jesi ti onaj s vudelja kaj je navečer otišel?
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
@Mraz cak sam malo dirnut s komentarom hahaha : D
@Delete Konkretno ovaj na slici je funkcionalan, zapravo poprilicno sam zadovoljan, mislim da je došao uz cat mobitel, nisam siguran, button kompasi su ti ko i sve drugo, koliko para toliko muzike, na poslu koristimo za neke stvari kineske kompase kojih ima na bacanje a svi skup ne valjaju ko jedan pošteni
@Duke Jok, nisam bio na okupljanju tak da si me zamjenil
@Delete Konkretno ovaj na slici je funkcionalan, zapravo poprilicno sam zadovoljan, mislim da je došao uz cat mobitel, nisam siguran, button kompasi su ti ko i sve drugo, koliko para toliko muzike, na poslu koristimo za neke stvari kineske kompase kojih ima na bacanje a svi skup ne valjaju ko jedan pošteni
@Duke Jok, nisam bio na okupljanju tak da si me zamjenil
Marko- guru
-
Eh... znam da si i ti u duši prljava metalika.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Fora šetnja.
Rakursi fotki mogli su biti i malo raznovrsniji ali ozbiljnijih kritika nemam dapače pohvale kaj si i sebe i malo od opreme pofotkao.
Meni jedina stvar na tom djelu planine nad Lepoglavom kaj fali su intimni planinarski putevi. Cijela je planina prošarana makadamima za traktore a to mi malo razbija planinarsku idilu. Je da je tim širokim putevima pogotovo u grupama komotnije hodati ali ja ipak preferiram manje uže zemljano travnate puteljke.
Pohvale i za trud stavljanja reportaže.
Kaj nisi došao na Vudjelje
Rakursi fotki mogli su biti i malo raznovrsniji ali ozbiljnijih kritika nemam dapače pohvale kaj si i sebe i malo od opreme pofotkao.
Meni jedina stvar na tom djelu planine nad Lepoglavom kaj fali su intimni planinarski putevi. Cijela je planina prošarana makadamima za traktore a to mi malo razbija planinarsku idilu. Je da je tim širokim putevima pogotovo u grupama komotnije hodati ali ja ipak preferiram manje uže zemljano travnate puteljke.
Pohvale i za trud stavljanja reportaže.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
NAVIGATOR je napisao/la:
???
Da, to ti opče nije bilo fora!
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
@Mraz haha, tacno, bas sam zrtvoval kozu : D
@Navigator generalno se slažem s tobom, nadmorska visina je relativno mala i postoji mogucnost obrade zemlje u kojem god smislu pa se to i koristi. Ali ovaj dio koji ste svi vidjeli je samo dio, iako bi ja kao i svi htio vidjeti svašta i ici po kugli glupo mi je jer nit neznam kaj imam u vlastitom dvorištu pa sam usredotocen na to(a i nemam mogucnosti ruku na srce), nikad ne penjem ili se ne spuštam po istom putu, teško se izgubiti a svašta se može vdjeti, pa nek je i to izvorcic ili čista šuma vrijedi svakog metra. Ugl još tražim i istražujem al ima i toga kaj pricas Navigator, jedino kaj ak malo duže hodaš završiš u susjednj županiji ko ja jucer : D sljedeci put kad budete u lpg svi može se malo vrludati po bregima mada bi to decki iz lpg bolje izveli jer više kraj poznaju
Ugl decki hvala na komentarima, pokudama, zamjerkama sve je primljeno na znanje : )
Kaj se tiče dolaska na okupljanje iskreno ne sjecam se koji je razlog bio
@Navigator generalno se slažem s tobom, nadmorska visina je relativno mala i postoji mogucnost obrade zemlje u kojem god smislu pa se to i koristi. Ali ovaj dio koji ste svi vidjeli je samo dio, iako bi ja kao i svi htio vidjeti svašta i ici po kugli glupo mi je jer nit neznam kaj imam u vlastitom dvorištu pa sam usredotocen na to(a i nemam mogucnosti ruku na srce), nikad ne penjem ili se ne spuštam po istom putu, teško se izgubiti a svašta se može vdjeti, pa nek je i to izvorcic ili čista šuma vrijedi svakog metra. Ugl još tražim i istražujem al ima i toga kaj pricas Navigator, jedino kaj ak malo duže hodaš završiš u susjednj županiji ko ja jucer : D sljedeci put kad budete u lpg svi može se malo vrludati po bregima mada bi to decki iz lpg bolje izveli jer više kraj poznaju
Ugl decki hvala na komentarima, pokudama, zamjerkama sve je primljeno na znanje : )
Kaj se tiče dolaska na okupljanje iskreno ne sjecam se koji je razlog bio
Marko- guru
-
HAhahah legendo, ni te bilo 100 let!
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.