| Ispraznite svoje džepove | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
maxina MODERATOR

Broj postova : 3025 Datum registracije : 19.11.2011
 | Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 11.06.16 0:30 | |
| Ova dva nabrojena slučaja-film festival i vaterpolo utakmica-spadaju pod javna okupljanja i u rastezljivom tumačenju može se ostati bez omiljenih nam oštrih ljubimaca. S druge strane,kako veli Delete,puno se može dobiti s normalnim,kulturnim ponašanjem kada već imamo susret s policijom.Inaćenje,pametovanje može nepotrebno zakomplicirati situaciju jer su im danas ruke dosta "vezane" svim mogućim zakonskim ograničenjima i internim kontrolama tako da,za razliku od prije,ne mogu tek tako maltretirati ljude nekažnjeno. Izuzetaka uvijek ima s obje strane naravno....nadam se rijetkih. |
|
 | |
Hombre guru

Broj postova : 2688 Godine : 63 Lokacija : Jug Hrvatske Datum registracije : 05.06.2011
 | Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 11.06.16 10:35 | |
| Ljudi su stoka u što si se i sam bezbroj puta mogao uvjeriti. S obje strane. Oba slučaja jesu javna okupljanja ali sve zavisi koliko se procijeni da je rizično pa gledaju više ili manje. I da, valjda stoti put ponovim važno je tko si jer kad si vidio da su bogatom bankaru, političaru, medijskoj zvijezdi... na ulici kopali po džepovima. Njih kad izgube podršku u pravilu privode s lisičinama uz live TV pratnju |
|
 | |
termit520 bomber

Broj postova : 197 Godine : 43 Lokacija : Split Datum registracije : 10.04.2015
 | Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 13.06.16 23:08 | |
| |
|
 | |
maxina MODERATOR

Broj postova : 3025 Godine : 49 Lokacija : Sisak Datum registracije : 19.11.2011
 | Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 13.06.16 23:48 | |
| Zanimljiv sadržaj džepova.Samo me zanima kako izgleda džep kada je čaša unutra?
Btw-molim te fotke bi trebale biti veličine do 800x600,čini mi se da je ova malo prevelika.  Hombre:Ulažem oštar protest u svezi potpisa kolege Maxine. |
|
 | |
termit520 bomber

| Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 14.06.16 0:04 | |
| ma kolega,to svaki odrasli,odgovorni i ozbiljni muškarac mora imati u džepu,može i čaša u džep,sve se može kad se hoće... |
|
 | |
maxina MODERATOR

Broj postova : 3025 Godine : 49 Lokacija : Sisak Datum registracije : 19.11.2011
 | Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 14.06.16 0:14 | |
| - termit520 je napisao/la:
- ma kolega,to svaki odrasli,odgovorni i ozbiljni muškarac mora imati u džepu,može i čaša u džep,sve se može kad se hoće...
Slažem se ali me strah imati staklene predmete na tako "osjetljivom" mjestu!  Hombre:Ulažem oštar protest u svezi potpisa kolege Maxine. |
|
 | |
termit520 bomber

| Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 14.06.16 0:21 | |
| |
|
 | |
Hombre guru

Broj postova : 2688 Godine : 63 Lokacija : Jug Hrvatske Datum registracije : 05.06.2011
 | Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 14.06.16 10:29 | |
| - maxina je napisao/la:
- Btw-molim te fotke bi trebale biti veličine do 800x600,čini mi se da je ova malo prevelika.
Sinoć si se nalio i još se nisi otrijeznio. Vidiš da je slika u portrait modu. |
|
 | |
Salix tipko

Broj postova : 81 Godine : 46 Lokacija : SK Datum registracije : 08.09.2015
 | Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove 28.08.16 9:38 | |
| U džepovima u principu ne nosim ništa ( uvijek torbica ). Sadržaj je različit i mijenja se ovisno kud idem. Najčešće imam sada Mobitel,olovku,malu lampicu ( pola olovke sa led svjetlom), skalper, plastične vezice, uski, privjesak ( na njemu- privjesak metar, ispleten komad užeta 3mm, fluo. smajlića, grickalicu ključ od kuće, kopču za druge ključeve ) pločicu za trgovačka kolica
Ponekad - kad mi zatreba multialat ( kliješta ), džepni preklopni nožić ( no name kina ), bitove ( 4 kom )+ručku
nekad sam nosio po potrebi nešto slično kubotanu, sprej papar, |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Ispraznite svoje džepove  | |
| |
|
 | |
| Ispraznite svoje džepove | |
|