| EKA Sweden | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
payser tipko

Broj postova : 84 Godine : 42 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 17.07.2014
 | Naslov: EKA Sweden 11.04.15 22:42 | |
| Evo malo o sporednom glumcu koji postaje glavni .. Sa Morom sam imao samo ugodna iskustva i tlačio sam je na sve moguće načine,zapravo to je bilo zlostavljanje. Otprilike sam istu sreću osjetio kad sam pročekirao malo bolje Eku. EKA 10 Folder Najkraće za opisati je,"pravi Edc" u punom smislu riječi. U hvatu je vrlo ugodna,no ne i izdašna.Manja drška nego na Reconu ali svejedno anatomskog oblika.Ustvari odgovara opisu.Ponavljam,Edc. Idealnih je dimenzija za moj ukus. Jednostavna ko Yugo oštra ko žilet.Back lock na mjestu.Čvrsto i bez blade playa ikamo.. U ruci daje do znanja da je za fine pa i precizne radove.Okomiti hvat poput olovke pretvara je kirurški instrument.Za probu sam odvoji kožu, opnu i meso od zgloba ko ničim..zakon. Neznam koji bi limiti i hard testovi priličili ovakvom nožu,ali ako je u pitanju rezanje i lakša upotreba,guljenje i struganje..definitivno je best buy sa cijenom. Nije šminka,ali je čistih linija i radno nastrojena,raspoložena za sve što bacite pod nju.. Pravi pandan njoj sam vidio u Victor inoxu Hunter pro,ali mi on ne daje nikakvu povratnu informaciju.U ruci mi je i vrlo je sličan koncepcijski ali nedorečen.Čelik uglavnom nepoznat,trom i neodređen...neznam. Sandvik poznat,provjeren,odličan.Šljakerić.I kad ga razvališ guštaš jer za razumnu svotu odeš po drugi.. Za par dana idem po velikog brata W12.Očekujem dosta od njega,jer je cener dosta visoko postavio ljestvicu u mojoj glavi.. Slike. [img]  [/img] [img]  [/img] [img]  [/img] |
|
 | |
vladomado10 spikač

Broj postova : 504 Godine : 28 Lokacija : LOL Datum registracije : 12.06.2013
 | Naslov: Re: EKA Sweden 11.04.15 23:25 | |
| Kirurški instrument kažete, da bacim ovo?  |
|
 | |
Hombre guru

Broj postova : 2688 Godine : 63 Lokacija : Jug Hrvatske Datum registracije : 05.06.2011
 | Naslov: Re: EKA Sweden 11.04.15 23:29 | |
| Počeo si i skalpele sakupljat |
|
 | |
vladomado10 spikač

| Naslov: Re: EKA Sweden 11.04.15 23:45 | |
| Meni plaćaju da koristim nož, hahahah, san svakog knifenuta, danas su radili: 6 šivanja, dvije resekcije, jedna punkcija. P.S. nožeki su od elmaxa  , tako da ja imam jednokratni elmax  . |
|
 | |
Hombre guru

Broj postova : 2688 Godine : 63 Lokacija : Jug Hrvatske Datum registracije : 05.06.2011
 | Naslov: Re: EKA Sweden 11.04.15 23:50 | |
| Zašto jednokratni? Je li se istupe ili iz higijenskih razloga. |
|
 | |
vladomado10 spikač

| Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 0:12 | |
| Pa skalpel mora bit jednokratni, sterilan, ne bi bilo humano koristit ga dva puta, zar ne? |
|
 | |
Mraz master

Broj postova : 6747 Godine : 32 Lokacija : Delnice Datum registracije : 26.02.2010
 | Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 0:18 | |
| Hm... skupljaj to pa neka ti Karlo prekuje u oštricu po vlastitom dizajnu  |
|
 | |
Okibex spikač

Broj postova : 703 Godine : 23 Lokacija : Kutina Datum registracije : 27.11.2012
 | Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 0:20 | |
| |
|
 | |
vladomado10 spikač

| Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 0:24 | |
| Moje iskustvo s elmaxom, toliko dobar da ga bacam nakon upotrebe  hahah. Teški off topic jel zna ko tko je uvoznik QuikClota ili drugih tvari za spriječavanje krvarenja(chitosan, kaolin, zeolit), upravo gledao Mirka i zadivljen sam koliko je ta tvar učinkovita, drži onu razbijenu arkadu, pa bi ga htio nabavit pred ljeto jer bude i noža i metaka na poslu  |
|
 | |
Mraz master

Broj postova : 6747 Godine : 32 Lokacija : Delnice Datum registracije : 26.02.2010
 | Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 0:43 | |
| Hm... mislim da za QuickClot nema zastupnika u HR no zato je StivTrade zastupnik za Celox ako ti to odgovara. |
|
 | |
vladomado10 spikač

| Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 0:46 | |
| U setu imam samo Celox granule, al to je ništa kod ozbiljnijeg krvarenja |
|
 | |
payser tipko

| Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 1:05 | |
| - vladomado10 je napisao/la:
- Kirurški instrument kažete, da bacim ovo?
Krvavi ste .. ne treba vas više od dvoje da napravite sprdačinu od posta ...a tih skalpela nažalost imam i ja po kući. |
|
 | |
Hombre guru

| Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 22:17 | |
| - payser je napisao/la:
- EKA 10 Folder
Veoma mi je drago da si našao nož po svom ukusu. Zadnji put mi forum nije odmah otvorio slike pa sam ih preskočio. Meni izgleda simpatično i upotrebljivo. Kakav je stvarno pokazat će kao i uvijek budućnost. |
|
 | |
Fratt MODERATOR

Broj postova : 4703 Godine : 39 Lokacija : .- -. -.-. .. . -. - / ..-. --- .-. . ... - ... Datum registracije : 30.09.2010
 | Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 23:35 | |
| Da je nekakva futrola na Swingblade-u već bi ga piknuo,izgleda vrlo upotrebljiv alat za obaviti guljenje...ni ovaj "mali" nije za odbaciti. Al opet,Ivo ne voli sandvik pa sam i ja poprimio neku uvjetovanu odbojnost prema istom.   Popijem maksimalno 5 piva godišnje. - titanijum je napisao/la:
Koliko je ovo teško , najbolje ja ilustracjia, kao da čelije mozga , učinite regenerativnim .A one se ne regenerišu.Hvala Bogu.
"Pulsov sam vrtio po ruci i oduševio se, osim što je, kao i većina ovdje prikazanih majstorija naših forumita, za moj ukus predebel!" g. Ivo, 1912.- |
|
 | |
maxina MODERATOR

Broj postova : 3025 Godine : 49 Lokacija : Sisak Datum registracije : 19.11.2011
 | Naslov: Re: EKA Sweden 12.04.15 23:40 | |
| - Fratt je napisao/la:
- Da je nekakva futrola na Swingblade-u već bi ga piknuo,izgleda vrlo upotrebljiv alat za obaviti guljenje...ni ovaj "mali" nije za odbaciti.
Al opet,Ivo ne voli sandvik pa sam i ja poprimio neku uvjetovanu odbojnost prema istom. 
Isto tako je i dotični meni sažeo svoje dojmove o Eki..."Eka je meka".Pričao je to iz njegovih lovačkih (ne)iskustava.  Hombre:Ulažem oštar protest u svezi potpisa kolege Maxine. |
|
 | |
payser tipko

| Naslov: Re: EKA Sweden 13.04.15 9:54 | |
| Inače nisam ljubitelj kojekakvih testova sa Yubitoa ali se videu jasno vidi da nož pristojno odrađuje sve što će meni ikad trebat..s obzirom da nosim Camp 10 za pizdarije.
https://www.youtube.com/watch?v=VdQML0U1LaM https://youtu.be/nhQlh6O6OMc |
|
 | |
Hombre guru

| Naslov: Re: EKA Sweden 13.04.15 10:07 | |
| Ima dobre rukavice |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: EKA Sweden  | |
| |
|
 | |
| EKA Sweden | |
|