FORUM PREŽIVLJAVANJA

prvi Hrvatski forum preživljavanja, bushcrafta, pustolovine i prirode
 
Početna stranicaO autoruRegistracijaLogin

Share | 
 

 PRVI FORUMSKI PASS-AROUND P.F.P.A - P R A V I L A

Go down 
Autor/icaPoruka
Ikarus
ADMIN
ADMIN
avatar

Male
Broj postova : 2581
Godine : 35
Lokacija : zg / krk
Datum registracije : 06.03.2010

PostajNaslov: PRVI FORUMSKI PASS-AROUND P.F.P.A - P R A V I L A   15.04.14 17:18

Najvaljujem P.F.P.A - Prvi Forumski Pass Around

Cilj PASS AROUNDA je da korisnici lakše i bolje upoznaju opremu koja ih zanima i sami uvide određene prednosti i mane iste.

PRAVILA

1. SURVIVAL FORUM nije odgovoran za moguće nestanke predmeta koji su u "pass around-u", niti se može smatrati odgovoran za predmete niti njihovo stanje kao ni eventualne ozljede korisnika (ako se one dese prilikom "pass around-a") koji koriste predmete.

2. RESTRIKCIJE

U slučaju da su "tema" "pass arounda" noževi,sjekire i drugi oštri alat, korisnik/ica mora imati najmanje 18 godina ili pisani pristanak roditelja da bi sudjelovao/la u "pass around-u".

3. SLANJE PAKETA

Troškove slanja paketa UVIJEK snosi pošiljatelj i obavezuje se da će predmete poslati u zadano vrijeme (koje određuje vrsta pass-arounda)
Isto tako korisnike se sudjelovanjem u BILO KOJEM "pass around-u" obavezuje da će pakete poslati maksimalno sigurno, u smislu da će predmete zapakirati tako da se izbjegnu eventualna oštečenja istih.
U slučaju da dođe do oštečenja predmeta a ustanovi se da, isti nisu bili pravilo zapakirani, troškove nabave novih, ili njihovo popravljanje snosi korisnik koji ih nije pravilno zapakirao.
U slučaju da korisnik/ca ne želi platiti poštarinu a sudjelovanjem u pass around-u je pristao/la na to, biti če izbačen/a sa Survival Foruma i njihovi podaci će biti objavljeni javno da drugi forumaši/ce budu upozoreni na tu osobu.

4. OBAVEZUJEM SE:
   
Da ću se kao korisnk/ica "pass around-a" brinuti za predmete koje  dobijem u "pass around-u", i da ću ih normalno koristiti prema njihovoj namjeni.
Da neću drugim osobama davati da koriste predmete koje sam osobno JA dobio/la na korištenje
U slučaju da oštetim predmet, nepravilnim rukovanjem, nemarnošću ili nekim drugim načinom korištenja koji nije primjeren,platit ću njegov popravak ili kupiti novi predmet (odlučuje vlasnik predmeta)
U slučaju da to ne napravim snosit ću sljedeće posljedice:
Biti ću TRAJNO izbačen/a sa Survivla foruma
Moji podaci biti će JAVNO objavljeni da drugi budu upozoreni na moju nemarnost prema tuđim stvarima i na mene kao osobu.
Sanirat ću normalne tragove korištenja predmeta (ako je nož zahrđao, očistit ću ga, ako se nešto zaprljalo-u slučaju vreće za spavanje ili sličnih stvari- oprat ću ga po navedenoj deklaraciji ili ću platiti kemijsko čišćenje), ako je u pitanju rezno/cjepački alat (nož,sjekira,kosir,mačeta,parang,golok itd itd) poslat ću ga,kakvog sam ga primio ili ću ga naoštriti kako je i bio ili bolje(OSIM ako vlasnik ne odredi ili najavi drugačije).
Obavezujem se da ću ispuniti uvijete,a koji su navedni u svakom pojedinačnom "pass aroundu" ili u protivnom neću sudjelovati u njemu.
U slučaju da nisam u mogučnosti ispuniti uvijete,određene u "pass aroundu" a predmete sam primio, obavijestit ću osobu čiji su predmeti, i iste poslati dalje, o mom trošku, ako tako odluči VLASNIK predmeta ili Administrator / Moderator Survival foruma.U ovome trenutno NE SUDJELUJU NIKAKVI PARTNERI FORUMA...


-PRAVILA P.F.P.A SU PODLOŽNA PROMJENAMA I NADOPUNAMA BEZ PRETHODNE NAJAVE-
-O EVENUTALNIM PROMJENAMA I NADOPUNAMA PRAVILA,KORISNICI ĆE BITI OBAVJEŠTENI U OVOJ TEMI-
-SVI OSOBNI PODACI OSTAT ĆE "PRIVATNI",AKO KORISNICI TAKO ODLUĆE,I SVI SUDIONICI SE OBAVEZUJU DA NEĆE ODAVATI OSOBNE PODATKE O KORSINICIMA PASS AROUNDA-
[Vrh] Go down
Ikarus
ADMIN
ADMIN
avatar

Male
Broj postova : 2581
Godine : 35
Lokacija : zg / krk
Datum registracije : 06.03.2010

PostajNaslov: Re: PRVI FORUMSKI PASS-AROUND P.F.P.A - P R A V I L A   08.01.15 14:37

Ovo su pravila P.F.P.A

Ova tema će u budučnosti biti zaključana i služit će samo za pregled i eventualnu izmjenu pravila.

Nova tema i rubrika će biti otvorena danas za početak P.F.P.A di će biti prijave i druge stvari...
[Vrh] Go down
 
PRVI FORUMSKI PASS-AROUND P.F.P.A - P R A V I L A
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
FORUM PREŽIVLJAVANJA :: RELAX :: CAFFE BAR "PRI BETY"-
Forum(o)Bir: