Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
5 vs 1
+4
Mraz
pirat
duke
Otto Rino
8 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: URBANO PREŽIVLJAVANJE :: ULIČNO PREŽIVLJAVANJE (Street fight)
Stranica 1 / 1.
5 vs 1
Nocas su mi na vrata dida i babe kucalo nekih 5 likova s majicama preko glava.Derali su se da su maskare...Did im je reka da idu ca ali oni nisu poslusali i nastavili su lupati i vikati.Srecom nisu uspili razbiti vrata i uci unutra jer da su uspili did i baba ne bi pruzili nikakav otpor(imaju preko 80 godina) i ko zna sto bi bilo.Naravno sve je prijavljeno policiji.Ali ta policija nije bas nesto brza i ako je grad jako mali,a uz to nisu u fizickoj formi i vecina ih ne zna(ne smije) pucati.Tako da ja idem kod dida i babe da ne budu sami veceras.Sa sobom nosim sikiru,noz i elektrosoker.Spreman sam na sve,da imam pistolj nosio bi i pistolj.Ja cu zakljucati vrata i staviti nesto tesko na vrata i naravno ako ovi dodu nazvati policiju.Ali ako uspiju provaliti necu ih stediti niti malo makar me dozivotno zatvorili.Hodnik je uzak tako da tesko da ce mi iza leda nece biti niko.Pravno smo poduzeli sve sto smo mogli ali kao sto sam reka policija nije bas brza,a nije ih ni briga.Nemojte me pokusati odgovarati ili tako nesto jer znamo i ja i vi kako bi vi postupili u takvoj situaciji.Moje pitanje je kakve su moje sanse protiv njih 5?Oni su vjetojatno ne naoruzani jer ne ocekuju otpor od dvoje starih ljudi.
Otto Rino- tipko
-
Broj postova : 95
Godine : 25
Datum registracije : 03.11.2013
Re: 5 vs 1
postavi zamke oko vrata, neka vise s drveta dok se murija dogega...
mani se noža, još češ ti naj####, šoker je jedino dobro šta si nabrojao, nabavi i peper spray ili 2, kad uđu u hodnik, zalij ih ko cvijeće, malo štapom po nogama da ne ode daleko, pa šokerom da se umiri i veži bar jednog, da dočeka muriju, dalje će oni! eto, tako bi ja
mani se noža, još češ ti naj####, šoker je jedino dobro šta si nabrojao, nabavi i peper spray ili 2, kad uđu u hodnik, zalij ih ko cvijeće, malo štapom po nogama da ne ode daleko, pa šokerom da se umiri i veži bar jednog, da dočeka muriju, dalje će oni! eto, tako bi ja
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
Ne idem bez noza nikako.Iz ruke mi ga sigurno nece uzeti,a elektrosoker se isprazni i kud onda.Suzavac ne stignem naruciti,a mislim da ga nemam di kupiti nego preko interneta.Nije bas zgodno mahati stapom jer je uzak hodnik.
Otto Rino- tipko
-
imaš peper spreja u pet shopu, army shopu, lovačkom shopu... skoro u svakom shopu...
to ti je najbolja solucija!
a da podebljaš svoje redove? pozovi par frendova, ako vas bude više, možda odustanu!
i uzmi kraći štap
to ti je najbolja solucija!
a da podebljaš svoje redove? pozovi par frendova, ako vas bude više, možda odustanu!
i uzmi kraći štap
duke- mr.spika
-
Ali ja sam iz zadra.
Pozvat cu jednog ali taj hodnik je uzak tako da nema koristi od ljudi kad moraju svi ici 1 po 1.A i nema mjesta za spavanje tako da smo nas dva najvise sto mogu dovesti ako uopce bude ima muda doci.
Pozvat cu jednog ali taj hodnik je uzak tako da nema koristi od ljudi kad moraju svi ici 1 po 1.A i nema mjesta za spavanje tako da smo nas dva najvise sto mogu dovesti ako uopce bude ima muda doci.
Otto Rino- tipko
-
pa ima i u zadru valda nekakvih shopova!?
oprosti ako nebi smio pitat, ali di su ti roditelji? zašto se ti moraš borit protiv 5 bandita??
oprosti ako nebi smio pitat, ali di su ti roditelji? zašto se ti moraš borit protiv 5 bandita??
duke- mr.spika
-
To su did i baba s materine strane.Mater se ne moze boriti,caca radi(sad je bio na godisnjem prije tjedan dana).Niko drugi nema osim mene.
Otto Rino- tipko
-
onda odvedi babu i didu neka prespavaju kod tebe, tako niko neće stradat!
duke- mr.spika
-
E i onda ce uci u kucu,sve razbiti,pokrasti i niko nece znati ko je to napravio.A stete ce biti nekoliko tisuca eura.To nije trajno rjesnenje.Trajno rjesenje je ili da ih uhvati policija ili da ih ja spremim u bolnicu(lose rjesenje ali u krajnjem slucaju...)
Otto Rino- tipko
-
Otto Rino je napisao/la:Ali ta policija nije bas nesto brza i ako je grad jako mali,a uz to nisu u fizickoj formi i vecina ih ne zna(ne smije) pucati.
pises gluposti.
da tvoj caca to shvaca imalo ozbiljno, otisa bi on tamo bez obzira na posao
pirat- mr.spika
-
Broj postova : 1217
Datum registracije : 19.01.2012
A nije bas u dobrim odnosima s njima.Komplicirano je...
Otto Rino- tipko
-
Hm. Prvo i osnovno, ti kao klinac od 16 godina ne mozes i neces zaustaviti petoricu (odraslih) muskaraca pa i da imas pistolj - jer ga ne znas koristiti a zivot nije video igrica. Ni da dignes 200 u mrtvom opet ne bi mogao, zato se nemoj zavaravati.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
a kao drugo?
duke- mr.spika
-
Godine, neiskustvo, nacin razmisljanja, ne posjedovanje znanja i vjestina govoru o tome da ne bi moga to sta planira. Ja jedino ne vidin kakve veze dizanje u mrtvome ima s tin. Pa makar bilo to i dvi tone utega. Nije bas da ce se natjecat u dizanju tezina. Da si navea nemas taj i taj pojas, nemas odradjene godine na pravo misto, nemas rezultate u odredjenome iza sebe onda ok. Ali ovako si moga slobodno navest: "i da si u stanju okopati motikom 500m2 polja opet ne bi mogao, zato se nemoj zavaravati". Zapravo ovaj rad motikon bi mu i pomoga posto planira koristit oruđaMraz je napisao/la:Hm. Prvo i osnovno, ti kao klinac od 16 godina ne mozes i neces zaustaviti petoricu (odraslih) muskaraca pa i da imas pistolj - jer ga ne znas koristiti a zivot nije video igrica. Ni da dignes 200 u mrtvom opet ne bi mogao, zato se nemoj zavaravati.
zuzonja- spikač
-
Broj postova : 629
Datum registracije : 06.11.2012
Ne virujem da su odrasli.Vjv su par godina stariji od mene.Neznam tocno razlog napada ali mislim da je zbog nacionalnosti.A osim toga da uspijem makar prvog stresti sokerom vjerojatno ce se ostali razbjezati(mozda budu i pijani).Vi ste si odma zamislili da su neki komandosi od 120kila i 2metra.Da imam teleskop i suzavac-dva ne bi bilo problema,a ovako bi vise isa na zastrasivanje.
Otto Rino- tipko
-
ako su tvoje godiste i okolo i ako imas neko znanje ili iskustvo pa makar bilo klepanje u vrticu ostavi se svih alata osim suzavca, iskoristi prostor hodnika i malo se posajbaj. I ne svacaj to tako ozbiljno
zuzonja- spikač
-
Broj postova : 629
Datum registracije : 06.11.2012
Crni moj Otto!
ako je tebi baš do tučnjave i zacrto si da češ ih dočekat, a nas si došo samo pitat na koji način da popiješ batine, onda si to trebo njih pitat!
mi smo ti rekli šta možeš napravit, šta bi trebo (makni se nek odrasli riješe, ili se maknite svi, jebeš imovinu) i rekli smo ti šta nebi trebo!
a ti sad odluči!
ja da mogu zaključo bi ovu temu.
ako je tebi baš do tučnjave i zacrto si da češ ih dočekat, a nas si došo samo pitat na koji način da popiješ batine, onda si to trebo njih pitat!
mi smo ti rekli šta možeš napravit, šta bi trebo (makni se nek odrasli riješe, ili se maknite svi, jebeš imovinu) i rekli smo ti šta nebi trebo!
a ti sad odluči!
ja da mogu zaključo bi ovu temu.
duke- mr.spika
-
hahahhaahaahhaah kako sam se nasmijao hahahaa
zvuci kao radnja iz nekog filma sa stalloneom ili arnoldom hahahahaha
zaboravljen od svoje postrojbe pokusava prezivjeti sam protiv svih u babinoj kuci
bez uvrede al smijesan si
zvuci kao radnja iz nekog filma sa stalloneom ili arnoldom hahahahaha
zaboravljen od svoje postrojbe pokusava prezivjeti sam protiv svih u babinoj kuci
bez uvrede al smijesan si
Sule_HR- bomber
-
Broj postova : 100
Godine : 30
Datum registracije : 17.12.2013
Aj lock vidim ja da tu nema koristi.Koji odrasli,di su odrasli?Nema ih,nisu tu.Najvjerojatnije ce policija to risiti ali ako zakasne sto onda?Onda pustiti da razbiju stan,dida,babu?Radije cu biti tamo ja pa ja dobiti batina nego did i baba od 80godina.Nemam zvati koga odraslog.A i da imam ne mogu mu reci mozda dode 5 likova I mozda provale vrata pa ti dodi spavaj u kuci 3-4 dana i cekaj ako oni dodu.
Otto Rino- tipko
-
Da je ista ozbiljno netko bi dosao, ovo je vise mi se cini zajebancija par pijanih maloljetnika. Samo jos ti tamo falis da mlataras sikirom i neznam ni ja sta radis.
Sule_HR- bomber
-
Broj postova : 100
Godine : 30
Datum registracije : 17.12.2013
zuzonja je napisao/la: Ja jedino ne vidin kakve veze dizanje u mrtvome ima s tin.
Pa mislio sam da je očito - radi se o pojmu fizičke snage potrebne za jedan takav suludi pothvat poput obračuna s petoricom starijih (pa vjerovatno i težih/jačih) protivnika. Mrtvo je ovdje samo primjer nedostižnosti, nebitno je.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
Ja se samo pitam zato ne bi zovnuo policiju i objasnio sve, rekao da su sinoc "napali" i da te je strah da veceras opet ne napadnu ? Jer sa svojih 16 godina, sam na njih 5 stariji, mislim da ne mozes puno toga. A ako si toliko tvrdoglav i ako i dalje hoces bez icije pomoci da to sve izvedes... soker i peper sprejevi.
i jos jedno pitanje... kako znas da su oni namjerno dosli na vrata tvoje obitelji? Mislim mozda su pogrjesili kucu, zalutali, bili pijani i drogirani, "prankali" ili nesto slicno.
1. uopce ne znas dal su ozbiljni
2. nikako ne mozes znati da ce se vratiti (vece su sanse da nece nego da hoce)
Obavjesti nas kako je proslo al ja mislim da se niko nece ni pojaviti.
i jos jedno pitanje... kako znas da su oni namjerno dosli na vrata tvoje obitelji? Mislim mozda su pogrjesili kucu, zalutali, bili pijani i drogirani, "prankali" ili nesto slicno.
1. uopce ne znas dal su ozbiljni
2. nikako ne mozes znati da ce se vratiti (vece su sanse da nece nego da hoce)
Obavjesti nas kako je proslo al ja mislim da se niko nece ni pojaviti.
SmitoBona- lingua
-
Broj postova : 440
Godine : 33
Datum registracije : 27.12.2014
Mraz-Ja se ne zelim obracunavati s 5 ljudi ali ako provale u stan sto drugo ostaje?Da ih je 50 ja cu opet stati na vrata jer nemam sto drugo.
Ma sve se poduzelo s policijom,proci ce patrola i sve ali nekako sumljam u tu njihovu policiju.Ja isto mislim da nece opet doci ali ako dodu...
Ma sve se poduzelo s policijom,proci ce patrola i sve ali nekako sumljam u tu njihovu policiju.Ja isto mislim da nece opet doci ali ako dodu...
Otto Rino- tipko
-
Otto Rino je napisao/la:Mraz-Ja se ne zelim obracunavati s 5 ljudi ali ako provale u stan sto drugo ostaje?Da ih je 50 ja cu opet stati na vrata jer nemam sto drugo.
steta sto kod nas nije zakon kao u pojedinim americkim drzavama... tipa ako ti neko udje u dvoriste da imas pravo da pucas na njega... al opet zapamti, sta god da se dogodi odgovarat ces pred zakonom za to... zato dobro zapamti da sve sto uradis kazes da si uradio u samoodbrani
SmitoBona- lingua
-
Broj postova : 440
Godine : 33
Datum registracije : 27.12.2014
Otto Rino je napisao/la:proci ce patrola i sve ali nekako sumljam u tu njihovu policiju.
ciju njihovu?
pirat- mr.spika
-
Broj postova : 1217
Datum registracije : 19.01.2012
Dragi forumaši,vidim da ste smetnuli s uma da raspravljate sa maloljetnom osobom.Nimalo bezazlena situacija,promislite malo.
Neću dozvoliti da se pretvori u lakrdiju ili nešto još gore.
Otorinac-ne vidim svrhu otvaranja ovog pitanja kada već imaš plan (btw opasan i nepromišljen) i ne slušaš uopće savjete i mišljenja.
Zbog svega gore navedenog zaključavam.
Neću dozvoliti da se pretvori u lakrdiju ili nešto još gore.
Otorinac-ne vidim svrhu otvaranja ovog pitanja kada već imaš plan (btw opasan i nepromišljen) i ne slušaš uopće savjete i mišljenja.
Zbog svega gore navedenog zaključavam.
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: URBANO PREŽIVLJAVANJE :: ULIČNO PREŽIVLJAVANJE (Street fight)
Stranica 1 / 1.